ktosiek29 11.03.09, 14:26 czy ktoś wie?jakim autobusem dojechać z tego przystanku koło dworca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hovawartka Re: hospicjum w mysłowicach-jak dojechać 11.03.09, 16:16 ale z jakiego miasta? z katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: hospicjum w mysłowicach-jak dojechać 11.03.09, 19:45 nie,jak bym wysiadła koło dworca w mysłowicach,nie mam pojęcia jak się tam dostać a pojade od strony Brzezinki Odpowiedz Link Zgłoś
ulkadabrowska Re: hospicjum w mysłowicach-jak dojechać 11.03.09, 22:23 Aniu, czy to możliwe, że my się znamy? mój ojciec ostatnie swoje dni leżał w tym hospicjum. To jest Janów Mysłowicki, polecam stronę kzk gop aby sprawdzić połączenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: hospicjum w mysłowicach-jak dojechać 12.03.09, 07:58 ulkadabrowska napisała: > Aniu, czy to możliwe, że my się znamy? > mój ojciec ostatnie swoje dni leżał w tym hospicjum. > To jest Janów Mysłowicki, polecam stronę kzk gop aby sprawdzić połączenia. raczej nie,my tam pierwszy raz jedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
bdra1 Re: hospicjum w mysłowicach-jak dojechać 11.03.09, 22:22 z dworca w myslowicach autobusem 44 lub 76 w strone katowic 2 lub 3 przystanki na janow - cmok ul cegielniana za kosciolem Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: hospicjum w mysłowicach-jak dojechać 12.03.09, 07:58 dzięki bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja22wiosny Re: hospicjum w mysłowicach-jak dojechać 01.04.09, 13:28 Aniu polecam stronkę hospicjum www.hospicjumcordis.pl/ Jeśli będziesz jechała od siebie to wysiądź w M-cach na dworcu i przesiądź się w 76 (ten sam przystanek).tu masz rozkład z dworca rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=rozklady&submenu=tabliczka&nr_linii=76&nr_przyst=19&id_trasy=2424 Odpowiedz Link Zgłoś