elwircia25 11.06.09, 10:10 Witam! Potrzebuje dobrego laryngologa dla 9-cio mies. smyka.Polecono mi dr Mosia ze szpitala na Powstańców - Chorzów.Co o nim myślicie? Przyjmuje na kasę czy prywatnie? Jesteśmy ze Strzelec Op.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_miszki Re: dr Moś Chorzów 11.06.09, 14:18 Mój syn jest pacjentem Pana Doktora. Jak dla mnie dr Moś jest bdb lekarzem. Przyjmuje tylko prywatnie. Niestety wizyty nie są tanie i może dlatego wizyta jest "od ręki". Odpowiedz Link Zgłoś
lillyofthevally Re: dr Moś Chorzów 11.06.09, 16:11 syn jest pod opieką dr Mosia od 2,5 roku dr jest super specjalistą dokładnie wszystko wyjaśni, odpowie na pytania, jest sympatyczny w stosunku do dzieci Przyjmuje tylko prywatnie - ostatnio koszt wizyty 80 zł. + ew, badania. najlepiej przedzwonić i się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaer2008 Re: dr Moś Chorzów 17.06.09, 22:48 Polecam Ci ogólnie tą poradnię na Powstańców.najlepiej jak zadzwonisz i się dowiesz,jak masz skierownie to nie zapłacisz za wizytę tylko normalnie na kasę chorych.Nie wiem jak na obecną chwilę jest z terminami ale tego się dowiesz dzwoniąc tam. Odpowiedz Link Zgłoś