bianek80.1 03.08.09, 16:38 Witam, ostatnio w katowicach powstal Mimi Klub podobno maja tam zajecia(muzyczne ,musicalbabies, balet itp.) dla dzieci od 8 miesiaca Ja mam dzieci 1,5 i 3 lata wybieram sie tam na zajecia slyszalyscie cos na ten temat ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
businessmama Re: Mimi Klub zajecia dla maluchow 04.08.09, 22:52 Dla mnie to bez sensu ze powstał kolejny klub w centrum Katowic, w promieniu kilku minut sa juz 2 . Do tego lokalizacja dośc kiepska: brak parkingu dla jeżdżących samochodem, dla tych co wózkiem utrudnieniem jest klatka schodowa i umiejscownienie lokalu na piętrze no i mam duże zastrzeżenia do tego kto prowadzi zajęcia. Na stronce nie ma o tym ani słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamina.beauty Re: Mimi Klub zajecia dla maluchow 05.08.09, 11:43 Witam, Ja chodze na zajecia od z moim synem od czerwca i jestem bardzo zadowolona. Dzieci nie chca wracac do domu.W domu musze z synem bawic sie tak jak w klubie bo mnie o to prosi) nie wiem na jakich zajeciach byla biznesmama ale ja nie mam zadnych zastrzezen. Chodze na miniprzedszkolaki i prowadzi je Pani Beatka ktora pracuje w Instytucie Eriksonowskim.Nasza grupa jest pod kontrola psychologa i logopedy, ktora znalazla wade u mojego syna i jest teraz pod jej kontrola.Polecam Mama Kubusia Ps. z zaparkowniem nie mam klopotu) Odpowiedz Link Zgłoś
kasian00 Re: Mimi Klub zajecia dla maluchow 05.08.09, 20:11 A czy mogłaby któraś z Was napisać o jaki klub chodzi i gdzie on się znajduje??? Odpowiedz Link Zgłoś