amber2005 11.01.07, 20:26 Witam Zostały mi 4 puszki Bebilonu Pepti 2 oczywiście hermetycznie zamknięte fabrycznie z terminem ważności 27 października 2007. Sprzedam za 35 zł. Mieszkam w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisabette Re: Bebilon Pepti 2 - 4 puszki 12.01.07, 19:01 Chętnie odkupię, jak się z Tobą skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
betaps Re: Bebilon Pepti 2 - 4 puszki 12.01.07, 23:53 Radziłabym najpierw przed zakupem dowiedzieć się jaka jest seria i numer tego mleka.Ostatnio głośno było o wycofaniu ze sprzedaży bebilonu pepti właśnie dwójki tylko że nie pamiętam o jakim numerze seryjnym ze względu na biegunki,wymioty dzieci-sporo trafiło do szpitala.Radzę więc sprawdzić serię Odpowiedz Link Zgłoś
lisabette Re: Bebilon Pepti 2 - 4 puszki 13.01.07, 12:58 Dzięki za "dobrą" radę. Przypadek był jeden, jedno dziecko miało biegunkę, a seria została przebadana i była absolutnie w porządku. Można sobie przeczytać na ten temat : www.nutricia.com.pl/press_room.php?cat=m&id=86 Odpowiedz Link Zgłoś
betaps Re: Bebilon Pepti 2 - 4 puszki 14.01.07, 00:28 Mój mały już pół roku nie pije bebilonu więc sytuacji nie śledzę na bieżąco,słyszałam tylko taki komunikat w radio i czytałam na onecie.Dobrze że wszystko ok z mleczkiem. Pozdrowienia:} Odpowiedz Link Zgłoś
mamabaka Re: Bebilon Pepti 2 - 4 puszki 18.01.07, 11:11 a czy bebilon pepti nie jest na receptę i w aptece można go kupić na zniżkę Odpowiedz Link Zgłoś