08.01.26, 23:32
kaucje za butelki, puszki?
Ja osobiście nie pije nic takiego więc nie wiem. U mnie w pracy większość z tych pojemników ląduje w zmieszanych, część w plastikach. Nikt jeszcze nie odebrał kaucji
Obserwuj wątek
    • tapatik Re: Zwracanie 09.01.26, 11:26
      Kupiłem kiedyś trochę wody mineralnej.Jak mi się skończy kupię syfon. Koniecznie polski.
      Butelek jeszcze nie zwracałem.
    • obrotowy Zwracanie zawartosci - zawsze zdrowe. 09.01.26, 17:56
      a juz myslalem, ze kac noworoczny nadal Cie meczy i piszesz o zwracaniu zawartosci zoladka (poprzez przelyk)
      do kibelka...
      • stasi1 Re: Zwracanie zawartosci - zawsze zdrowe. 10.01.26, 15:45
        Nie było kaca noworocznego, w zasadzie to nigdy go nie mam. Od świąt to ledwie kubek jakieś cytrynowki wypiłem w pracy. Taki złośliwy kolega poczęstował mnie nim że taka nibya lekka. Przez całą zmianę piłem
    • stasi1 Re: Zwracanie 26.02.26, 12:15
      Na początku lutego znajoma chciała abym kupił jej napój. Miałem odliczoną ilość pieniędzy i w kasie okazało się że za mało. Trzeba doliczyć kaucję.
      W pracy wszelakie te pojemniki kaucyjnej lądują do wspólnego wora. Kierownik stwierdził że będzie to na opał. Nie zawartości, tylko kaucja
    • stasi1 Re: Zwracanie 07.03.26, 21:36
      Ale udało mi się dwa razy w automacie DINO zwrócić
      • tapatik Re: Zwracanie 07.03.26, 22:55
        Najpierw nakrętki, teraz kaucje, a dyrektywa o zniesieniu zmian czasu nadal czeka.
        • obrotowy no i prawda w czy kole. 08.03.26, 00:02
          tapatik napisał:
          > Najpierw nakrętki, teraz kaucje, a dyrektywa o zniesieniu zmian czasu nadal czeka.

stasiowi automat zwrocil

a zoladek - zwrocic mu nie chcial.

dzis nie mozna polegac na nikim i niczym.

• stasi1 Re: no i prawda w czy kole. 14.03.26, 08:03
            Na szczęście już dawno mi żołądek nic nie zwracał
        • stasi1 Re: Zwracanie 10.03.26, 19:52
          I to najważniejsza. Mi akurat zmiana czasu nie przeszkadza, może poza tym że powinna być na początku marca, nie końca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka