semik1 11.07.05, 20:46 Drogie mamy, szukam dobrego chirurga w szpitalu na krysiewicza. Czy możecie kogos polecić. Z gory dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorka7 Re: chirurg na Krysiewicza 12.07.05, 20:29 semik1 napisała: > Drogie mamy, szukam dobrego chirurga w szpitalu na krysiewicza. Czy możecie > kogos polecić. Z gory dziękuje i pozdrawiam Ordynator chirurgii dr Sobczyński - tylko i wyłącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
yonkaa Re: chirurg na Krysiewicza 25.07.05, 17:52 byc moze jako chirurg jest swietnym fachowcem ale jesli chodzi o informowanie rodzicow o stanie dziecka, to katastrofa nas nie poinformowano nawet o powiklaniach po operacji, bo wg lekarzy nie bylo to potrzebne, a kiedy juz sie dowiedzielismy, bo faszerowano dziecko lekami to na pytanie na co jest leczone, ordynator odpowiedzial ze nazwa i tak nic nam nie powie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dosia23 Re: chirurg na Krysiewicza 26.07.05, 08:28 ja też szukam chirurga na Krysiewicza do córeczki slyszałam dobre opinie o z-ca ordynatora dr Olejniczak ale on nie przyjmuje w poradni przy szpitalu, może ktoś wie gdzie przyjmuje dr Olejniczak????? Odpowiedz Link Zgłoś
sommer1 Re: chirurg na Krysiewicza 27.07.05, 08:45 Ja polecam dr-a St. Fechnera.Młody, ale dobrze wyszkolony. Na Izbie Przyjęć w Krysiewiczu wywieszona jest lista placówek, w których przyjmują poszczególni lekarze. Myslę, że telefonicznie też można się dowiedzieć. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś