Dodaj do ulubionych

Przedszkole Sióstr Nazaretanek - Poznań

13.01.06, 11:31

Próbowałam znaleźć informacje nt. przedszkola Sióstr Nazaretanek w Poznaniu
przy ul. Miastkowskiej 124 w internecie, ale niestety niewiele sie
dowiedziałam.
Czy ktoś byłby w stanie podać mi więcej informacji? Głównie dotyczących
zajęć, płatności i może... atmosfery?

Pozdrawiam
Wiklinka
Obserwuj wątek
    • madzialinka82 Re: Przedszkole Sióstr Nazaretanek - Poznań 11.07.14, 09:10
      Bardzo polecam. Płatności 650 zł w tym zajęcia dodatkowe. Oprócz tego siostry organizują bardzo dużo atrakcji w tej cenie dla dzieci i dla całych rodzin. Jedzenie domowe i zdrowe, a dzieci zawsze mogą liczyć na dokładkę Super atmosfera, a co ważniejsze dzieci bardzo zadowolone. Czuję, że oddałam córkę w bardzo dobre ręce
      • 60gg Re: Przedszkole Sióstr Nazaretanek - Poznań 16.02.15, 15:20
        Wszystkim bardzo polecam, ciepła atmosfera, dzieciaki nie chcą wracać do domu.
        Dzieci nigdy nie wychodzą na dwór bez szalika, nie zapięte, zawsze mają wytarte nosy. Dużo zajęć, wycieczek, kameralne grupy. Dzieci praktycznie nie chorują (moje) a w innym przedszkolu to było z tym tragicznie. Siostry pilnują diety mojego alergika także tu też nie mam zastrzeżeń.
        polecam
    • 3paolami Przedszkole Jeżyki 16.08.14, 23:09
      A słyszałyście o przedszkolu Jeżyki na Romka Strzałkowskiego ? Tam też prowadzą zapisy na 2014/2015.
    • kidme Re: Przedszkole Sióstr Nazaretanek - Poznań 18.06.18, 11:59
      Zapraszamy do zapoznania się z innowacyjnym systemem do zarządzania przedszkolem i komunikacji z rodzicami. Oferujemy wiele funkcji ułatwiających codzienne życie, np. elektroniczny dziennik obecności, obszary umiejętności dziecka, codzienną listę posiłków wraz z kalorycznością, jasny raport płatności za pobyt i wyżywienie oraz powiadomienia i kalendarz, aby być w stałym kontakcie z Przedszkolem i pamiętać o wszystkich wydarzeniach, które się w nim odbywają. Wszystko w wygodnej aplikacji, na telefon lub tablet. Powiadom o naszym systemie swoje przedszkole, czekamy na kontakt! 😊 kidme.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka