mamaguciusia 09.03.08, 19:09 Czy ktos zna i może polecic albo i nie tego pediatre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zalewajka Re: Wojciech Komorowski-lekarz 09.03.08, 20:06 Znam i polecam. Leczy moje dzieci prywatnie (wizyty domowe) Odpowiedz Link Zgłoś
dorkapoz Re: Wojciech Komorowski-lekarz 11.03.08, 13:36 a gdzie przyjmuje, jakiś tel.? właśnie szukam dobrego prywatnego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciusia Re: Wojciech Komorowski-lekarz 11.03.08, 16:10 wpisz w wyszukiwarke i bedzie telefon na komórke,ja tak kiedys Go zamawiałam.U mnie był na wizycie domowej. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-i-oskar Re: Wojciech Komorowski-lekarz 12.03.08, 20:12 też polecam, jego tel. 601 567 188 Odpowiedz Link Zgłoś
patuncia2007 Re: Wojciech Komorowski-lekarz 19.05.08, 10:55 Mam pytanie ile kosztuje przyjazd pana doktora do domu? Prosze o szybka odpowiedz powiewaz mam chore dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
79julka Re: Wojciech Komorowski-lekarz 14.03.08, 13:30 A ja mieszkam niedaleko tej przychodni i tyle slyszalam negatywnych opini o Komorowskim,ze sama nawet nie zapisalam do niego swoich dzieci,no coz moze za pieniadze jest bardziej kompetentny. Odpowiedz Link Zgłoś
cholminy Re: Wojciech Komorowski-lekarz 18.03.08, 09:33 A ja własnie weszłam na forum zeby znaleźć dobrego pediatrę z tych okolic, bo własnie moje dzieci są do dr Komorowskiego zapisane i chcę go zmienic. Moze faktycznie za pieniadze lepiej sie do pracy przykłada Odpowiedz Link Zgłoś
hajaga Re: Wojciech Komorowski-lekarz 18.03.08, 16:48 Ja też zmieniłam Komorowskiego - nie wiem, jak prywatnie, ale w przychodni ręce mi opadały słuchając jego rad. Może za pieniądze nie uważa, że u 9-miesięcznego dziecka biegunka ma prawo trwać dziesięć dni i być dalej nieleczona (a byłam w tym czasie dwukrotnie u niego pytając, co zrobić, bo to zdecydowanie za długo trwa). Ech, szkoda słów (to tylko jeden przykład jego zaleceń z przychodni). Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-i-oskar Re: Wojciech Komorowski-lekarz 31.03.08, 20:14 nie wiem w takim razie. Na pewno był jedynym lekarzem który mnie nie zmył w piątkowy wieczór. Pomógł moim dzieciom mimo naprawdę ciężkiego stanu. Gdy był moment załamania był gotów brać go do siebie na oddział w celu zrobienia wszystkich badań. Moja koleżanka skonsultowała jego diagnozę i leczenie z innym lekarzem (bardzo dobrym) i wszystko było ok. Poza tym znacie innego lekarza w Poznaniu, który zawsze przyjedzie do pacjenta, czy dzień czy noc? Odpowiedz Link Zgłoś
hajaga Re: Wojciech Komorowski-lekarz 03.04.08, 14:01 Dodam tylko jeszcze jedną uwagę - lekarz ten, kiedy dyżuruje w pomocy doraźnej u siebie w przychodni, jest bardzo niechętny przyjechaniu do chorego dziecka. Na informację, że dziecko ma 39,5 stopnia temperatury radzi zbić temperaturę i przyjechać (również zimą!) - zaleca wzięcie taksówki (jeśli się nie dysponuje własnym środkiem transportu). Natomiast jeśli sprawa jest naprawdę nagła i bardzo niepokojąca i IMHO nie mogę czekać do rana - albo wzywam pogotowie, albo jadę na izbe przyjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
new5 Re: Wojciech Komorowski-lekarz 03.04.08, 14:24 U mnie był dwa razy prywatnie i to w poznych godzinach wieczornych .Poki co bardzo go sobie chwalę 100zł.wizyta domowa Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia73 Re: Wojciech Komorowski-lekarz 04.04.08, 12:03 o nie nigdy , na zapalenie ucha zapisął tantum verde , jako rodzinny to syf nie polecam , na piątkowie duzo negatywnych opini . co to za lekarz , który rozmawiając z toba wysyła esm-sy Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-i-oskar Re: Wojciech Komorowski-lekarz 04.04.08, 09:35 100 za dwójkę dzieci, 80 za jedno Odpowiedz Link Zgłoś