zooza 12.09.03, 09:03 Na Struga 110 i Radomskiego 4. Czy ktoś z Was będzie tam mieszkał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ';/..//. Re: Dwa nowe bloki Administratora... IP: *.stat.gov.pl 12.09.03, 12:35 A czemu pytasz, chcesz tam zamieszkać? Odpowiedz Link Zgłoś
zooza Re: Dwa nowe bloki Administratora... 12.09.03, 12:42 Podoba mi się szczególnie blok na Struga. Stoi w super miejscu. A czemu Ty pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Dwa nowe bloki Administratora... 12.09.03, 13:14 zooza napisała: > Na Struga 110 i Radomskiego 4. > Czy ktoś z Was będzie tam mieszkał? > Radomskiego ??? Czy to jedna z tych nowych ulic niedaleko Starachowickiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
zooza Re: Dwa nowe bloki Administratora... 12.09.03, 13:17 Nie wiem, gdzie jest Starachowicka, ale Radomskiego jest vis a vis M1. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fama1979 Re: Dwa nowe bloki Administratora... 13.09.03, 02:02 Moj kolega wlasnie wplaca kaucje na mieszkanie na Radomskiego. Podoba mi sie ten blok i okolica, mieszkanie tez fajne. Tylko czynsze cholernie drogie ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Dwa nowe bloki Administratora... 13.09.03, 09:58 Starachowicka biegnie mniej wiecje rownolegle do Grzecznarowskiego a wybiega z Bialej i kieruje sie w strona Osiedlowej, do ktorej nie dociera. Z teg oby wynikalo, ze Radomskiego przecina sie ze Starachowicka .... Czyli tak jak myslalem - chodz o inwestycje na terenach dawnego zakladu zieleni miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gania Re: Dwa nowe bloki Administratora... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 12:04 Będę mieszkać na Struga 110 tylko strasznie dłuzy mi sie czas oczekiwania... Odpowiedz Link Zgłoś
zooza Re: Dwa nowe bloki Administratora... 15.09.03, 09:05 Nie orientujesz się, czy można jeszcze ubiegać się o mieszkanie w tym bloku? Jak długo czekasz? Jak wysoka jest kaucja? Gdyby mi się udało - może byłybyśmy sąsiadkami?! :) Odpowiedz Link Zgłoś