Gość: zzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 19:54 Mnie jedna odpowiedź do głowy przychodzi, to była gangsterska bandana taka jaką noszą członkowie gangów w USA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati_p Co Karol Wojtyła miał na głowie? 25.09.09, 20:03 Mój Dziadek miał takie same cienkie włosy. Zakładał taką siateczkę na głowę po umyciu włosów, i dopiero potem suszył suszarką. Po to, by włosy się ułożyły gładko po wyschnięciu. W warunkach polowych Wojtyła najprawdopodobniej użył w tym celu jakiejś pończochy :) Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? 26.09.09, 23:01 Znowu z ta "normalnoscia" papieza. Bo jak wiadomo, wsrod duchownych normalnosc to cos ekstremalnie egzotycznego - jeden jedyny byl normalny i na tym koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Wymoderujcie to forum bo rzygać się chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 00:25 Jak widać większość piszących tutaj to buraki, dla których nie istnieje szacunek dla religii nawet jeśli sami się z nią nie utożsamiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon chusteczka na zasłanianie karku od słonca na gumce IP: 89.174.107.* 27.09.09, 01:13 gumce (od czoła) na zaslanienie karku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wymoderujcie to forum bo rzygać się chcę IP: *.bredband.comhem.se 27.09.09, 11:33 To Wojtyla jest dla ciebie tozsamy z religia? )) To biedny jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_invades_poland no akurat to prawda 04.10.09, 12:32 jakikolwiek papiez jest jak najbardziej tozsamy z zorganizowanym kultem czyli religia. w tym wypadku odlamem chrzescijanstwa zwanym katolicyzmem. za to bog nie jest tozsamy z religia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmx Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.zax.pl 25.09.09, 20:13 co za czapka? nie wiem ale jedno jest pewne , caly czas chodzil z bananem na twarzy bo wiedzial jak motloch go bedzie balwochwalczo wielbil, mysle ze najbardziej smiac mu sie chcialo z pomnika na wawelu, a juz mysl o stadionie cracovii z jego wlasnym imieniem w tytule przyprawila go o taki napad smiechu ze nie mogąc wytrzymac szybko dal prikaz z nieba zeby józka przywrocili. taki to papiez smieszek nam sie trafil, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszpla Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.autocom.pl 25.09.09, 20:41 i tak w koszernej wygra ze mial jarmulke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.chello.pl 27.09.09, 02:19 hehe... odpuść im, nie bądź takim żydem Odpowiedz Link Zgłoś
antonina55 Co Karol Wojtyła miał na głowie? 26.09.09, 07:23 Jest to najprawdopodobniej stylonowa pończoszka, taką dawniej zakładali mężczyźni, którzy chcieli mieć przylegające co głowy włosy. Mój tato tez taką zakładał po kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.chello.pl 26.09.09, 22:21 matkoświęto, papież ma na głowie niegwałtkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.impan.gov.pl 26.09.09, 22:47 karol wojtyła na tym filmie miał chustke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.chello.pl 27.09.09, 02:24 News!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ischias Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 22:52 No, ale co mu tak z tyłu dynda jak, nie przykładając, Kazikowi Staszewskiemu.Z przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra to był prototyp buff'a 26.09.09, 23:10 Buff to taki hiszpański wynalazek. a pończocha do jego wykonania nadaje się przednie, szczególnie pończocha fajnej koleżanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłość i pokój Modlę się za tych ,którzy obrażają Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 23:32 na tym forum . Boże wybacz im ,gdyż nie wiedzą co czynią . Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Modlę się za tych ,którzy obrażają Jana Pawła 27.09.09, 02:17 O, kolejny świętszy od papieza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Re: Modlę się za tych ,którzy obrażają Jana Pawła IP: *.chello.pl 27.09.09, 02:38 Gdyż nie wiedzą co czynią oni, i ich niewiedza zagościła w ich czynach. I czyny te były pełne niewiedzy, gdyż wiedza pochodzi od Boga, a Boga się wyparli. I brak wiedzy w czynach ich zobaczył Bóg i nie był zadowolony. Gdyż wiedza i czyny rozłączone nie podobały się Mu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: 91.200.77.* 26.09.09, 23:44 Wyrażnie widać, że na głowie jest chusteczka zawiązana do tyłu tuż nad karkiem, która ochroni głowę przed słońcem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pboecker Co Karol Wojtyła miał na głowie? 27.09.09, 00:19 Dawniej w upalne dni zakladolo sie na glowe zwilzona chustke.Moj dziadek robil podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
romek-sz A skąd miał na to pieniądze?! 27.09.09, 01:10 Sztandarowy wręcz przykład oderwania od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josiph wyglada jak... IP: 85.210.22.* 27.09.09, 01:21 ...rękaw, odcięty od czegośtam Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_invades_poland zenujace. 27.09.09, 02:16 czy to gosc niedzielny? nasz dziennik? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: zenujace. 27.09.09, 02:19 Oj tam, czepiasz sie. Zapewne jeszcze niejeden raz bedziemy sie zastanawiac, czy papiez kichnal czy parsknął, mial na glowie ponczoche czy siatke oraz czy te kremowki byly z alko czy moze jednak bez, a jesli bez, to bez jakiego. Swoja droga - B16 nie dostarcza tylu chwil refleksji, wszyscy wiedza, ze jego czerwone obuwie jest od Prady :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 03:17 Wiecie co? Przez takich ludzi ja, polski student, jestem dumny z tego, że jestem Polakiem. I chyba żadna inna postać tak mnie z tego tytułu nie uszczęśliwi. Po prostu przykład z którego cała brać, bez dwóch zdań, powinna korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Śpie w kajaku z obrazkiem Jana Pawła II 27.09.09, 04:36 Tylko wiosło mnie uwiera!! Ale cierpienie mnie uszlachetnia! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trix Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 04:37 co to kogo obchodzi co ma przyszły papież na głowie w dwusekundowym ujęciu z jakichś wakacji. nudzi się wam jełopy? wlasnych problemów nie macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: 83.1.16.* 27.09.09, 07:17 Nie obchodzi mnie, co ma na głowie. Czym tu się ekscytować? Gość jest na wakacjach, może sobie nosić nawet pióropusz indiański. Nie wiedziałam natomiast, że on tak dobrze śpiewał. Dobry baryton, a piosenka nie najłatwiejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? 27.09.09, 07:18 to był WIELKI człowiek nie obrażał żadnej religii był też wspaniałym człowiekiem ,u nas takich księży brak chyba że w naszych serialach ,chodzi mi nie boskość ale o normalność w zachowaniu teraz za dużo strojów złocistych ,przepychu i braku tolerancji oraz narzucania swoich racji,szkoda że nie wzięto przykładu z nauk Papieża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.centertel.pl 27.09.09, 11:59 i kto tu mówi o przepychu???? A jak wyglądają wasze kościoły?? ołtarze całe w złocie, stroje biskupów purpurowe a wiadomo z czym kojarzy się purpura. To u was jest przepych!!! Sam papież jako człowiek nie był może zły ale utożsamiał się z obłudną religią. I nie wywyższajcie go bo był takim samym człowiekiem jak każdy inny a wy jeszcze świętego chcecie z niego zrobić. Święty jest tylko Bóg Odpowiedz Link Zgłoś
hristoforos Bandamkę :) 27.09.09, 08:01 Miał odpowiednik dzisiejszej bandamki :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek59 Co Karol Wojtyła miał na głowie? 27.09.09, 08:47 Jak to co???Proste damska pończochę.Przecież studentki na spływie były już kobietami!!!! Ha ha ha ja na rajdzie pieszym zakładałem sobie czasami też na głowę ale to było dawno i wtedy nie było rajstop bo bym miał za mała głowę. Trzeba było wiedzieć tylko która miała pończoszki ha ha ha ale z Jaska był żartowniś !! I dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 12:21 oczywiście, że dłuższe włosy, na jednym z poprzednich kadrów widac go na kajaku i tam też widać wyraźnie, że ma dłuższe z tylu :) Odpowiedz Link Zgłoś