Dodaj do ulubionych

Co Karol Wojtyła miał na głowie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 19:54
Mnie jedna odpowiedź do głowy przychodzi, to była gangsterska bandana taka
jaką noszą członkowie gangów w USA.
Obserwuj wątek
    • kati_p Co Karol Wojtyła miał na głowie? 25.09.09, 20:03
      Mój Dziadek miał takie same cienkie włosy. Zakładał taką siateczkę na głowę po
      umyciu włosów, i dopiero potem suszył suszarką. Po to, by włosy się ułożyły
      gładko po wyschnięciu. W warunkach polowych Wojtyła najprawdopodobniej użył w
      tym celu jakiejś pończochy :)
      • meth.p Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? 26.09.09, 23:01
        Znowu z ta "normalnoscia" papieza. Bo jak wiadomo, wsrod duchownych normalnosc
        to cos ekstremalnie egzotycznego - jeden jedyny byl normalny i na tym koniec.
        • Gość: mzb Wymoderujcie to forum bo rzygać się chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 00:25
          Jak widać większość piszących tutaj to buraki, dla których nie istnieje szacunek
          dla religii nawet jeśli sami się z nią nie utożsamiają.
          • Gość: leon chusteczka na zasłanianie karku od słonca na gumce IP: 89.174.107.* 27.09.09, 01:13
            gumce (od czoła) na zaslanienie karku
          • Gość: Marta Re: Wymoderujcie to forum bo rzygać się chcę IP: *.bredband.comhem.se 27.09.09, 11:33
            To Wojtyla jest dla ciebie tozsamy z religia? )) To biedny jestes.
            • rocco_invades_poland no akurat to prawda 04.10.09, 12:32
              jakikolwiek papiez jest jak najbardziej tozsamy z zorganizowanym kultem czyli
              religia. w tym wypadku odlamem chrzescijanstwa zwanym katolicyzmem.

za to bog nie jest tozsamy z religia.
    • Gość: mmx Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.zax.pl 25.09.09, 20:13
      co za czapka? nie wiem ale jedno jest pewne , caly czas chodzil z bananem na
      twarzy bo wiedzial jak motloch go bedzie balwochwalczo wielbil, mysle ze
      najbardziej smiac mu sie chcialo z pomnika na wawelu, a juz mysl o stadionie
      cracovii z jego wlasnym imieniem w tytule przyprawila go o taki napad smiechu
      ze nie mogąc wytrzymac szybko dal prikaz z nieba zeby józka przywrocili. taki
      to papiez smieszek nam sie trafil, ot co
    • Gość: raszpla Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.autocom.pl 25.09.09, 20:41
      i tak w koszernej wygra ze mial jarmulke...
      • Gość: wsx Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.chello.pl 27.09.09, 02:19
        hehe... odpuść im, nie bądź takim żydem
    • antonina55 Co Karol Wojtyła miał na głowie? 26.09.09, 07:23
      Jest to najprawdopodobniej stylonowa pończoszka, taką dawniej zakładali
      mężczyźni, którzy chcieli mieć przylegające co głowy włosy.
      Mój tato tez taką zakładał po kąpieli.
    • Gość: mu Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.chello.pl 26.09.09, 22:21
      matkoświęto, papież ma na głowie niegwałtkę
      • frankyy To jest aureola - dowód na świetość JP2 !!! 26.09.09, 22:45
    • Gość: marcin Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.impan.gov.pl 26.09.09, 22:47
      karol wojtyła na tym filmie miał chustke
      • Gość: gość Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.chello.pl 27.09.09, 02:24
        News!!!
    • Gość: ischias Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 22:52
      No, ale co mu tak z tyłu dynda jak, nie przykładając, Kazikowi
      Staszewskiemu.Z przodu.
    • abrahadabra to był prototyp buff'a 26.09.09, 23:10
      Buff to taki hiszpański wynalazek.
      a pończocha do jego wykonania nadaje się przednie, szczególnie pończocha
      fajnej koleżanki...
    • Gość: miłość i pokój Modlę się za tych ,którzy obrażają Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 23:32
      na tym forum . Boże wybacz im ,gdyż nie wiedzą co czynią .
      • bene_gesserit Re: Modlę się za tych ,którzy obrażają Jana Pawła 27.09.09, 02:17

O, kolejny świętszy od papieza :)
      • Gość: wsx Re: Modlę się za tych ,którzy obrażają Jana Pawła IP: *.chello.pl 27.09.09, 02:38
        Gdyż nie wiedzą co czynią oni, i ich niewiedza zagościła w ich czynach. I czyny
        te były pełne niewiedzy, gdyż wiedza pochodzi od Boga, a Boga się wyparli. I
        brak wiedzy w czynach ich zobaczył Bóg i nie był zadowolony. Gdyż wiedza i czyny
        rozłączone nie podobały się Mu...
    • Gość: dana Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: 91.200.77.* 26.09.09, 23:44
      Wyrażnie widać, że na głowie jest chusteczka zawiązana do tyłu tuż nad
      karkiem, która ochroni głowę przed słońcem :)
    • pboecker Co Karol Wojtyła miał na głowie? 27.09.09, 00:19
      Dawniej w upalne dni zakladolo sie na glowe zwilzona chustke.Moj dziadek robil
      podobnie.
    • romek-sz A skąd miał na to pieniądze?! 27.09.09, 01:10
      Sztandarowy wręcz przykład oderwania od rzeczywistości.
    • Gość: Josiph wyglada jak... IP: 85.210.22.* 27.09.09, 01:21
      ...rękaw, odcięty od czegośtam
    • rocco_invades_poland zenujace. 27.09.09, 02:16
      czy to gosc niedzielny? nasz dziennik?
      • bene_gesserit Re: zenujace. 27.09.09, 02:19

Oj tam, czepiasz sie.
        Zapewne jeszcze niejeden raz bedziemy sie zastanawiac, czy papiez
        kichnal czy parsknął, mial na glowie ponczoche czy siatke oraz czy
        te kremowki byly z alko czy moze jednak bez, a jesli bez, to bez
        jakiego.

Swoja droga - B16 nie dostarcza tylu chwil refleksji, wszyscy
        wiedza, ze jego czerwone obuwie jest od Prady :(
    • Gość: fd Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 03:17
      Wiecie co? Przez takich ludzi ja, polski student, jestem dumny z tego, że jestem Polakiem. I chyba żadna inna postać tak mnie z tego tytułu nie uszczęśliwi. Po prostu przykład z którego cała brać, bez dwóch zdań, powinna korzystać.
    • kozaczek3 Śpie w kajaku z obrazkiem Jana Pawła II 27.09.09, 04:36
      Tylko wiosło mnie uwiera!!
      Ale cierpienie mnie uszlachetnia!
      Amen.
    • Gość: trix Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 04:37
      co to kogo obchodzi co ma przyszły papież na głowie w dwusekundowym
      ujęciu z jakichś wakacji. nudzi się wam jełopy? wlasnych problemów nie
      macie?
    • Gość: vv Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: 83.1.16.* 27.09.09, 07:17
      Nie obchodzi mnie, co ma na głowie. Czym tu się ekscytować? Gość
      jest na wakacjach, może sobie nosić nawet pióropusz indiański. Nie
      wiedziałam natomiast, że on tak dobrze śpiewał. Dobry baryton, a
      piosenka nie najłatwiejsza.
    • boryska1 Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? 27.09.09, 07:18
      to był WIELKI człowiek nie obrażał żadnej religii
      był też wspaniałym człowiekiem ,u nas takich księży brak chyba że w naszych
      serialach ,chodzi mi nie boskość ale o normalność w zachowaniu
      teraz za dużo strojów złocistych ,przepychu i braku tolerancji oraz narzucania
      swoich racji,szkoda że nie wzięto przykładu z nauk Papieża

• Gość: marta Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.centertel.pl 27.09.09, 11:59
        i kto tu mówi o przepychu???? A jak wyglądają wasze kościoły?? ołtarze całe w
        złocie, stroje biskupów purpurowe a wiadomo z czym kojarzy się purpura. To u was
        jest przepych!!! Sam papież jako człowiek nie był może zły ale utożsamiał się z
        obłudną religią. I nie wywyższajcie go bo był takim samym człowiekiem jak każdy
        inny a wy jeszcze świętego chcecie z niego zrobić. Święty jest tylko Bóg
    • hristoforos Bandamkę :) 27.09.09, 08:01
      Miał odpowiednik dzisiejszej bandamki :)
    • szczurek59 Co Karol Wojtyła miał na głowie? 27.09.09, 08:47
      Jak to co???Proste damska pończochę.Przecież studentki na spływie były już
      kobietami!!!! Ha ha ha ja na rajdzie pieszym zakładałem sobie czasami też na
      głowę ale to było dawno i wtedy nie było rajstop bo bym miał za mała głowę.
      Trzeba było wiedzieć tylko która miała pończoszki ha ha ha ale z Jaska był
      żartowniś !! I dobrze!!!
    • Gość: n Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.ghnet.pl 27.09.09, 09:20
      Włosy.
      • Gość: Polka Re: Co Karol Wojtyła miał na głowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 12:21
        oczywiście, że dłuższe włosy, na jednym z poprzednich kadrów widac go na kajaku
        i tam też widać wyraźnie, że ma dłuższe z tylu :)
    • Gość: . Nie ma wazniejszych tematow? IP: *.bredband.comhem.se 28.09.09, 10:52
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka