Gość: Klient IP: *.ghnet.pl 21.10.09, 20:05 Ktoś był ostatnio na budowie?co tam się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tez_klient Re: Dlaczego nie działa strona adchoru? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 11:01 Mnie tez to zastanowiło szczerze mowiąc, a dzwoniłes do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie 22.10.09, 11:34 zamiast zadzwonić wdajecie się w polemike i pytania dlaczego strona nie działa, może lepiej wziąć telefon i zadzwonić niż pisać na forum czy ktoś dzwonił w srawie nikogonieobchodzącej stony dotyczącej słabiutkich mieszkań na peryferiach miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez_klient Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 11:37 A to jesteś specem budowlanym? Jak Cie nie obchodzi to po co sie wtrącasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.09, 11:49 Nie, on mieszka na Bronowicach przez duże "B" :D I cała reszta Krakowa jest dla niego syfem i dziadostwem. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie 22.10.09, 14:12 Jakieś ruczajowsko-płaszowskie kompleksiki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.09, 19:25 > Jakieś ruczajowsko-płaszowskie kompleksiki? Że jak??? :D :D Toś mnie ubawiła ... Nie no, pewnie ... pisanie o "lepszej stronie Wisły" to nie są kompleksy... pisanie w koło Macieju o Bronowicach które są najlepszym miejscem do mieszkania (ale za drogo żeby kupić, więc mieszka się tak blisko jak to tylko możliwe) - to też nie są kompleksy. Za to kompleksem jest pisanie faktów o innych rejonach... Buhahahaha!!! Zresztą ja akurat wolę mieszkać w Krakowie po tej "gorszej" stronie Wisły i z okien domu patrzyć na Babią Górę (a czasami nawet na Tatry) niż gnieść się w domku upchniętym między blokami (Azory). Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie 24.10.09, 18:43 Podział Krakowa na lepszą i gorszą stronę Wisły jest faktem (czy Ci się to podoba czy nie). Ja wolę mieć wszędzie bliżej i mieszkać po "tej" stronie Wisły niż oglądać Tatry z wieżowca :-) Pozdrawiam i miłych widoków z okna życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Ta ... wieżowca :D IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 10:21 > Podział Krakowa na lepszą i gorszą stronę Wisły jest faktem (czy Ci się to > podoba czy nie). Tak, tak - oczywiście :) Ta "lepsza część" to miedzy innymi Pleszów, Kujawy, Grębałów, Zesławice ... Ta "gorsza" to Tyniec, Skotniki, Kliny, Swoszowice... Tak. Oczywiście masz rację - to jest prawidłowy i jedynie słuszny podział na "lepszą" i "gorszą" część Krakowa :D :D > Ja wolę mieć wszędzie bliżej Wszędzie? W góry na weekend też? Po pracy wyskoczyć na narty również? > i mieszkać po "tej" stronie Wisły niż oglądać > Tatry z wieżowca :-) Nie no, rozumiem że samemu będąc upchniętą w wieżowcu ciężko Ci wyobrazić sobie, że ktoś może mieć dom (w Krakowie) w dobrze wybranym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ta ... wieżowca :D 25.10.09, 11:20 Jedna część Krakowa: Wola Justowska,Stare Miasto,Kleparz,Łobzów,Salwator,Bronowice (nie mieszkam tam-naprawdę),Krowodrza,Nowa Huta. Druga część Krakowa: Płaszów :-),Kozłówek,Kurdwanów,Wola Duchacka,Bieżanów,Prokocim,Ruczaj- sam miód i malina :-) Nie rozumiem dlaczego deweloperzy za taką wspaniałą lokalizację życzą sobie mniej niż w pierwszej części :-) Nie umieją robić interesów na tak wspaniałej lokalizacji :-) Muszą zacząć pobierać nauki u Ciebie :-) A w wieżowcu nie mieszkam :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziołekmatołek Re: Ta ... wieżowca :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 12:09 Jedni muszą przejechać przez mosty na rzece, a drudzy przez przejazdy kolejowe, których jest mniej więcej tyle samo co mostów. Od siebie z Dębnik po tej "gorszej" stronie mam do rynku 10 minut na nogach, nie wspominając już o bulwarach wiślanych czy wawelu i za skarby świata nie przeprowadziłbym na "lepszą" stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Ta ... wieżowca :D IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 14:46 > Jedna część Krakowa: Wola Justowska,Stare Miasto,Kleparz,Łobzów,Salwator, > Bronowice (nie mieszkam tam-naprawdę),Krowodrza,Nowa Huta. ... Kujawy, Pleszów, Branice, Ruszcza, Lubocza - zapewne przez roztargnienie zapominiałaś o nich wspomnieć. Ale też Prądnik Biały i Czerwony, Mistrzejowice, Oświecenia, Wzgórza Krzesławickie ... > Druga część Krakowa: Płaszów :-),Kozłówek,Kurdwanów,Wola Duchacka,Bieżanów, > Prokocim,Ruczaj- sam miód i malina :-) Napiszesz wprost, że Tyniec, Skotniki, Kliny, Swoszowice są gorszymi miejscami od Kujaw, Pleszowa, Ruszczy, Branic czy Luboczy? Spróbuj mi wykazać, że Lubocza jest lepsza od Tyńca, a Kujawy od Swoszowic. Jak Ci się uda - przyznam rację, że podział na "lepszy" i gorszy przebiega na linii Wisły - jak próbujesz twierdzić. Ale te konkretne lokalizacje w zestawieniu ze sobą. Możesz nawet wskazać mi developerów (albo nawet rynek wtórny), którzy podobne domy lub mieszkania sprzedają drożej na Kujawach niż w Swoszowicach i w Luboczy drożej niż w Tyńcu. > Nie rozumiem dlaczego deweloperzy za taką wspaniałą lokalizację życzą sobie mni > ej niż w pierwszej części :-) Nie umieją robić interesów na tak wspaniałej loka > lizacji :-) Usp ... upadł argument "wszędzie bliżej" idziemy w kierunku argumentów o cenie :D Skoro tak, to te porównania o których pisałem powyżej możesz również spróbować zrobić porównując ceny w tych lokalizacjach. > A w wieżowcu nie mieszkam :-) No to nie mam pojęcia, skąd Ci się nagle ubzdurało że Tatry to trzeba z wieżowca oglądać. PS. Nie, nie mieszkam ani na Ruczaju, ani na Płaszowie. Tak, mieszkałem dość długo w tej jakoby "lepszej" części. Na tyle długo, żeby nie uważać jej (zwłaszcza w porównaniu z miejscem, gdzie mieszkam obecnie) za "lepszą". Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Ta ... wieżowca :D 25.10.09, 16:20 Wola Justowska, Stare Miasto, Kleparz, Łobzów, Salwator, Bronowice pokaż mi ich odpowiedniki po prawej stronie miasta. Nie twierdze i chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie twierdzi że cała lewa strona miasta lej najlepsza, po tej lepszej są o dziwo dzielnice postrzegane jako lepsze i gorsze. Nawet, szczerze mówiąc, nie wiem gdzie sa te kujawy itp, ale wiem że nie ma porównywalnych dzielnic po drugiej stronie rzeki. Chyba że szukasz po lewej w podobnej odległości od rynku podobnej do Zabłocia i Płaszowa przemysłówki, z moich informacji nie znajdziesz, bo takich dzielnic nie ma. tu masz dokładny dowód Twojego nadużycia dzilenic, porównywanie zadupia na hucie i za nią zestawiając z czymś co jets relatywnie najlepszą cześcią po gorszej stronie nie jest adekwatne!! > Spróbuj mi wykazać, że Lubocza jest lepsza od Tyńca, a Kujawy od Swoszowic. Jak > Ci się uda - przyznam rację, że podział na "lepszy" i gorszy przebiega na lini > i Wisły - jak próbujesz twierdzić. Ale te konkretne lokalizacje w zestawieniu z > e sobą. Możesz nawet wskazać mi developerów (albo nawet rynek wtórny), którzy p > odobne domy lub mieszkania sprzedają drożej na Kujawach niż w Swoszowicach i w > Luboczy drożej niż w Tyńcu Natomiast z miłą chęcią zobaczę jeak się sprzedają (na razie FATALNIE) apartamenty na zabłociu, w trakich cenach i w takiej odległości od na zachód od rynku byłyby wyprzedane przed wbiciem pierwszej łopaty, a tak mamy sprzedaż po 4 latach na poziomie 20 %. Rzeczywiście atrakcyjne miejsce. Natomiast co do cen to wystarczy zobaczyć że dom na Klinach i w swoszowivchach warty jest około 600 - 800 tyś, a po lepwej stronie czyli Wola Just, Bronowice, czy nawet pasternik zaczynają się od 1,0 mln, poniżej prawie wszystko jest okazją. To po tej stronie jest wiecej luksusowych domów i po tej stronie mieszka większość "bogatych" > Skoro tak, to te porównania o których pisałem powyżej możesz również spróbować > zrobić porównując ceny w tych lokalizacjach. > naprawdę nie widzisz tych różnic jakie są w cenach pomiędzy dobrą i złą dzialnicą? Z jakiegoś powodu na Żłocieniu mieszkania są (Aktualnie) po 4500, na Płąszowie po 5000, a na Bronowicach 7 - 8, choć sa zarówno tańsze i droższe, raczej chodzi mi o średnią. A Te całe Apartamenty krakowskie, pomijając ich apartamentowość, sa na zadupiu, po prostu, nawet w dobrej części miasta są lepsze i słabsze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Ta ... wieżowca :D IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 17:35 > A Te > całe Apartamenty krakowskie, pomijając ich apartamentowość, sa na > zadupiu, po prostu, nawet w dobrej części miasta są lepsze i słabsze > miejsca. No i? Ktoś pyta, czemu nie działa strona. Nie pyta o opinię, nie prosi o pomoc w wyborze. Ty z marszu "co za zadupie!". Do każdego wątku w którym ktoś zada JAKIEKOLWIEK pytanie o JAKĄKOLWIEK inwestycję poza ukochanymi przez Ciebie Bronowicami musisz wtrynić swoje trzy grosze pisząc, jaki to syf z malarią. Przecież to jest chore ... Całej reszty nawet już mi się nie chce komentować ... nie dość że nie znasz miasta (do czego się przyznajesz) to piszesz bzdury o cenach. Spróbuj kupić na Klinach albo w Swoszowicach dom za 600tys - ale nie oglądać ceny w pośredniakach, tylko kupić, w realu - życzę sukcesu! Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Ta ... wieżowca :D 25.10.09, 17:55 > > No i? no i leci tu ktoś z krypciochą a nie lubię tego strasznie, wolę albo oficjalnie albo w wysublimowany sposób. Jak ktoś jest bezczelny to i ja też. W minionym tygodniu wawel Service działał tu, ale szybkie dwa posty i zamkneliśmy dyskusję, dwa dni temu ATAL na Bronowicach próbował rekalmy tu, ale po wpisie Yanka usunięto cały wątek. Do każdego wątku w którym ktoś zada JAKIEKOLWIEK pytanie o JAKĄKOLWIEK inwestyc > ję poza ukochanymi przez Ciebie Bronowicami musisz wtrynić swoje trzy grosze pi > sząc, jaki to syf z malarią. nie, gdybyś CZYTAŁ, lub nie udawał że czytasz widziałbyś krytyczne rwpisy również o inwestycjach na bronowicach, nire tylko ruczaj i płaszów sa słabymi looklaizacjiami, nawet w najlepszych jak bronowice znajdzie się czarna owca jaką jest Salwator siti. > Całej reszty nawet już mi się nie chce komentować ... nie dość że nie znasz mia > sta (do czego się przyznajesz) to piszesz bzdury o cenach. Spróbuj kupić na Kli > nach albo w Swoszowicach dom za 600tys - ale nie oglądać ceny w pośredniakach, > tylko kupić, w realu - życzę sukcesu! znajomu około 6 miesiecy wstecz kupili 130 m2 na swoszowicach za 540.000 PLN (stan deweloperski!) za szeregowiec oczywiście z minimalną działką. A w dobrym miejscu tyle kosztuje dwu max trzypokojowe mieszkanie. Co do Bzdur, to zgadzam się że porównywanie najgorszej miejscówy z relatywnie najlepszą nie jest sensowne i nie ma co się rozpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Ta ... wieżowca :D IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 18:22 > znajomu około 6 miesiecy wstecz kupili 130 m2 na swoszowicach za > 540.000 PLN (stan deweloperski!) za szeregowiec oczywiście z > minimalną działką. No tak, zapomniałem, że te maleństwa wciśnięte w szereg na maciupeńkich działkach przy Niewodniczańskiego też formalnie zaliczają się do "domów". Jak rozumiem pisząc o cenach z Bronowic nie schodzących poniżej miliona miałeś na myśli porównywalne szeregówki i również w stanie deweloperskim? Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Ta ... wieżowca :D 25.10.09, 18:47 > No tak, zapomniałem, że te maleństwa wciśnięte w szereg na maciupeńkich > działkach przy Niewodniczańskiego też formalnie zaliczają się do "domów". > Jak rozumiem pisząc o cenach z Bronowic nie schodzących poniżej miliona miałeś > na myśli porównywalne szeregówki i również w stanie deweloperskim? no nie ja o tym decyduję, ale widzisz sekunda i są domy których chwilkę wcześniej nie było podobno :) Dla porównania w Bronowicach to są raczej mieszkania po takich małych domów nie ma, praktycznie, Domy, nawet szeregowe sa o pow około 200 m2, wolnostojące również, blixniak w zielonkach, toniach w zabierzowie to od 650 tyś do 1,2 mln Generalnie w dobrych miejscach jest tu (bronowice, Wola) mało terenów budowlanych a jak sa to drogie, co determinuje wysokie ceny, bo koszty budowy sa jednakowe. Czyli w dobrym miejscu ziemia jest droga a w słabszym mniej dorga lub tania, tak samo z mieszkaniami i domami. W Krakowie na zachód od rynku dominuje budowictwo indywidualne, ale oczywiście ty twierdzisz że nie ma różnic cenowych, wiec www.tarasynawoli.pl mają ceny 10.000 pln (chyba mówię z pamięci)po ile za m2 szeregówki sa w swoszowicach lub nna Klinach. Myslę że należy zakończyć w tym mijescu dyskusję dlaczego bronowice i wola sa lepsze od Klin i swoszowic. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ta ... wieżowca :D 25.10.09, 18:00 Nie wiem jak w Swoszowicach,ale odnośnie Klinów na pewno nie ma tam cen na poziomie Woli Justowskiej (może jakieś pojedyncze wyjątki ). Co do powyższej wypowiedzi cały czas pisałam o Krakowie (czyli o tym co mieści się w jego granicach administracyjnych:o dzielnicach i rejonach -a nie o miejscowościach i wsiach poza granicami Krakowa-to taka mała różnica :-). Jeżeli możesz odnieś się zatem do tego co mieści się w granicach miasta Krakowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Ta ... wieżowca :D IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 18:14 > Co do powyższej wypowiedzi cały czas pisałam o Krakowie (czyli o tym co mieści > się w jego granicach administracyjnych:o dzielnicach i rejonach -a nie o miejsc > owościach i wsiach poza granicami Krakowa-to taka mała różnica :-). Ja również. Z tym, że ja znam granice administracyjne Krakowa, a nie wymyślam sobie ich według własnej wygody i na potrzeby argumentacji. > Jeżeli możesz odnieś się zatem do tego co mieści się w granicach miasta Krakowa Wszystko co wymieniłem mieści się w granicach administracyjnych Krakowa. Dalej więc czekam na wskazanie przewagi Kujaw, Pleszowa, Ruszczy, Branic lub Luboczy (leżących zdecydowanie na tej "lepszej" - według Ciebie stronie Wisły) nad Tyńcem, Skotnikami, Klinami czy też Swoszowicami (leżącymi po jej drugiej stronie). Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ta ... wieżowca :D 25.10.09, 18:29 Tyniec to nie Kraków lecz odrębna miejscowość. Pozostałe rejony wchodzą w skład Nowej Huty którą także wymieniłam. Jak napisał wcześniej Morfinka każda część Krakowa (nawet najlepsza) ma lepsze i gorsze rejony. Akurat Nowa Huta (przynajmniej jej część) to gorszy rejon co jak najbardziej przyznaję. Podaj odpowiedniki Starego Miasta,Łobzowa,Salwatora,Woli Justowskiej,Bronowic w Twojej części. Jak na razie przychodzi mi na myśl tylko Wola Justowska-Swoszowice powiedzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Nie mam więcej pytań :D :D :D IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 18:49 > Tyniec to nie Kraków lecz odrębna miejscowość. A niby od kiedy??? Nie mam więcej pytań :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Nie mam więcej pytań :D :D :D 25.10.09, 19:34 A faktycznie. Od 1973 roku jest już w Krakowie. Przepraszam,ale nie bywam w tamtych okolicach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Ta ... wieżowca :D 25.10.09, 18:21 gazeta_mi_placi napisała: > Nie wiem jak w Swoszowicach,ale odnośnie Klinów na pewno nie ma tam cen na pozi > omie Woli Justowskiej (może jakieś pojedyncze wyjątki ). Pojedyńcze przypadki są, ale chciejstwa bo nie słyszałem by ktoś na swoszowicach czy klinach kupił dom w cenie przekraczającej 1 mln, oferty jak najbardziej są, ale o sprzedażach takich domów słyszałem raczej w innych mieijscach niż Swoszowice czy Kliny, Tyniec też nie ma wyższych cena ytransakcyjnych (widziałęm niedawno na GW opracowanie z podziałem na dzielnice cen transakcyjnych i mniej więcej tak to wyglądało) > Co do powyższej wypowiedzi cały czas pisałam o Krakowie (czyli o tym co mieści > się w jego granicach administracyjnych:o dzielnicach i rejonach -a nie o miejsc > owościach i wsiach poza granicami Krakowa-to taka mała różnica :- ). Tia, wyjechał z Kujawami i każe porównywac do Tyńca. Poproszę o porównanie Tyńca do .... hm, no wychodzi Wola J, lub przegorzały, Bronowice? nie wiem, ale każde z tych mijesc jest lepsze od tyńca. > Jeżeli możesz odnieś się zatem do tego co mieści się w granicach miasta Krakowa > :-) > Czekam na info od kr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co Re: Ta ... wieżowca :D IP: 194.146.252.* 25.10.09, 17:01 Co do tej wojny ,, północ - poludnie" Mieszkalem na Hucie ( Stara Huta) tak oczernianej a teraz na Ruczaju. I wiecie co pod względem infrastruktury i komunikacji wybieram Hutę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ta ... wieżowca :D 25.10.09, 17:47 Ja też mieszkałam i w Nowej Hucie i na Ruczaju (żeby było śmieszniej w obydwu lokalizacjach mniej więcej po dwa lata). Mam identyczne zdanie jak Ty. Mieszkałam w "starej" hucie i "nowym" ruczaju. Niezależnie od infrastruktury (i komunikacji- w Hucie naprawdę jest lepsza) nawet ludzie byli bardziej kulturalni niż wielcy Panowie z "nowego" ruczaju którzy mieli się za "coś" bo kupili nowe mieszkania na ruczajowskim zadupiu... Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie 22.10.09, 14:32 nie, ja nie mieszkam w Bronowicach przez małe, anie przez duże B, nie mieszkam w dzielnicy w któej najbardziejchciałbym tylko najbliżej tej dzielnicy gdzie optymalnie by mi się mieszkało. Nie napisałem że raeszta krakowa jest zła, ale w relacji do i w odniesieniu do: Płaszów - Bronowice, Ruczaj - łobzów, Krowodrza Górka - Salwator. nie ja o tym decyzuję że ta na drugim miejscu są znacznie lepsze od pierwszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.09, 19:26 > Nie > napisałem że raeszta krakowa jest zła, ale w relacji do i w > odniesieniu do: Płaszów - Bronowice (...) > nie ja o tym decyzuję że ta na drugim miejscu są > znacznie lepsze od pierwszych. Taaa ... A Wola Justowska jest "znacznie lepsza" od Bielan, Skotnik albo Swoszowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanek Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 18:25 Wiedziałem, wiedziałem :) "w srawie nikogonieobchodzącej stony dotyczącej słabiutkich mieszkań na peryferiach miasta" Trzymaj się ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie 22.10.09, 18:48 :-) Jakieś dziwne rozgrywki tu panują :-) Jak coś-trzymam stronę Morfinki bo jest z mojej bliskiej okolicy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanek Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie IP: 88.220.37.* 23.10.09, 15:34 Ok :) Miej nadzieje, że mieszkasz dostacznie blisko aby nie łapać się mieszkanie w "słabiutkich mieszkaniach na peryferiach miasta". Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie 23.10.09, 15:52 Yanek, byłeś kiedyś w okolicach gdzie buduję te "apartamenty"?? polecam wizytę, piknie prawie jak na Płaszowie. prawie wszystkie posiadaję eleganckie anekscy kuchenne, powierzchnie 40 - 50 m2, jednostronną orientację - no luksus jakich mało :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie 23.10.09, 15:54 A gdybyś zamiast czepiać się czytał moje wpisy Yanku, to przeczytałbys że nie jestem zwolennikiem wszystkiego co Na bronowicach bo Pikny Salwator Tałer i SITI również skrytykowałem tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanek Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 20:18 spokojnie, odpisać można jednym postem, ja wiem że w nerwach ciężko. Nie wiem dlaczego czepiasz się lokalizacji, przecież to niemal w tych pięknych łąkach za Opolską jest, a jak sam wiesz wśród Twoich znajomych to jeden z argumentów, te łąki, żeby mieszkać na Bro - no - wi - cach! Do tego do Galerii Kazimierz pewnie nie więcej jak osiem minut. PS. Możesz mi powiedzieć czemu miała służyć ta uszczypliwa uwaga o fatalnych mieszkaniach i peryferiach miasta? nie widziałem tam pytania co sądzie o mieszkaniach i lokalizacji. Jeśli nie znasz odpowiedzi na czyjeś pytanie na prawdę nie musisz brać udziału w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dlaczego zamiast zadzwonić polemizujecie 23.10.09, 17:31 Peryferie to zdecydowanie nie są :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Dlaczego nie działa strona adchoru? IP: *.ghnet.pl 23.10.09, 17:02 nie dzwoniłem, ale brak aktualizacji strony, fotek, dostępnych mieszkań, np. moje jest cały czas wolne... Odpowiedz Link Zgłoś