Dodaj do ulubionych

Dawny student przeciw UJ

IP: 213.25.22.* 18.01.04, 21:26
Czyzby chodzilo o niezapomnianego Jasia Koszulę? Trzymam kciuki!
Obserwuj wątek
    • Gość: stary absolwent Re: Dawny student przeciw UJ IP: *.one.pl 19.01.04, 02:59
      Trzymaj, trzymaj. I zeby Cię kiedyś leczył taki lekarz, jakim Jaś byłby psychologiem z tą jego "neurologią"... Pogratulować tez dociekliwości dziennikarskiej Autorce - ciekawe jakie zaburzenie neurologiczne ma takie osobliwe objawy, a moze to raczej grypa paranoidalna? Albo niestrawność maniakalno-depresyjna?
      • Gość: t.a. Re: Dawny student przeciw UJ IP: 213.25.22.* 19.01.04, 09:20
        Nie przesadzaj, nie wierze, aby Jas, nawet gdyby sie reaktywowal, kiedykolwiek
        zabral sie za leczenie ludzi. Nie wydaje mi sie, aby z tak "unikalna" (stawiam
        raczej na narcyzm niz na psychoze) osobowoscia znalazl zatrudnienie jako
        klinicysta . :-)
      • Gość: wyhujany_absolwent Re: Dawny student przeciw UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 12:03
        Nie rozumiem po co tyle emocji? Żeby chociaż UJ był uczelnią której papier się
        liczy...
        • Gość: v kompleksy? IP: *.um.krakow.pl 20.01.04, 10:10
          Liczy się, liczy. Mój na pewno :-)
          • Gość: == Re: kompleksy? IP: *.ifis.uw.edu.pl 21.01.04, 14:21
            Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Małopolskie > Kraków Środa, 21 stycznia
            2004

Opinie i komentarze

kompleksy?
            Przeczytaj komentowany artykuł »
            Autor: Gość: v IP: *.um.krakow.pl
            Data: 20.01.2004 10:10 + odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
            Liczy się, liczy. Mój na pewno :-)

Któż to taki zadowolony z IP: *.um.krakow.pl (czyli urząd miejski) wpisuje się
            z taką dumą na koszt podatnika?

Może sam prezydent, a może Prezydencki Rzecznik ds Osób Niepełnosprawnych?
            Bo na pewno przecież artykuł przeczytał, i na proces przyjdzie - za to MU
            płacą w UM!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka