gph 19.01.04, 10:28 tak nas widzą.. blockersi.pless.pl/PablO/encarta.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: jak nas znajdą 19.01.04, 10:34 gph napisał: > tak nas widzą.. > > blockersi.pless.pl/PablO/encarta.htm a jak nas mają, do diaska, postrzegać za granicą, skoro sami jesteśmy pełni choklernych stereotypów??? dlaczego żyd ma się nie pomylić z góralem, skoro "krakusy" zasiedziałe od całych pięciu lat w mieście uważają nową hutę za slamsy? a ktoś kto bywa w krakowie raz na kwas narzeka na nudę, bo nie widzi wielkich centrów rozrywki (burgerkingów za mało)? najpierw wyjdźmy sami poza stereotyp postrzegania, a potem przekonujmy cały świat :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jak nas znajdą 19.01.04, 14:42 a Ty soczewica jesteś pełen stereotypów, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: jak nas znajdą 19.01.04, 22:16 gph napisał: > a Ty soczewica jesteś pełen stereotypów, czy nie? no pewnie że tak. największym stereotypem jest że nicka soczewica może mieć tylko dziewczynka ;) więc na pohybel stereotypom! idę poszukać kliniki gdzie przyszyją mi członka. soczewic-a Odpowiedz Link Zgłoś
jottka so 19.01.04, 23:33 czewicu, nie rób tego! popatrz na sabbina i zastanów sie raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: so 19.01.04, 23:47 jottka napisała: > czewicu, nie rób tego! popatrz na sabbina i zastanów sie raz jeszcze chcę pepeszę! to ostatnia zachcianka mojego pmsa. potem będą już tylko polucje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jak nas znajdą 20.01.04, 10:59 soczewica napisała: > gph napisał: > > > a Ty soczewica jesteś pełen stereotypów, czy nie? > > no pewnie że tak. największym stereotypem jest że nicka soczewica może mieć > tylko dziewczynka ;) więc na pohybel stereotypom! idę poszukać kliniki gdzie > przyszyją mi członka. a no właśnie. jak ktoś ma jjednocześnie członka i macicę to może samozapłodnienia dokonać. i być prawdziwie niezależnym od innych! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: jak nas znajdą 21.01.04, 00:29 gph napisał: > jak ktoś ma jjednocześnie członka i macicę to może samozapłodnienia dokonać. > i być prawdziwie niezależnym od innych! dżi-pi-ejcz! to może się zamienimy, ja ci dam kawałek macicy do fragmentacji a ty mi żołędzia do rozsady? no i mój narzeczony petę nie bedzie musiał zagrzewać plemniczków do wydajności. sam(a) sobie poradzę! soczewic-a Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jak nas znajdą 21.01.04, 09:49 soczewica napisała: > gph napisał: > > > jak ktoś ma jjednocześnie członka i macicę to może samozapłodnienia dokona > ć. > > i być prawdziwie niezależnym od innych! > > dżi-pi-ejcz! to może się zamienimy, ja ci dam kawałek macicy do fragmentacji a > ty mi żołędzia do rozsady? no i mój narzeczony petę nie bedzie musiał zagrzewać > > plemniczków do wydajności. sam(a) sobie poradzę! e nie. ja brzydliwy jestem. brzydzę się obcych macic... Odpowiedz Link Zgłoś