Gość: ewka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 17:21 Wielbiciele kuchni meksykańskiej, powiedzcie mi, gdzie warto się wybrać, aby skosztować naprawdę dobrego Chilli con Carne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TGIF Re: Gdzie najlepsze Chilli con Carne? IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 30.01.04, 05:11 Jak przyjade w lecie to ci moge ugotowac...Ale do tej pory musisz sie zadowolic chili w El Paso /Sw. Krzyza/ Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Gdzie najlepsze Chilli con Carne? 30.01.04, 10:16 Proponuję przepis na Chilli con Carne wg Jamiego Olivera :) www.mniammniam.pl/pu.php?p=6115 Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Gdzie najlepsze Chilli con Carne? 30.01.04, 15:22 To ja prosze o przepis Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Gdzie najlepsze Chilli con Carne? 30.01.04, 23:02 Klikaj w link- www.mniammniam.pl/pu.php?p=6115 Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Gdzie najlepsze Chilli con Carne? 30.01.04, 15:16 nie wiem jak z "Chilli con Carne" ale moim zdaniem najlepsza knajpka mieksykanska jest na rynku i nazywa sie TACO - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Gdzie najlepsze Chilli con Carne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 19:17 jesli TACO, to na Poselskiej lepsze niz na Rynku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mexx Re: Gdzie najlepsze Chilli con Carne? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.04, 21:30 TACO na Rynku jest beznadziejna! Otóż w tym tygodniu gościłam w Waszym pięknym mieście (uwielbiam klimat tego miasta), a że uwielbiam kuchnię meksykańską, to wstąpiłam do tegoż lokalu, to jedzenie tam podawane chyba nigdy nawet nie leżało koło meksykańskiego. Nawet nie było JAKO TAKO! Bardzo się rozczarowaliśmy z mężem! Miłośników kuchni meksykańskiej zapraszam do Mechico Bar we Wrocławiu! Poza tym Kraków jest OK! A Krakowiacy bardzo fajni ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Gdzie najlepsze Chilli con Carne? 21.03.04, 16:42 powiem tyle , nigdzie w polsce nie jadlem naprawde meksykanskiego jedzenia , jak i chynskiego. niemniej jednak taco na rynku bardzo lubie bo maja tam niezlych pare potraw, a ze sa one malo meskykanskie , coz moz zoladek ma to w nosie (zeby nie powiedZiec ze gdzie indziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewo-łucja Re: Gdzie najlepsze Chilli con Carne? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 18.03.05, 02:30 No, bez żartów?! Kto poleca Taco? Chyba tam nie jadł ostatnio. Aztec, amigos i El Paso na krzyża- tam iść i jeść chilli Odpowiedz Link Zgłoś