Dodaj do ulubionych

Odnaleziono ciało poszukiwanego 25-latka

IP: *.autocom.pl 10.12.09, 21:10
"...na Podgórzu"? A dm wynajmuje mieszkanie na Nowej Hucie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krakus Odnaleziono ciało poszukiwanego 25-latka IP: *.chello.pl 10.12.09, 21:22
      Pewnie kibolom, którym Majchrowski buduje stadiony za prawie miliard zł się nudziło, i akurat on się "napatoczył" i skończył w rzece. Szkoda chłopaka, ale chołota w dresach nie lubi ludzi inteligentniejszych od siebie.

Ciekawe ile osób spodka podobny do niego los w sylwestra, w końcu na największa impreze umcyk umcyk w małopolsce prezydent organizuje na rynku.
      • Gość: magyar Re: Odnaleziono ciało poszukiwanego 25-latka IP: *.chello.pl 10.12.09, 21:51
        Brak zrozumienia treści czytanego artykułu, dwa błędy
        ortogrtaficzne... Domyślam się, że ciebie dresiarze lubią.
        • Gość: miś Nie wierzę w brak udziału osób trzecich, zbyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 23:45
          dziwne to wszystko
      • Gość: l Re: Odnaleziono ciało poszukiwanego 25-latka IP: *.gemini.net.pl 10.12.09, 21:54
        Co ty bredzisz? Zawsze komentujesz bez czytania?
        A to "na Podgórzu" to skandal.
    • Gość: Villemo Odnaleziono ciało poszukiwanego 25-latka IP: *.multi-play.net.pl 10.12.09, 21:33
      Miałam nadzieję, że odnajdzie się żywy...
      • Gość: ech Re: Odnaleziono ciało poszukiwanego 25-latka IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.09, 22:19
        [']
    • Gość: west Odnaleziono ciało poszukiwanego 25-latka IP: *.autocom.pl 10.12.09, 23:59
      Wyszedł po papierosy na Podgórzu, a znaleziono go w zbiorniku na wsi za Krakowem - to ma być bez udziału osób trzecich?
      • Gość: Brrr Re: Odnaleziono ciało poszukiwanego 25-latka IP: 77.255.127.* 11.12.09, 00:09
        A nie pomyślałeś/łaś, że woda w Wiśle jednak płynie?!
        • Gość: gość Re: Odnaleziono ciało poszukiwanego 25-latka IP: *.zax.pl 11.12.09, 00:31
          zbiornik wodny to nie rzeka- nie pomyślaleś o tym?
      • Gość: ks Re: Odnaleziono ciało poszukiwanego 25-latka IP: 78.133.244.* 11.12.09, 08:39
        "Przewóz" to stopień wodny na Wiśle, a nie jakiś niezależny
        zbiornik...
    • Gość: KK Bzdura, nie wierze w samobojstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.09, 08:40
      ZA DUŻO TYCH UTONIĘC. NAJŁATWIEJ ZATRZEC SLADY JAKIEMUŚ BANDZIOROWI.
      MOŻE W KOŃCU KTOŚ SIE TYM ZAINTERESUJE
    • Gość: m.. Odnaleziono ciało poszukiwanego 25-latka IP: 57.66.197.* 11.12.09, 08:45
      Tak strasznie mi chłopaka szkoda!! ode mnie z pracy, nie znałam, ale
      mam ochote sie popłakać!!!!!!Co on komu zawinił...
    • Gość: bezzz Bez udziału osób trzecich???? IP: *.65536.eu 11.12.09, 09:22
      No nieee... a jakby kilku osiłków wepchnęło chłopaka do zimnej wody to
      koniecznie musiałyby być obrażenia? Wnioskowanie policji pozwala :(
      • Gość: Annik Re: Bez udziału osób trzecich???? IP: *.net.autocom.pl 11.12.09, 09:49
        wisła akurta nie leży po drodze między kioskiem a jego domem. On specjalnie
        poszedł nad Wisłę bo chciał skoczyć. Dopytajcie jego dziewczynę, ona dobrze wiem
        czemu on to zrobił
      • Gość: :( Pewnie miał długi... ['] IP: 195.117.226.* 11.12.09, 09:52
    • Gość: shit 2 zabójstwa IP: *.centertel.pl 11.12.09, 09:56
      Dwie spokojne osoby bez problemów osobistych w niedalekim od siebie czasie
      nagle wpadają same do Wisły w tym samym miejscu (okolice placu BG),
      popełniając według Policji w ten sposób samobójstwo lub 'nieszczęśliwie
      wpadają do rzeki'. Za pierwszym razem było to conajmniej dziwne , ale teraz ?
      Czy ktoś z was wierzy, że to zbieg okoliczności ?

Czy popełnia się samobjóstwo skacząc do rzeki ? To chyba najmniej pewny
      sposób. Czy ktoś kto wychodzi po papierosy skacze z mostu ? Raczej nie. Czy
      poprzednia ofiara miała problemy ? nie !

Dodatkowo - okolica jest jedna ! To ten sam rejon ! Rejon pełen nudzących się
      młodocianych bandziorków. Ponieważ dwie ofiary miały ok 25 lat stawiam na ich
      rówieśników z okolicy. To, że nie ma śladów walki o niczym nie świadczy,
      właśnie na tym polega ich 'zabawa'. Chore łebki bez zahamowań utopią jeszcze
      dwie lub trzy osoby i wtedy dopiero policja być może się obudzi.

Obudzcie się i wy - nie chodźcie sami tamtymi ścieżkami

• Gość: mayekkk Re: 2 zabójstwa IP: *.chello.pl 11.12.09, 15:11
        rzeczywiscie, to "dziwne" ze w milionowym miescie w przeciagu pol roku AZ 2
        osoby w tej samej okolicy popełniły samobojstwo....potrafisz uzywac wyobraźni do
        innych celów niż tworzenie teorii spiskowych? Co z tego ze jego dziewczyna
        twierdzi, ze nie ma klopotow? Ilu ludzi ukrywa rożne rzeczy przed
        bliskimi...moze mial depresje, moze mial dosc zycia? możliwości jest wiele
        .Gdyby ktos próbował go wrzucić do tej rzeki na pewno by sie bronil, co
        musiałoby pozostawic jakis slady na ciele. Nie wiem co wiesz nt. sekcji zwlok
        ale na pewno niewiele. Takie rzeczy sa nie do przeoczenia.
        • Gość: ja Re: 2 zabójstwa IP: *.chello.pl 15.12.09, 03:04
          odezwal sie specjalista od medycyny sadowej. a wiesz jak wygladaja zwloki ktore
          przelezaly miesiac w wodzie? watpie. ciezko znalezc slady szarpaniny na
          rozkladajacych sie zwlokach. ponadto osoba sparalizowana strachem nie zawsze
          sie broni. pomysl zanim wyglosisz swoje genialne pomysly.
    • Gość: aneta Odnaleziono ciało poszukiwanego 25-latka IP: *.chello.pl 11.12.09, 19:20
      szkoda chłopaka tak czy inaczej [*]
    • Gość: damian Odnaleziono ciało poszukiwanego 25-latka IP: *.ghnet.pl 12.12.09, 11:34
      jeden wielki kit na świecie się wciska... kolejny przykład, nic o tym, czy jak wpadł do wody to żył czy nie żył, jak niby miał się przemieścić do tej miejscowości? monitoring? dworce, budynki przemysłowe, autobusy, żadnych śladów??????!!!!! nie można sprawdzić co kupił??? te fajki, może to tylko bajer dla dziewczyny czy nie? a jeśli nie fajki to co? chipsy? a może prezerwatywy? a może baterie? może wódkę? pogrzeb już w piątek? czyli sekcji zwłok nie będzie? kpina!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka