Gość: tramway3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 02:15 Autobusy mamy najładniej pomalowane w całej Polsce. Jakby 105 malnoć od listwy w dół na biało / ala #203/ było by super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gicek Re: Niebiesko-białe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 16:27 No cacy by to wyglądało tylko te zapiz.... reklamy ,często trzeba wozy przemalowywać, a za czasów # 203 reklam nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurekts Re: Niebiesko-białe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 23:50 171+531 masz niebiesko-białe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Niebiesko-białe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 23:00 A ja chce czerwone jak w W-wie Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Niebiesko-białe 04.02.04, 23:06 Gość portalu: ja napisał(a): > A ja chce czerwone jak w W-wie to se zrób. A co do malowania, to nasze tramy z tego co wiem są niebiesko-kremowe. I przestańcie gadać o tych reklamach, bo jak się przemalowuje tramwaj na barwy zakładowe, to i tak trzba użyć kremowej farby, więc jaki problem w tym, żeby chlapnąć też na dole. Co to w ogóle za pomysł, że nie można tak zrobić z powodu reklam na wagonach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Niebiesko-białe IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 05.02.04, 03:53 Dokładnie!!! Tramy się powinno pomalować na ZAKŁADOWO tak jak autobusy! Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Niebiesko-białe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 05:46 Paplesz farmazony Loki - jak zawsze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Niebiesko-białe IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 05.02.04, 07:40 A możesz powiedzieć, co Ci się kurwa nie podoba? Jeżeli starasz się mnie wyprowadzić z równowagi, to muszę Ci przyznać, że idzie Ci doskonale... A żeby Ci tak jakaś bulwa, jak będziesz w Warszawie, skasowała samochód! A potem żebyś był skazany na codzienną jazdę tym gównem! ROTFL Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamadoo Re: Niebiesko-białe IP: *.cable.wanadoo.nl 05.02.04, 13:32 mmmm....co za wysoki poziom rozmowy na forum! Brawo Krakowiacy (oczywiście,że nie wszyscy) elito intelektualna całej Polski. Pamiętam dokładnie jak żeście pisali o "chujozie wrocławskiej" i inne takie kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś
yogy chodź pomaluj mi tramwaj na biało i na niebiesko.. 05.02.04, 15:48 Gość portalu: mamadoo napisał(a): > mmmm....co za wysoki poziom rozmowy na forum! Brawo Krakowiacy (oczywiście,że > nie wszyscy) elito intelektualna całej Polski. > Pamiętam dokładnie jak żeście pisali o "chujozie wrocławskiej" i inne takie > kwiatki. cyba Ci sie forum poplątało... Idź z tym problemem do psychologa, może on coś poradzi... A tak swoją drogą, to Loki mógłby sie troche pochamować, bo to forum czyta już całe miasto; od zwykłego szarego obywatela, przez UJ do MPK!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamadoo Re: chodź pomaluj mi tramwaj na biało i na niebie IP: *.cable.wanadoo.nl 05.02.04, 16:35 Wytłumacz mi,proszę, czemu wysyłasz mnie do psychologa? Czy tylko tak ci się napisało? Wiesz, jakoś trudno mi się pogodzić z wulgaryzmami i prymitywnymi komentarzami na temat innych miast, które się tu pojawiają. Różni ludzie czytają to forum, nie tylko całe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurekts Re: chodź pomaluj mi tramwaj na biało i na niebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 16:46 Niewierze żeby ktoś z Krakowa trzepiał się Wrocławia, co innego Warszawa /chyba że kibol Cracovii/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voith tłumaczenie postu jurekts IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.02.04, 20:50 Nie wierzę, żeby ktoś z Krakowa czepiał się Wrocławia, co innego Warszawa ( w domyśle: chyba "Warszawy") (chyba, że kibic Cracovii) ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: chodź pomaluj mi tramwaj na biało i na niebie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 06.02.04, 02:25 Uhm... ależ się czepiacie... forum może i czytają różne dziwne ludzie, ale czuję się tu jak wśród starych znajomych, a wręcz jak wśród rodziny i uważam, że momentami mogę sobie pozwolić na pewną swobodę językową... Wszyscy wiedzą, że z Adasiem się bardzo lubimy... a że mnie czasem zdenerwuje i mu przygadam, to nic strasznego ;-) A bulwy są paskudne! Amen! Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamadoo już idę malować ci na na niebiesko IP: *.cable.wanadoo.nl 06.02.04, 13:09 To da się zauważyć z kim się lubisz, a z kim nie. Jednak nie wszyscy o tym wiedzą. Pojawiło się parę wątków na forum krakowskim, które drażnią i nie świadczą najlepiej o ich autorach. Raz sobie jeździliście po Łodzi, jaka on by nie była - nie bardzo macie prawo do tego. Nie zauważyłem żeby forumowicze łódzcy pisali jak się cieszą, że nie mieszkają w Krakowie czy gdzieś indziej. Jest to chyba kwestia szacunku dla innych ludzi. Również zauważyłem, że wyładowujecie swoje frustracje na Katowicach i GOPie. Jednak pisanie o "chujni wrocławskiej" bo tramwaj jest pomalowany w reklamę ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=409&w=9515307&v=2&s=0 Brak komentarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voith Re: już idę malować ci na na niebiesko IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.02.04, 17:18 chyba nie rozumiesz Mamadoo że piszą "chujnia wrocławska" nie mają na myśli obrażanie Wrocka, tylko reklamy, która w nim jest, jakoże nikt nie ma wpływu jaka bedzie reklama - bo to kasa - nie ma co pisać ze to wina Wrocka i przypuszczam że nie chodziło im o dojechanie Wrocławowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamadoo ping-pong intelektualny inaczej IP: *.cable.wanadoo.nl 06.02.04, 18:48 Każda twoja odpowiedź,yogy potwierdza moje zarzuty co do niektórych wypowiedzi na tym forum. Zwracam uwagę na słownictwo,używane zwłaszcza przy opisie innych, ty jedynie pingpongowo odpowiadasz na moje posty. przykład: mamadoo - "Uważam, że krakowscy forumowicze zachowują się wobec innych niestosownie.....i tu podaję argumenty" yogy - "idź do psychologa !" mamadoo - podaję kolejne zarzuty i wypowiedź jednego z forumowiczów yogy - "znalazł się obrońca ucieśnionych" Dobitnie świadczy to o twoim nastawieniu do innych i kulturze osobistej. Swiadczy to również o twoim intelekcie gdyż dotychczas uprawiasz tylko słowny ping-pong ze mną. Mam nadzieję, że pozostali krakowscy forumowicze potrafią zrozumieć moje intencje, przede wszystkim moj protest przeciwko szkalowaniu "innych" i potraktują to jako prośbę, a nie próbę wywołania jakiegoś konfliktu. pozdrownia dla myślących Krakowiaków mamadoo Odpowiedz Link Zgłoś
yogy lubię ping-pong... 06.02.04, 22:03 Gość portalu: mamadoo napisał(a): > Każda twoja odpowiedź,yogy potwierdza moje zarzuty co do niektórych wypowiedzi > na tym forum. Zwracam uwagę na słownictwo,używane zwłaszcza przy opisie innych, > > ty jedynie pingpongowo odpowiadasz na moje posty. > przykład: > mamadoo - "Uważam, że krakowscy forumowicze zachowują się wobec innych > niestosownie.....i tu podaję argumenty" > yogy - "idź do psychologa !" > mamadoo - podaję kolejne zarzuty i wypowiedź jednego z forumowiczów > yogy - "znalazł się obrońca ucieśnionych" > > Dobitnie świadczy to o twoim nastawieniu do innych i kulturze osobistej. > Swiadczy to również o twoim intelekcie gdyż dotychczas uprawiasz tylko słowny > ping-pong ze mną. > Mam nadzieję, że pozostali krakowscy forumowicze potrafią zrozumieć moje > intencje, przede wszystkim moj protest przeciwko szkalowaniu "innych" i > potraktują to jako prośbę, a nie próbę wywołania jakiegoś konfliktu. > pozdrownia dla myślących Krakowiaków > mamadoo Odpowiadam krótko i treściwie, bo uważam, że rozmowa z Tobą na ten temat nie ma najmniejszego sensu. Prznajmniej na tym forum. Jesteś po prostu kolejnym forumowiczem u którego można zauważyć "syndrom początkującego forumowicza". Syndom ten objawia się w następujący sposób: jest forum, a na nim forumowicze. Ludzie którzy się znają, którzy się widzieli itp, po prostu stali bywalcy forum i dobrzy kumple. Nagle przychodzi jakiś nowy forumowicz i chce w ciągu jednego dnia zminić cały świat (czyt.forum), bo nie odpowiada mu to co się tu dzieje. Choćbyś nie wiem co zrobił, to nie zmienisz tego forum, możesz się tylko dostosować:-) A tak poza tym, to tematy w stylu:" krakowskie snoby znowu najeżdżają na mieszkańców innych miast" możesz poruszać na forum_Kraków, bądź na jakimś forum psychologiczno-socjologicznym. Tu się mówi o tramwajach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus ...chyba ścianę na biało ]:-> IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.02.04, 05:04 1. No mówiłem, że tu jest jak w rodzinie - w rodzinie też się z jednymi lubi bardziej, z drugimi mniej, a trzecich się w ogóle nie znosi, ale zachowuje się przynajmniej pozory dobrych stosunków ;-) 2. Co do Łodzi - rozmawiałem już z ludźmi z całej Polski... i wszyscy powtarzają, że Łódź to miasto, w którym gołębie latają do góry nogami, bo tam nawet srać nie warto ;-) A poważnie: po prostu zjechaliśmy politykę ichniego MPK, które nowy nabytek, z którego mieli się cieszyć pasażerowie, uwozi za granicę... żenada po prostu... a Kropiwnicki, jak wszyscy wiedzą, to skurwel jeszcze gorszy od naszego Macjhra - a wybór tego przekatolicyzowanego konserwatywnego zacofańca tylko świadczy o Łodzianach. Na marginesie: zauważ, że po Krakowie często jeździmy sobie dużo mocniej niż po Łodzi! 3. A wrocławska chujnia pozostanie wrocławską chujnią, bo: a) znajduje się we Wrocławiu b) tramwaj pomalowany do połowy wygląda nader chujowo i nazwa "chujnia" jest w odniesieniu do niego jak najbardziej uzasadniona :-) Pozdrawiam. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jony Re: ...chyba ścianę na biało ]:-> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 23:49 Kropidło rozkazał że w Lodzi motormany mają prowadzić tramwajki -W CHABITACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermitou Re: ...chyba ścianę na biało ]:-> IP: *.net.autocom.pl 08.02.04, 00:18 b) tramwaj pomalowany do połowy wygląda nader chujowo i nazwa "chujnia" jest w odniesieniu do niego jak najbardziej uzasadniona :-) Się z deka pomyliłeś bo ten tramwaj miał tylko pomalowaną połowę z połowy czyli ćwiartkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jony Re: ...chyba ścianę na biało ]:-> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 00:27 A może tam jest tak że jeszcze malują ,a on już odjeżdrza,albo malują na końcówkach w czasie postoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: ...chyba ścianę na biało ]:-> IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 08.02.04, 04:23 ROTFL!!! Uśmiałem się jak norka! Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś