Gość: kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 07:46 Tylko Pasy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: earg [...] IP: 212.91.27.* 05.02.10, 08:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Debilizm i prowokacja IP: 78.133.192.* 05.02.10, 09:02 Ja bym to tak ostro nie nazwał. Jeszcze się jakiś piesek w redakcji podnieci że "nieźle nam dopiekł". Ale żenada to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Debilizm i prowokacja IP: *.chello.pl 05.02.10, 09:34 mnie najbardziej wk... to ze wyborcza stara sie byc straznikiem moralnosci, opisuje wojne kibicow w krakowie w roznych felietonach, pietnuje ja, nawoluje do pojednania kibicow... mamy tutaj wiadomosc czysto pilkarska a tu takie zdjecie... naprawde zenada.... szmatlawiec sie robi z wyborczej, jest juz niczym jak "fakt" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: Debilizm i prowokacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 10:57 Nie jestem kibicem Cracovi ale z tym zdjeciem to GW przesadzia i to ostro!! Mam nadzieję, zarzad klubu wystosuje oficjalne pismo. Widać jak na dłoni hipokryzje wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIALY Ekstraklasa: Aleksandru Suworow nie pobił Marka... IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.10, 08:59 ŻYCZĘ CRACOVI SZYBKIEGO SPADKU Z EKSTRAKLASY. POZDROWIENIA Z ŁODZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Ekstraklasa: Aleksandru Suworow nie pobił Mar IP: 78.133.192.* 05.02.10, 09:12 Życzę ŁKS uczciwych i sprawnych intelektualnie prezesów i pracowników klubu, by wyprowadziły ten klub z przepaści. Nie Cracovia doprowadziła ŁKS do takiego stanu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasiasty Re: Ekstraklasa: Aleksandru Suworow nie pobił Mar IP: *.chello.pl 05.02.10, 23:52 życzę łksowi 20 letniego pobytu w 3 lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Do autora IP: *.cable.smsnet.pl 05.02.10, 09:09 po co mieszać waluty w jednej krótkiej notce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek O co chodzi z tymi.... IP: 195.150.76.* 05.02.10, 14:49 O co chodzi z tymi postami o jakimś zdjęciu, bo nie rozumiem, teraz jest z meczu z Polonią W-wa, a było jakieś inne odpowiedzcie mi bo nie wiem o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Donaldu Tusku 05.02.10, 18:03 Z tym Aleksandru to ziobrzyzm czy rumunizm? ;) oficjalna strona Szeryfa (którą to nazwę spolszczamy) podaje Александр Суворов, podobnie jak serwisy mołdawskie, więc pewnie Olek tak ma w dowodzie (zresztą nazwisko nie wskazuje na rumuńskie pochodzenie) Ponieważ to tak międzynarodowe, starożytne imię, to może lepiej piszmy je z polska Aleksander, jeżeli nie, to rumuński wariant imienia Aleksander pisze się: Alexandru jak już coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iy Ekstraklasa: Aleksandru Suworow nie pobił Marka... IP: *.ghnet.pl 07.02.10, 01:33 I CO REDAKCYJNY KUNDLU. WYSTRASZYŁEŚ SIĘ I SCHOWAŁEŚ DO BUDY RAZEM ZE ZDJĘCIEM!!!!!!!!!!! NO TO ŻEBY NAPRAWIĆ ZŁO, KTÓRE ZOSTAŁO WYRZĄDZONE POLECAM WSZYSTKIM: www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1390194 Odpowiedz Link Zgłoś