Gość: timon IP: *.hist.uj.edu.pl 11.02.04, 13:20 Jak wygląda egzamin? Kto się dostał , powiedzcie czy długo się przygotowywaliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaasieek Re: socjologia na AGH IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 15:02 oo wlasnie :) dobrze ze ktos ten temat poruszyl! tez jestem bardzo zaintersowana. czy ktos moze nam powiedziec jaka forme ma egzamin ( test zamkniety czy uzupelnianie samemu czy np. test wielokrotnego wyboru??) - nigdzie nie ma o tym informacji, a AGH nie wydaje swoich testow :( wiem tylko ze w tym roku rozszerzyli zakres materialu na egzamin: oprocz historii Polski jest tez powszechna od 1939 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):) Re: socjologia na AGH IP: *.compower.pl 12.02.04, 20:02 Po pierwsze nigdy nie bylo tylko historii Polski,obowiazuje rowniez powszechna i WOS.na egzaminie sa pytania zamkniete i otwarte (z przewaga otwartych), ale wyglada to tak,ze trzeba cos uzupelnic,dopasowac,dopisac,itd.A tak w ogole to studia sa super i polecam (no moze nie w czasie sesji,ale ja juz jestem po :)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaasieek Re: socjologia na AGH IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 17:18 Czy mozesz napisac cos wiecej na temat samych studiow, atmosfery itd? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś