klymenystra 14.02.04, 23:14 co to ma znaczyc ze w piatki i w soboty wieczorem okolo 20 juz nigdzie nie ma miejsca ? a tam gdzie by bylo chca po 10 zl za wstep ? chyba trzeba otworzyc pare nowych knajp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larum_krk Re: :(( 14.02.04, 23:35 Znam ten ból... Jeszcze w dodatku w dni, które coś dla Ciebie znaczą i chcesz spędzić wieczór w miłej knajpie, okazuje się, że miejsca brak!!! I idzesz tam, gdzie żadko ktokolwiek chodzi i nie ma klimatu... Oj, znam ten ból... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: :(( IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 11:36 Ale co w tym dziwnego ze wjazd jest platny?Na calym swiecie w soboty za wejscie do fajnego miejsca trzeba zaplacic i to nie 10zl ale np 50euro. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :(( 15.02.04, 17:36 o. a skad takie wiadomosci? ja co prawda nie mieszkalam na calym swiecie tylko we francji i raz mi sie zdarzylo- 10 frankow bo koncert byl.porzadny koncert. z miesjcem do poskakania i w ogole. a jak na francje to 10 frankow to tyle co u nas zlotowka... i to byla duza knajpa. a u nas taki pikus jak np awangarda czy tower i koncert nieznanego zespolu i sie placi-duzo... a przeciez i tak zarabiaja na klientach. i nie zawsze jest koncert to zwykle widzimisie wlascicieli. przyklad- faust- do 20 mzona spokojnie posiedziec (chocaz zapalki w barze kosztuja zlotowke) a potem przychodzi ochrona i kaze placic. straszna glupota bo to odstrasza ludzi- potencjalnych klinetow. majac 10 zeta wole isc wypic dwa piwa niz jedno- to chyba logiczne... naprawde trzeba to zmienic. a poza tym oskrazam fisher pub o hiporkyzje- w piatek rozdawali kartki antywaltentynkowe a w sobote zrobili imprsze- platna i oczywsicie walentynkowa. paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: :(( 15.02.04, 18:16 >co to ma znaczyc ze w piatki i w soboty wieczorem okolo 20 juz nigdzie nie ma >miejsca ? a tam gdzie by bylo chca po 10 zl za wstep ? to ma znaczyc tyle, ze nie umiesz szukac, albo co gorsze znasz jakies lewe knajpy ;) akurat wczoraj zwiedzilem kilka knajp ok. 20 i w zadnej nie musialem placic za wstep, w kazdej bylo miejsce siedzace, mam wymieniac? :) > a poza tym oskrazam fisher pub o hiporkyzje- w piatek rozdawali kartki > antywaltentynkowe a w sobote zrobili imprsze- platna i oczywsicie > walentynkowa. paranoja. taki dowcip: - ... no i poza tym naleze do organizacji walczacej z systemem - o! antyglobalisci? anarchisci? zieloni? - nie, Radykalna Inicjatywa Frugo :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :(( 15.02.04, 21:05 >>akurat wczoraj zwiedzilem kilka knajp ok. 20 i w zadnej nie musialem placic za > wstep, w kazdej bylo miejsce siedzace, mam wymieniac? :) hmm. to moze Ty znasz lewe he :> ? mniej popularne... z reszta moze bywa troche po 20... nie patrzylam :P > taki dowcip: > > - ... no i poza tym naleze do organizacji walczacej z systemem > - o! antyglobalisci? anarchisci? zieloni? > - nie, Radykalna Inicjatywa Frugo smiej sie smiej. ale hipokrytami sa :P --fortune presents gifts not according to the book...-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 21:17 > hmm. to moze Ty znasz lewe he :> ? mniej popularne... z reszta moze bywa tro > che po 20... nie patrzylam :P po kolei: Re, Strefa22, Piwnica pod Baranami, Piekny pies, Kawiarnia Naukowa, Mechanoff, Drukarnia na Kazimierzu, Lubudubu <wow> :) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :(( 15.02.04, 22:02 po kolei: Re, Strefa22, Piwnica pod Baranami, Piekny pies, Kawiarnia Naukowa, Mechanoff, Drukarnia na Kazimierzu, Lubudubu re- nie bylo piekny pies nie bylo naukowa- oj nie lubudubu- scisk i tlok ^^ reszty nie probowlam :P ale bylo pare innych :P k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 22:19 wybacz pytanie, ale ile sobie mierzysz? wzdluz i wszerz, bo przeciez niemozliwosci wypisujesz o tym braku miejsca! ;)) > lubudubu- scisk i tlok ^^ no dobrze, ale przeciez o to tam chodzi, a impreza byla bardzo udana :) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :(( 15.02.04, 22:43 ano o to o to. ale glupio na ziemi siedziec... ja sobie mierze stosunkowo niewiele. ale do knajp nie chodze sama wiec jestem ja+ minimum dwie osoby... :P :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 23:12 znam 5 osob, ktore odwiedzily lubudubu ok. 23 i miejsca siedzace znalazly, chcesz to masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: :(( 16.02.04, 11:58 wybacz ale to nie to samo szukać miejsca o 20 a o 23 o 23 zawsze było łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 21:12 > wybacz ale to nie to samo szukać miejsca o 20 a o 23 > o 23 zawsze było łatwiej lubudubu rzadzi sie innymi prawami :) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :(( 16.02.04, 21:33 lubudubu lubudubu niech nam zyje prezes klubu :D a ostatki spedze wlasnie tam. o. jak tylko wyrobie ze wszystkim. tylko trza bedzie o 19 przyjsc :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 23:18 Ty juz o ostatkach myslisz?! zapraszam na cykl imprez 18.03 - koncert ckod, 20.03 Klub Samotnych Serc, 21.03 - koncert andy. tylko zajmij mi miejsce o tej 19tej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :(( 17.02.04, 07:53 no przeciez ostatki to juz teraz :) w lutym :))) do marca jeszcze hohohohoo. a potem to juz prawie matura :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 21:18 ja sie nie znam, ja jestem nizej w drzewie ewolucji, znajdziesz mnie pod haslem 'student', nizej jest juz tylko pantoflarz ;> Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :(( 17.02.04, 21:21 nieee... to ja tez spadne nizej po maturze ???? to moze lepiej od razu na fryzjerke isc hmmm ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: :(( 18.02.04, 06:59 > nieee... to ja tez spadne nizej po maturze ???? to moze lepiej od razu na > fryzjerke isc hmmm ? nie, frzyjerke nie, na stzlistke... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :(( 18.02.04, 16:06 hmm jakas zlosliwosc ?? :> stylistka tez moge byc- jak bede knajpe otiwerac to ja ladne urzadze... i bedzie ona rozciagliwa. o. i ludzie sie beda miescic :D Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: :(( 18.02.04, 20:09 ja zlosliwy? to dopiero pomowienie! :) licze na jakies darmowe drinki dla stalych klientow :> Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :(( 18.02.04, 20:20 i absolwentow VI zakladu o ile sie nie myle hmm ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: :(( 18.02.04, 20:24 > i absolwentow VI zakladu o ile sie nie myle hmm ? znajac Ciebie to i tak nie bedzie, 18stka miala byc dla absolwentow i nic z tego.. taka z Ciebie Klymenystra! :P Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :(( 19.02.04, 14:56 o pardon 18 byla i wyszla cudownie... a absolwent szanowny mogl przyjsc nikt mu nie bronil. phi...:>>> Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: :(( 19.02.04, 16:47 wpadne na 20stke i tak zloje dupe, ze mnie na nastepne 20 lat zapamietasz! zobaczysz pyskata! ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 17:25 11.03! a bylo tak slodko :( Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :(( 19.02.04, 19:27 oo widzsz. zamiast grozic niewinnym dziewczetom za nauke sie brac !!!! o :> a co do 20 to zobaczymy kto komu dupe zloi... ty bedziesz juz stetryczalym dziadkiem a ja studentka w kwecie wieku i na drugim roku. o. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 10:37 > zobaczymy kto komu dupe zloi... ty bedziesz juz stetryczalym > dziadkiem a ja studentka w kwecie wieku i na drugim roku. o. :P chyba jednak przyspiesze swoje zamiary, nie pokazuj sie juz nigdy w lubudubu, bo jak poznam, to... :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks do jasnej cholery!! 20.02.04, 13:36 Młody!!! Ty nie molestuj kobitek:)) tylko łucz siem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: :)) 20.02.04, 17:26 > Młody!!! Ty nie molestuj kobitek:)) tylko łucz siem:))) Dziadek! ale ona sama sie prosi o lanie! :> Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :)) 20.02.04, 18:34 > Dziadek! ale ona sama sie prosi o lanie! :> te te te uwazaj... takie jak beda podatki placic zebys emeryture mial przyzwoita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :(( 20.02.04, 15:26 eheheeheeeee jutro sie wybieram :P i wcale sie nie boje o.:> Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: :(( 16.02.04, 17:54 chciaaaaaalaaam (rozdzierajaco). ale pewnie to zalezy od pory- o 21 wszyscy siedza i nikt sie nie rusza zeby wracac a potem jedni sie wykruszaja a inni przychodza :> trzeba bedzie opracowac strategie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::crt:: Re: :(( IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 17.02.04, 09:17 wez pod uwage, ze w wieczor 14.o2 wiekszosc lokali, ktore nawet do tej pory mial free-entry w soboty, robilo platne imprezy. proste - wykorzystuja okazje ;) Odpowiedz Link Zgłoś