14.02.04, 23:14
co to ma znaczyc ze w piatki i w soboty wieczorem okolo 20 juz nigdzie nie ma
miejsca ? a tam gdzie by bylo chca po 10 zl za wstep ? chyba trzeba otworzyc
pare nowych knajp...
Obserwuj wątek
    • larum_krk Re: :(( 14.02.04, 23:35
      Znam ten ból... Jeszcze w dodatku w dni, które coś dla Ciebie znaczą i chcesz
      spędzić wieczór w miłej knajpie, okazuje się, że miejsca brak!!! I idzesz tam,
      gdzie żadko ktokolwiek chodzi i nie ma klimatu... Oj, znam ten ból...
      • Gość: boss Re: :(( IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 11:36
        Ale co w tym dziwnego ze wjazd jest platny?Na calym swiecie w soboty za wejscie
        do fajnego miejsca trzeba zaplacic i to nie 10zl ale np 50euro.
        • klymenystra Re: :(( 15.02.04, 17:36
          o. a skad takie wiadomosci? ja co prawda nie mieszkalam na calym swiecie tylko
          we francji i raz mi sie zdarzylo- 10 frankow bo koncert byl.porzadny koncert. z
          miesjcem do poskakania i w ogole. a jak na francje to 10 frankow to tyle co u
          nas zlotowka... i to byla duza knajpa. a u nas taki pikus jak np awangarda czy
          tower i koncert nieznanego zespolu i sie placi-duzo... a przeciez i tak
          zarabiaja na klientach. i nie zawsze jest koncert
          to zwykle widzimisie wlascicieli. przyklad- faust- do 20 mzona spokojnie
          posiedziec (chocaz zapalki w barze kosztuja zlotowke) a potem przychodzi
          ochrona i kaze placic. straszna glupota bo to odstrasza ludzi- potencjalnych
          klinetow. majac 10 zeta wole isc wypic dwa piwa niz jedno- to chyba logiczne...
          naprawde trzeba to zmienic.
          a poza tym oskrazam fisher pub o hiporkyzje- w piatek rozdawali kartki
          antywaltentynkowe a w sobote zrobili imprsze- platna i oczywsicie walentynkowa.
          paranoja.
          • tomcrac Re: :(( 15.02.04, 18:16
            >co to ma znaczyc ze w piatki i w soboty wieczorem okolo 20 juz nigdzie nie ma
            >miejsca ? a tam gdzie by bylo chca po 10 zl za wstep ?

to ma znaczyc tyle, ze nie umiesz szukac, albo co gorsze znasz jakies lewe knajpy ;)

akurat wczoraj zwiedzilem kilka knajp ok. 20 i w zadnej nie musialem placic za wstep, w kazdej bylo miejsce siedzace, mam wymieniac? :)

> a poza tym oskrazam fisher pub o hiporkyzje- w piatek rozdawali kartki
            > antywaltentynkowe a w sobote zrobili imprsze- platna i oczywsicie
            > walentynkowa. paranoja.

taki dowcip:

- ... no i poza tym naleze do organizacji walczacej z systemem
            - o! antyglobalisci? anarchisci? zieloni?
            - nie, Radykalna Inicjatywa Frugo

:))))))))
            • klymenystra Re: :(( 15.02.04, 21:05
              >>akurat wczoraj zwiedzilem kilka knajp ok. 20 i w zadnej nie musialem placic
              za
              > wstep, w kazdej bylo miejsce siedzace, mam wymieniac? :)

hmm. to moze Ty znasz lewe he :> ? mniej popularne... z reszta moze bywa troche
              po 20... nie patrzylam :P

> taki dowcip:
              >
              > - ... no i poza tym naleze do organizacji walczacej z systemem
              > - o! antyglobalisci? anarchisci? zieloni?
              > - nie, Radykalna Inicjatywa Frugo

smiej sie smiej. ale hipokrytami sa :P

--fortune presents gifts not according to the book...--
              • Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 21:17
                > hmm. to moze Ty znasz lewe he :> ? mniej popularne... z reszta moze bywa tro
                > che po 20... nie patrzylam :P

po kolei: Re, Strefa22, Piwnica pod Baranami, Piekny pies, Kawiarnia Naukowa, Mechanoff, Drukarnia na Kazimierzu, Lubudubu <wow> :)
                • klymenystra Re: :(( 15.02.04, 22:02
                  po kolei: Re, Strefa22, Piwnica pod Baranami, Piekny pies, Kawiarnia Naukowa,
                  Mechanoff, Drukarnia na Kazimierzu, Lubudubu

re- nie bylo

piekny pies nie bylo

naukowa- oj nie

lubudubu- scisk i tlok ^^

reszty nie probowlam :P

ale bylo pare innych :P

k
                  • Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 22:19
                    wybacz pytanie, ale ile sobie mierzysz? wzdluz i wszerz, bo przeciez niemozliwosci wypisujesz o tym braku miejsca! ;))

> lubudubu- scisk i tlok ^^

no dobrze, ale przeciez o to tam chodzi, a impreza byla bardzo udana :)
                    • klymenystra Re: :(( 15.02.04, 22:43
                      ano o to o to. ale glupio na ziemi siedziec... ja sobie mierze stosunkowo
                      niewiele. ale do knajp nie chodze sama wiec jestem ja+ minimum dwie
                      osoby... :P :))))
                      • Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 23:12
                        znam 5 osob, ktore odwiedzily lubudubu ok. 23 i miejsca siedzace znalazly, chcesz to masz :)
                        • luckystrike Re: :(( 16.02.04, 11:58
                          wybacz ale to nie to samo szukać miejsca o 20 a o 23
                          o 23 zawsze było łatwiej
                          • Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 21:12
                            > wybacz ale to nie to samo szukać miejsca o 20 a o 23
                            > o 23 zawsze było łatwiej

lubudubu rzadzi sie innymi prawami :)
                            • klymenystra Re: :(( 16.02.04, 21:33
                              lubudubu lubudubu niech nam zyje prezes klubu :D
                              a ostatki spedze wlasnie tam. o. jak tylko wyrobie ze wszystkim. tylko trza
                              bedzie o 19 przyjsc :P
                              • Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 23:18
                                Ty juz o ostatkach myslisz?! zapraszam na cykl imprez 18.03 - koncert ckod, 20.03 Klub Samotnych Serc, 21.03 - koncert andy. tylko zajmij mi miejsce o tej 19tej ;)
                                • klymenystra Re: :(( 17.02.04, 07:53
                                  no przeciez ostatki to juz teraz :) w lutym :))) do marca jeszcze hohohohoo. a
                                  potem to juz prawie matura :>
                                  • Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 21:18
                                    ja sie nie znam, ja jestem nizej w drzewie ewolucji, znajdziesz mnie pod haslem 'student', nizej jest juz tylko pantoflarz ;>
                                    • klymenystra Re: :(( 17.02.04, 21:21
                                      nieee... to ja tez spadne nizej po maturze ???? to moze lepiej od razu na
                                      fryzjerke isc hmmm ?
                                      • tomcrac Re: :(( 18.02.04, 06:59
                                        > nieee... to ja tez spadne nizej po maturze ???? to moze lepiej od razu na
                                        > fryzjerke isc hmmm ?

nie, frzyjerke nie, na stzlistke... ;>
                                        • klymenystra Re: :(( 18.02.04, 16:06
                                          hmm jakas zlosliwosc ?? :>
                                          stylistka tez moge byc- jak bede knajpe otiwerac to ja ladne urzadze... i
                                          bedzie ona rozciagliwa. o. i ludzie sie beda miescic :D
                                          • tomcrac Re: :(( 18.02.04, 20:09
                                            ja zlosliwy? to dopiero pomowienie! :)
                                            licze na jakies darmowe drinki dla stalych klientow :>
                                            • klymenystra Re: :(( 18.02.04, 20:20
                                              i absolwentow VI zakladu o ile sie nie myle hmm ?
                                              • tomcrac Re: :(( 18.02.04, 20:24
                                                > i absolwentow VI zakladu o ile sie nie myle hmm ?

znajac Ciebie to i tak nie bedzie, 18stka miala byc dla absolwentow i nic z tego.. taka z Ciebie Klymenystra! :P
                                                • klymenystra Re: :(( 19.02.04, 14:56
                                                  o pardon 18 byla i wyszla cudownie... a absolwent szanowny mogl przyjsc nikt mu
                                                  nie bronil. phi...:>>>
                                                  • tomcrac Re: :(( 19.02.04, 16:47
                                                    wpadne na 20stke i tak zloje dupe, ze mnie na nastepne 20 lat zapamietasz! zobaczysz pyskata! ;>
                                                  • skks Re: :(( 19.02.04, 16:56
                                                    młody: studenci do nauki!!! 10.03 się zblia!!
                                                  • Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 17:25
                                                    11.03! a bylo tak slodko :(
                                                  • klymenystra Re: :(( 19.02.04, 19:27
                                                    oo widzsz. zamiast grozic niewinnym dziewczetom za nauke sie brac !!!! o :> a
                                                    co do 20 to zobaczymy kto komu dupe zloi... ty bedziesz juz stetryczalym
                                                    dziadkiem a ja studentka w kwecie wieku i na drugim roku. o. :P
                                                  • Gość: tomCrac Re: :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 10:37
                                                    > zobaczymy kto komu dupe zloi... ty bedziesz juz stetryczalym
                                                    > dziadkiem a ja studentka w kwecie wieku i na drugim roku. o. :P

chyba jednak przyspiesze swoje zamiary, nie pokazuj sie juz nigdy w lubudubu, bo jak poznam, to... :)
                                                  • skks do jasnej cholery!! 20.02.04, 13:36
                                                    Młody!!! Ty nie molestuj kobitek:)) tylko łucz siem:)))
                                                  • tomcrac Re: :)) 20.02.04, 17:26
                                                    > Młody!!! Ty nie molestuj kobitek:)) tylko łucz siem:)))

Dziadek! ale ona sama sie prosi o lanie! :>
                                                  • klymenystra Re: :)) 20.02.04, 18:34
                                                    > Dziadek! ale ona sama sie prosi o lanie! :>

te te te uwazaj... takie jak beda podatki placic zebys emeryture mial
                                                    przyzwoita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • klymenystra Re: :(( 20.02.04, 15:26
                                                    eheheeheeeee jutro sie wybieram :P i wcale sie nie boje o.:>
                                                  • skks Re: :(( 20.02.04, 20:19
                                                    :)) dobra weź pradziadka ze sobą:))
                                                  • klymenystra Re: :(( 20.02.04, 20:54
                                                    hrr pradziadek na zawal predzej umrze :D
                        • klymenystra Re: :(( 16.02.04, 17:54
                          chciaaaaaalaaam (rozdzierajaco). ale pewnie to zalezy od pory- o 21 wszyscy
                          siedza i nikt sie nie rusza zeby wracac a potem jedni sie wykruszaja a inni
                          przychodza :> trzeba bedzie opracowac strategie :))
                          • Gość: ::crt:: Re: :(( IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 17.02.04, 09:17
                            wez pod uwage, ze w wieczor 14.o2 wiekszosc lokali, ktore nawet do tej pory
                            mial free-entry w soboty, robilo platne imprezy. proste - wykorzystuja okazje ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka