Dodaj do ulubionych

Sheraton - zespół ekspertów

14.02.02, 09:44
..chciałbym zapytać (może ktoś wie) czy 5cio osobowy "zespół ekspertów"
powstały do kontrolowania budowy Sheratona

- pracuje społecznie ?

Mam nadzieję że tak.....

Obserwuj wątek
    • forward Re: Sheraton - zespół ekspertów 14.02.02, 09:48
      a ja chciałem się zapytać czy pobiera diety?
      • kriss.forum Re: Sheraton - zespół ekspertów 14.02.02, 10:19
        Jestem trochę niezorientowany - w Krakowie ma powstać Sheraton??? Gdzie???
        Pierwsze słyszę!!!

Pozdrawiam,
        Kriss.
        • Gość: Yaskier Re: Sheraton - zespół ekspertów IP: 213.77.2.* 14.02.02, 14:09
          kriss.forum napisał(a):

> Jestem trochę niezorientowany - w Krakowie ma powstać Sheraton??? Gdzie???

A ma, ma :)
          Przy ulicy (chyba) Podzamcze, nad Wisłą, pomiędzy Jubilatem a Wawelem, w miejsce
          jednej rudery. Na naszym (czyt. krakowskim ;)) forum jest gdzieś wątek na ten
          temat.
    • robertpk Re: ciekawe jest równiez 14.02.02, 12:50
      ..jak wygląda porównanie listy członków "zespołu ekspertów" z "komitetem
      obrony" ?
      • Gość: mimero Re: do Robert IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 21:56
        I tu byś się zdziwił. Porównanie wygląda bardzo nieciekawie, jesli oczywiście
        masz podejrzenia spiskowe. Świat nie jest wcale taki zły. Odnośnie diet nic nie
        wiem, ale raczej ich nie ma. Śpij spokojnie!
    • Gość: społeczn Re: Sheraton - zespół ekspertów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 16:17
      Tak pracują społecznie- tzn. biorą społeczne pieniądze do prywatnej kieszeni.
      Ilość pieniędzy jest odwrotnie proporcjonalna do rangi problemu.
      • Gość: artur Re: Sheraton - zespół ekspertów IP: *.localnet 15.02.02, 18:27
        jak widac, tzw. horyzonty niektorych obywateli nie sa sbyt przepastne...

przy okazji pytanie: te kilkadziesiat (moze nawet sto-kilkadziesiat?) zlotych
        to wg twojego pojecia wskazuje na wielki czy maly problem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka