robertpk 14.02.02, 09:44 ..chciałbym zapytać (może ktoś wie) czy 5cio osobowy "zespół ekspertów" powstały do kontrolowania budowy Sheratona - pracuje społecznie ? Mam nadzieję że tak..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forward Re: Sheraton - zespół ekspertów 14.02.02, 09:48 a ja chciałem się zapytać czy pobiera diety? Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Sheraton - zespół ekspertów 14.02.02, 10:19 Jestem trochę niezorientowany - w Krakowie ma powstać Sheraton??? Gdzie??? Pierwsze słyszę!!! Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaskier Re: Sheraton - zespół ekspertów IP: 213.77.2.* 14.02.02, 14:09 kriss.forum napisał(a): > Jestem trochę niezorientowany - w Krakowie ma powstać Sheraton??? Gdzie??? A ma, ma :) Przy ulicy (chyba) Podzamcze, nad Wisłą, pomiędzy Jubilatem a Wawelem, w miejsce jednej rudery. Na naszym (czyt. krakowskim ;)) forum jest gdzieś wątek na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
robertpk Re: ciekawe jest równiez 14.02.02, 12:50 ..jak wygląda porównanie listy członków "zespołu ekspertów" z "komitetem obrony" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimero Re: do Robert IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 21:56 I tu byś się zdziwił. Porównanie wygląda bardzo nieciekawie, jesli oczywiście masz podejrzenia spiskowe. Świat nie jest wcale taki zły. Odnośnie diet nic nie wiem, ale raczej ich nie ma. Śpij spokojnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: społeczn Re: Sheraton - zespół ekspertów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 16:17 Tak pracują społecznie- tzn. biorą społeczne pieniądze do prywatnej kieszeni. Ilość pieniędzy jest odwrotnie proporcjonalna do rangi problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Sheraton - zespół ekspertów IP: *.localnet 15.02.02, 18:27 jak widac, tzw. horyzonty niektorych obywateli nie sa sbyt przepastne... przy okazji pytanie: te kilkadziesiat (moze nawet sto-kilkadziesiat?) zlotych to wg twojego pojecia wskazuje na wielki czy maly problem? Odpowiedz Link Zgłoś