zgr-edo 20.03.10, 07:38 za działalność w NZS. Przed gratulacjami wolę jednak sprawdzić , czy to nie wypucha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen prawda... 20.03.10, 10:35 dostane medal... z kartofla... :D ---- Prawdziwy Amerykanin jest dumny ze swojej ojczyzny, USA, która pokonała Hitlera w wojnie wietnamskiej w Czeczenii! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: prawda... 20.03.10, 14:09 peteen napisał: > dostane medal... z kartofla... > :D Z i od. Ale za to w jakim towarzystwie! Najbardziej zamaskowany (bo niewidzialny dotychczas) styropian i "republikański" psychol;-) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen słyszałem też, że henio ma dostac... 20.03.10, 14:27 tytuł honorowego dzielnicowego - dożywotnio... ---- Prawdziwy Amerykanin jest dumny ze swojej ojczyzny, USA, która pokonała Hitlera w wojnie wietnamskiej w Czeczenii! Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro a coz to za aluzje 20.03.10, 14:42 tytul jak tytul.Zawszec to honor dla obdarowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo Re: słyszałem też, że henio ma dostac... 21.03.10, 00:31 peteen napisał: > tytuł honorowego dzielnicowego - dożywotnio... < hehe, aś się odgryzł, tytułu nie dostałem , ale faktycznie co niektórzy, traktują mnie jak proboszcza. Ale i tak to lepsze, niż medal od kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro medale,medale 21.03.10, 13:25 ciekawy jestem kto jeszcze medale dostanie_... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Peteen juz dawno dostal... 21.03.10, 14:11 duzy upust na bimber mszalny w lokalnej stajence dla trzodki owieczek kat. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen polski szwedzie - mszalne jest wino... 21.03.10, 14:41 już ci całkiem odbiło za ta małą wodą... ---- Prawdziwy Amerykanin jest dumny ze swojej ojczyzny, USA, która pokonała Hitlera w wojnie wietnamskiej w Czeczenii! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: słyszałem też, że henio ma dostac... 21.03.10, 14:54 odgryzać się milicjantowi? a po co? ---- Prawdziwy Amerykanin jest dumny ze swojej ojczyzny, USA, która pokonała Hitlera w wojnie wietnamskiej w Czeczenii! Odpowiedz Link Zgłoś
aztlan Re: to prawda z tym medalem dla peteena od Kaczor 21.03.10, 21:34 jeśli tylko się opłaca to medali i awansów nigdy dość. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: to prawda z tym medalem dla peteena od Kaczor 22.03.10, 12:29 zobaczymy kto wypije Absoluta? Odpowiedz Link Zgłoś