Dodaj do ulubionych

LO III, VII, IV Kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 18:30
Proszę o pomoc.
Stoję przed wyborem liceum, profil biol-chem. LO VIII, II i I odrzuciłam na
starcie, nie chcę być w wyścigu szczurów ;)
Czy ktoś mógłby mi napisać co-nieco o szkołach wymienionych w temacie (poziom,
atmosfera, progi punktowe)?
Z góry dziękuję za pomoc! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja tyz Re: LO III, VII, IV Kraków IP: *.chello.pl 30.03.10, 14:26
      nic tylko V i II a inne licea gdzie ?
    • Gość: śmiech na sali Re: LO III, VII, IV Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 14:52
      odrzuciłaś, bo jesteś za głupia, żeby tam się dostać, "myszko" - idź lepiej do
      XX LO, to twój poziom
    • cat_woman_in_black Re: LO III, VII, IV Kraków 09.04.10, 22:55
      Kadabra- mogę Ci napisać wszystko o VII, tylko najlepiej na maila, więc jak
      chcesz to podaj adres :)
      • Gość: Kadabra Re: LO III, VII, IV Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 21:58
        oj, nie wchodziłam tutaj przez chwilę... jeśli jeszcze tutaj zajrzysz to proszę,
        pisz -> ka_dabra@o2.pl ;)
    • Gość: ma. Re: LO III, VII, IV Kraków IP: *.mmpnet213.tnp.pl 12.04.10, 15:46
      też byłabym wdzięczna gdyby ktoś mógł mi nieco powiedzieć o LO nr. 3, interesują
      mnie profile, progi punktowe do danej klasy, atmosfera panująca w szkole i
      poziom nauki. i jeszcze pytanie, czy jest jakiś profil łączący język angielski i
      geografię? z góry dzięki;)
    • Gość: nowy Re: LO III, VII, IV Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.15, 12:43
      Czy ktoś dostał się na biol-chem w IV LO? Proszę o opinie na temat nauczycieli, poziomu nauczania, atmosfery itd.
      Dzięki z góry :)
    • Gość: gość Re: LO III, VII, IV Kraków IP: *.play-internet.pl 17.02.16, 18:37
      IV lo to tylko ciągłe pretensje o ubranie -niektóre profesorki powinny zająć się swoją menopauzą a nie zadrościć młodszym....nie polecam.
    • Gość: gość Re: LO III, VII, IV Kraków IP: *.connected.pl 05.03.16, 22:37
      Tylko IV LO
      • Gość: Nevike Re: LO III, VII, IV Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.16, 13:09
        Czy w czwórce jest na rano czy na popołudnia?
        • Gość: pilny uczen Re: LO III, VII, IV Kraków IP: *.play-internet.pl 23.06.16, 11:45
          Pierwsze klasy mają na drugą zmianę, czyli na popołudnia. Drugie i trzecie uczą się rano.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka