Gość: am IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 17:25 Czy ktos może mi cos powiedziec na temat mieszkan przez nich budowanych??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RARINa Re: TBS Południe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 19:43 a czy chcesz tam kupić mieszkanie bo nie wiem czy są wolne w tbsie. Na okulickiego już chyba wszystko sprzedane. Ten tbs jest bardziej wiarygodny niż inne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: TBS Południe IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 25.02.04, 19:55 jak chcesz kupic na Okulickiego to musisz uzbroic sie w cierpliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: TBS Południe 26.02.04, 12:55 zestarzejecie się, zanim ruszy inwestycja przy okulickiego, którą, jako rozpoczynaną, sprzedawano już w 2002 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: TBS Południe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:26 Tak szukam TBSA ale slyszalam ze maja teraz w Krakowie nie budowac zadnych bo maja byc wstrzymane kredyty dla TBSow. Interesuje mnie ewentualnie kupno partycypacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: TBS Południe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 10:58 w tm roku żaden Z z Krakowskich TBSów chyba nie dostanie kreedytu, bo dostali za mało punktów. Jest to dla mnie chore bo tych mieszkań potrzebujemy- my ludzie których nie stać na własnościowe więc apeluje do władz miasta krakowa aby szły na ręke tbs z pozwoleniami i nnymi rzeczami ułatwiającymi im budowę. Bo bardzo dużo zależy od gminy Kraków!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś