Dodaj do ulubionych

Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie

• Gość: Magda Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 19:49
      Jestem na NIE !
      Ponieśliśmy stratę,doszło do strasznej tragedii ale to nie powód żeby parę
      Prezydencką chować na Wawelu ,miejscu pochówków osobistości wybitnych,
      historycznych.
      • Gość: fisher Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.reverse.destiny.be 15.04.10, 17:51
        NIE, NIE i jeszcze raz NIE...
    • Gość: Zwirz Wawel nie dla Kaczora!!! IP: *.cdma.centertel.pl 13.04.10, 19:56
      tu nie ma nad czym debatować nie i już. jest tysiąc powodów dla których nie
      powinien spocząć na wawelu! a Polacy niech się pukną w czoło bo strasznie lubią
      wpadać w skrajności. Gdzieś dziś przeczytałem że jeszcze w zeszłym tygodniu
      przed tym feralnym wypadkiem ponad połowa polaków mówiła że to nie jest ich
      prezydent! A teraz? Ja nie będę tu nic na niego pisał, a na pewno znalazło by
      się wiele rzeczy które można mu zarzucić ale ze względu na jego tragiczną śmierć
      po prostu zachowam to dla siebie. Ale ludzie wawel to jest miejsce nie jakieś
      tam tylko siedziba Polskich królów. A katedra na wawelu to miejsce ich spoczynku
      i w paru przypadkach miejsce największych Polaków, a Kaczor takim na pewno nie
      był. Dlatego zachowajmy się godnie i pochowajmy go w innym ważnym miejscu ale
      nie tam!!! Trochę Rozwagi!!!
      • Gość: andrzejg Re: Wawel nie dla Kaczora!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 20:22
        Zdecydowane NIE. Naród ma swój rozum. dość robienia z nas idiotów
    • Gość: Marek Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.10, 19:57
      Kiedy rodzina beatyfikację śp Prezydenta?

Czy naprawdę nikt z rodziny nie ma odrobiny taktu, tylko sama buta?

Grób jest najbardziej potrzebny córce, by miała blisko by odwiedzić rodziców,
      postawić kwiatek, znicz... pomodlić się, porozmawiać w myślach z rodzicami,
      powspominać.

• janan2 Bezwzględnie nie!!!Klechy przegięły. 13.04.10, 20:07
        To nowy podział ludzi.Za krótki na Wawel(nie powinno się teraz ale
        jednak nie mogę)Skąd ta nagła zmiana?Wcześniej średnie notowania lub
        wręćz żałosne.A teraz każdy widzi.Brakuje tylko jakby korony. co
        najmniej bohatera narodowego.O cesarskiej czy królewskiej nie
        wspomnę.Może jeszcze zdążą.Załosne.To klechy kręcą tym
        interesem,złapali znowu grunt pod nogami.Chyba się przeliczą bo to
        przegięcie wywoła odwrotny skutek od widocznego wyrażnie zamiaru.
        • borys33man1 Re: Bezwzględnie nie!!!Klechy przegięły. 13.04.10, 20:18
          na NIE, on jest za mały na ten zaszczyt
          • Gość: WANDA Re: Bezwzględnie nie!!!Klechy przegięły. IP: *.41.93-79.rev.gaoland.net 14.04.10, 00:00
            LUDZIE ! NIE NIE NIE ! NIE WAWEL!
          • Gość: Przylaczam sie Re: Bezwzględnie nie!!!Klechy przegięły. IP: 193.24.32.* 15.04.10, 14:25
            Nie, nie i jeszcze raz nie.
      • Gość: wzruszony Córka będzie ci wdzięczna IP: *.chello.pl 13.04.10, 21:46
        Gość portalu: Marek napisał(a):

> Grób jest najbardziej potrzebny córce, by miała blisko by odwiedzić rodziców, postawić kwiatek, znicz... pomodlić się, porozmawiać w myślach z rodzicami, powspominać.

Pani Marta Kaczyńska z pewnością będzie ci za tę troskę dozgonnie wdzięczna.
    • Gość: greg0,75 Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.net.autocom.pl 13.04.10, 20:17
      Powązki
    • Gość: sceptyk Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.10, 20:31
      Dlaczego Prezydent Kaczorowski ma być pochowany w Świątyni Bożej Opatrzności (w
      budowie)? A Lech Kaczyński z panią Marią Kaczyńską na Wawelu? Kochani! żal mi
      ich jako ludzi. Ale na miły Bóg!!! Wawelska nekropolia to miejsce największych
      Polaków. Z całym szacunkiem ale nic wielkiego dla Polski nie zrobił. Bohaterem
      nie zostaje się przez przypadkową śmierć w katastrofie. Nie dajmy ponieść się
      fali taniej ckliwości. Żal wszystkich ofiar- mnie najbardziej tych którzy
      zginęli bo obsługiwali ten lot. Ale nie ważę się proponować pochówku na Wawelu.
      • Gość: Lędzian Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: 82.146.248.* 13.04.10, 20:54
        Dobrze mówisz. Wszyscy zginęli śmiercią TRAGICZNĄ, a jeden Pan
        Prezydent śmiercią BOHATERSKĄ ? Jeżeli on zasługuje na pochówek na
        Wawelu, to pozostałe ofiary tragedii - TEŻ.
        • Gość: reszta narodu Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.pool.mediaWays.net 18.04.10, 10:23
          wlasnie TERAZ widac jaki wielki wplyw na ludzi maja media...wszyscy
          jak barany jada z ciekawosci aby brac udzial w uroczystosciach....i
          teraz jedyne tlumaczenie na to ze zasluzyli na pochuwek na Wawelu bo
          miliony ludzi pare zegnaja...bo byl dobrym mezem dziadkiem a Pani
          Prezydentowa dobra kochajaca zona babcia i sasiadka to wszystko ok
          nie neguje tego...zgadzam sie tym bardziej ze w pierwszym dniu po
          katastrofie solidnie na kazdej stacji tv te same osoby "robily" nam
          pranie mozgu przyjaciele z Pisu...bez przesady...ZALOBA W SERCACH...
          troche pokory...zal mi pozostalych rodzin...tam jest cisza pokora to
          sa prawdziwi katolicy....w sercu....nie dla poklasu i uniesienia
          PiSu z kolan....
    • Gość: ELA Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 20:33
      oczywiście STANOWCZE - NIE !!!!!
    • Gość: Lędzian Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: 82.146.248.* 13.04.10, 20:35
      Szczyt megalomanii p. Jarosława Kaczyńskiego. Zdecydowane NIE takim
      pomysłom.Za kilka lat Jarosław zażąda by również jego pochować w
      grobowcu rodzinnym - NA WAWELU.
      • iwonnkaa Ja z Czestochowy i tez na NIE 13.04.10, 20:44
        Witam
        Macie rację. tak zepsuli to co wykluwało sie w bólach.
        Znow podział i diabli wzieli patos i żałobe.

Nie i nie
        Ruda ze śniętego miasta
      • Gość: Żona Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: 62.152.134.* 13.04.10, 21:40
        Odnoszę wrażenie, że Dziwisz ma coś z głową. Może to wiek a
        może ?....
      • Gość: sss Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.pool.mediaWays.net 18.04.10, 10:25
        wlasnie...
    • Gość: QQRYQ Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.10, 20:44
      NIE, może od razu Santo Subito, ustawowy obowiązek nadania imienia głównej,
      najważniejszej ulicy w każdej miejscowości i na dodatek nadanie przez sejm
      dożywotniego tytułu prezydenta bratu JK.
    • oghana7 Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie 13.04.10, 20:49
      komu padlo na mozg -kard.dziwiszowi czy pysznej rodzinie najgorszego
      prezydenta polski ? kaczynski nie zasluzyl w ogole na taki zaszczyt -byl
      fatalnym podprezydentem swojego brata nadprezydenta polski
      jaroslawa .zniszczyl rzadowi prawie 3 lata reform niszczyl rzad i premiera
      tuska .protestuje przeciw takim honorom czlowieka dzielacego narod .po
      smierci widac juz tez dzieli i polacy to wkrotce zrozumieja ,jak jaroslaw
      zacznie po zalobie swoje awantury wyborcze .kto wymyslil cos tak
      szatanskiego? a jezeli naciski prezydenta na pilotow spowodowaly te
      smierci? media wszystkich krajow pelne juz sa takich podejrzen ...
      • Gość: gość Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.10, 21:12
        Rozumiem że był prezydentem Polski ale bez przesady za życia był jak to się mówi
        mierny bierny ale wierny czasem narobił obciachu na arenie między narodowej
        oziębił stosunki z Rosją Niemcami i ... a po katastrofie próbuje się zmienić
        jego prawdziwe oblicze.Wydarzyła się katastrofa żal ludzi którzy tam zginęli
        szczere kondolencje dla rodzin którzy stracili swoich bliskich ale stanowczo
        Wawel to nie miejsce na pochówek dla L.Kaczyńskiego niech ziemia lekką mu będzie.
      • sinatka Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie 13.04.10, 21:26
        dzisiaj na Wawel jutro na pomniki. Nie mamy prawa do tego,aby jedną
        arbitralną decyzją pod wpływem emocji podjętą przez jednego
        człowieka obniżać rangę miejsca w którym spoczywają szczątki
        Zasłużonych dla mojego Kraju i mojego Narodu.
        Powązki lub Katedra św. Jana w Warszawaie.
      • Gość: konik Ciekawe kiedy ruszy pomnkomania?. IP: 62.152.134.* 13.04.10, 21:49

Czekamy z niecierpliwością na wybuch nowego szaleństwa rozkręconego
        przez innych "synów Narodu a może i córki" polegającego na budowie
        pomnków w każdym zakątku, dla uczczenia zasług Prezydenta.
      • Gość: aaa Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.pool.mediaWays.net 18.04.10, 10:26
        zgadzam sie
    • Gość: brodekx Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.cdma.centertel.pl 13.04.10, 21:16
      szkoda że Wawel nie leży w Polsce
      • Gość: ciołek Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 07:18
        nie nie nie....
    • Gość: ~~ Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.chello.pl 13.04.10, 21:18
      NIE NIE NIE i jeszcze raz nie!! Skoro Warszawa tak kocha swojego
      prezydenta, to czemu nam podrzuca to kukułcze jajo??!! PRZEROST FORMY
      NAD TREŚCIĄ!! NA POWĄZKI!!
      • Gość: warszawa Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 22:08
        nikt nic nikomu nie podrzuca,o ile wiem ks.Dziwisz to nie w Warszawie mieszka
    • Gość: terek Ja też Jestem na NIE IP: *.182.68.151.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.04.10, 21:20
      to głupota i nadużycie. Chyba sam Kaczyński nie wymyśliłby takiej głupoty. Aż
      wstyd mi za tę rodzinę, jeśli to ich pomysł.
      • Gość: Baśka Re: Ja też Jestem na NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 23:17
        Jak przeczytałam KTO jest pomysłodawcą tego zrealizowanego projektu,
        to teraz rozumiem te wypowiadane słowa : Polska, Naród, Demokracja,..
        to my z Pisu to stanowimy ! tak słuchałam ich w tych dniach żałoby..
        O mój Boże!
        • Gość: prawda Re: Ja też Jestem na NIE IP: *.pool.mediaWays.net 18.04.10, 11:07
          prawda
    • p.boecker Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie 13.04.10, 21:22
      Gość portalu: z Krakowa napisał(a):

> Jestem przeciw pogrzebowi Kaczyńskich na Wawelu. Jeśli Wy też wpiszcie się
      > proszę. Może da to komuś do myślenia jak jest nas dużo(będzie nas łatwiej
      > policzyć).
      Oczywiscie ze Nie,czym zasluzyl P.Kaczynski na Wawel
    • Gość: mark67 Warszawa też na NIE IP: *.chello.pl 13.04.10, 21:23
      Z całym szacunkiem dla obojga zmarłych, ale niczego WIELKIEGO nie dokonali, aby
      zasłużyć na bycie pochowanym na Wawelu.
      • Gość: nie Re: Warszawa też na NIE IP: *.icpnet.pl 14.04.10, 21:10
        JESTEM NA NIE.

To, że prezydent zginął tragicznie w katastrofie lotniczej jeszcze go
        nie czyni żadnym bohaterem. Uważam, że więcej zrobił dla Kraju Wałęsa
        niż Kaczyński.

Najpierw szydzono z niego i żartowano, teraz po tragedii wszyscy
        nagle się jednoczą na pokaz i robią z prezydenta Świętego. Ogarnijcie się ludzie. Szkoda jest człowieka tak samo jak wszystkich innych
        którzy zginęli tego dnia. To może wszystkie ofiary katastrofy
        pochowajmy na Wawelu?

• Gość: gość Re: Warszawa też na NIE IP: 94.103.220.* 14.04.10, 22:54
          A może wszystkim tam od teraz pogrzeby organizujmy? Dlaczego nie
          inni prezydenci, inne ofiary katastrofy i ich rodziny?
          Jeżeli tego nie wymyśliła rodzina Państwa Kaczyńskich to powinna się
          temu sprzeciwić,z kolei jezeli brat miał taki pomysł - to znaczy, że
          ta katastrofa nic nie znaczy, polityka dalej robi politykę.

• oghana7 Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie 13.04.10, 21:24
      no to szybko nastapil koniec pokoju spolecznego z powodu kosciola -
      kard.dziwisz wymyslil szatanska rzecz ,biskup michalik krzyczy,ze ludzie
      niszczyli prezydenta ,o.rydzyk z macierewiczem rozwazaja zamach rosjan na
      samolot,inny ksiadz szczuje na PO ,ze nieszczerze zaluje ,a media
      zagraniczne sa pewne,ze katastrofe spowodowaly naciski prezydenta na
      pilota.koniec spokoju,koniec zaloby ,tylko wspanialych innych ludzi zal .
      • Gość: ada Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 21:49
        100/100, ściągnęłam flagę, koniec żałoby
        • mortimerx1 jak tak zrobiłaś to jsteś żałosna! 13.04.10, 23:36
          i tyle w temacie
        • Gość: precz z arogancją Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 18:27
          "Ty mi mów, a ja z zdrów". Szacowny Klerze z Kurią na czele. To nie
          średniowiecze i w dzisiejszych czasasch nawet straszenie diabłem nie
          pomoże, a co dopiero wciskanie kitu o bohaterskiej śmierci. A może
          chcecie wykreować następnego świętego? Może ich jest faktycznie za
          mało? W końcu nowy świętry będzie już na Wawelu. pod sarkofagiem
          przyszłego świętego proponuję podpis - motto: "Spieprzaj Dziadu".
      • Gość: nad Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.pool.mediaWays.net 18.04.10, 11:14
        nieszczerosc jest w postepowaniach Jaroslawa zastanawiam sie czy
        ten czlowiek jest ze stali nie widac w nim zalu lzy pokory,gra gra
        caly czas gra i zalobe wykorzystuje JUZ TERAZ,rozglos i wywiady
        ludzi Pisu w pierwszych godz.po katastrofie wywiady krystalizowanie
        postaci JK kogo stac bedac w prawdziwej zalobie na takie akcje..
    • Gość: któś Powązki, katedra warszawska IP: 94.254.245.* 13.04.10, 21:29
      To miejsca dla prezydentów. Bądźmy na tak - by prezydent spoczął w
      stolicy.
    • Gość: Jacek Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.10, 21:30
      Też jestem przeciw
      • mojatolerancja Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie 13.04.10, 21:51
        Stanowcze NIE. Kto w koncu rzadzi w tym panstwie? Czy to sam Kosciol podejmuje
        decyzje o pochowku na Wawelu?? Wyglada na to, ze w tym chaosie powstalym po
        wydarzeniu sie tej koszmarnej tragedii, ludzie traca zdrowy rozsadek i ocene
        sytuacji. To Naczelny Wodz zatwierdzil kto bedzie lecial, doposcil do tego, by
        najwazniejsze glowy panstwa byly razem na pokladzie. Nikt logicznie myslacy
        tego nie robi. W Danii dwoch ministrow nie moze leciec tym samym samolotem.
        Firmy nie dopuszczaja by dyrektor firmy i jego zastepca lecieli tym samym
        samolotem. A tu Wielki Wodz robi to lekka reka. Zupelny brak wyobrazni i troski
        o Polske. I za to jest kreowany bohaterem? NIE!
        • Gość: sluzba Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.pool.mediaWays.net 18.04.10, 11:16
          wlasnie dokladnie ujete
    • Gość: rentier Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.chello.pl 13.04.10, 21:31
      Stanowcze NIE dla pochówku w Krakowie. Ze zdziwieniem przyjąłem słowa
      Dziwisza. Tu nie chodzi o podział na naszą Warszawę i Wasz Kraków.
      Ale Zarówno Lech Kaczyński jak i Maria Kaczyńska byli bliżej zwykłych
      Polaków a nie Królów! To z Warszawą związane są ich najważniejsze dni
      i dokonania. To w Warszawie chowani są Premierzy czy Prezydenci!!!!
      Odnoszę wrażenie, że Kard. Dziwisza dosięgła MEGALOMANIA i chęć
      zaistnienia za wszelką cenę. Nawet za cenę podziału Polaków, którzy w
      tech chwili są zjednoczeni jak nigdy.
      Proszę córkę śp. Państwa Kaczyńskich aby powstrzymała tę bezsensowną
      decyzję, bo kto jak nie ona może zaprzestać ten chocholi taniec nad
      grobami Rodziców?
      • Gość: tatta Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.pool.mediaWays.net 18.04.10, 11:18
        corka jest w zalobie...calym sercem...to widac...ale wujek Jaroslaw
        ma wiecej do powiedzenia..
    • Gość: zbynek Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: 91.206.65.* 13.04.10, 21:32
      jestem przeciw. wysłałem prootest do Kuriia i petycje:
      www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5180
      • Gość: ROMAN Re: Jestem na TAK, Wy też się wpiszcie IP: *.belf.cable.ntl.com 14.04.10, 12:16
    • hydrograf Jarek K. chce użyć trumny brata w wyborach. 13.04.10, 21:32
      Do władzy po trupach, choćby brata....
      • Gość: rentier Re: Jarek K. chce użyć trumny brata w wyborach. IP: *.chello.pl 13.04.10, 21:36
        Hmm...., coś jest na rzeczy!
    • Gość: amarillo Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.torun.mm.pl 13.04.10, 21:35
      jestem na NIE!!! zginął tragicznie, był prezydentem i ..., nic wielkiego dla
      Polski nie zrobił. Sory ale na Wawel to za mało.
    • Gość: m sKANDAL!!!!!!!!!!!!!!Konformiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 21:35
      Zgadzam sie w 1000%. Dziwisz uległ histerii, martyrologii medialnej i atmosferze żalu, w której nie wypomina się dziesiątek błędów, bo nie wypada. Sam Jarosław I Pyszny sprowokował takie reakcje, sam Lech przecież poprosił o nieprzyznawanie mu obywatelstwa, gdy zorientował się jakie szykują się protesty.

SZACUNEK TAK, HISTERIA I KONFORMIZM - NIE!

• Gość: KRAKOWIAK z Francj Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.dsl.club-internet.fr 13.04.10, 21:39
      jestem na nie!!!
      • Gość: alekto79 Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: 79.97.149.* 14.04.10, 14:32
        powody prawdziwe sa dwa: Dziwisz juz liczy ile skasuje za bilety wycieczek i
        pielgrzymek do grobu prezydenckiego - coz krolowie leza tam od wiekow mickiewicz
        juz nie wzbudza sensacji a pilsudzki sie opatrzyl.. swieze miesko sie przyda a
        jeszcze jak sie go beatyfikuje to moze i ceny biletow skocza do gory!!! nie dalo
        sie Jana Pawla II upchac na Wawelu to chociaz Kaczynskiego nowego meczennika
        narodu polskiego.. drugi powod to robienie sobie gruntu pod przyszle wybory
        prezydenckie w ktorych najpewniej Jaroslaw wystartuje.. i o zgrozo wygra!! narod
        ma tak mozg wyprany ze wogole zatracil dystans i zdrowy rozsadek.. postawa
        Polakow ktorzy probuja cos zrobic by zakonzyc ten nadymany mediami chaos daje mi
        nadzieje ze jeszcze sa w tym kraju ludzie ktorzy potrafia wysnuc wlasne wnioski
        i ocene sytuacji..
        Dziwisz podjal ta decyzje wbrew woli narodu bez konsultacji z nikim oprocz
        rodziny zmarlych.. niestety Wawel jest dziedzictwem narodowym i nie jednostka
        powinna decydowac o tym kogo narod chce uhonorowac miejscem spoczynku w katedrze
        wawelskiej.. oczywiscie smutne jest to ze rzad wybrany po to by reprezentowac
        glos narodu ktory go wybral siedzi cicho i nie zamierza sie mieszac!!!
        skandal!!! jak zwykle w naszym kraju pozytywne zmiany zachodza tylko wtedy gdy
        ludzie wyjda na ulice.. wiec po co utrzymujemy rzad???
    • Gość: polka Prezydent Kaczorowski na Wawel! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 21:46
      pl.wikipedia.org/wiki/Ryszard_Kaczorowski
    • Gość: ewa Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.zax.pl 13.04.10, 21:47
      Ja rowniez jestem na nie. Tragiczne okolicznosci smierci prezydenckiej pary nie
      powinny byc argumentem za pochowaniem ich na Wawelu. Jezeli zas ktos w ten
      sposob argumentuje - dlaczego wszyscy tam nie zostana pochowani, czy ktos
      umniejsza ich wartosc? Dlaczego nie zasluguje na to prezydent Kaczorowski.
      Kardynale dziwisz, jest to decyzja mocno polityczna i mocno podejrzana!
      • Gość: Ewa I Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.152.137.148.dsl.dynamic.eranet.pl 14.04.10, 13:03
        Gość portalu: ewa napisał(a):
        > Kardynale dziwisz, jest to decyzja mocno polityczna i mocno
        podejrzana!

Tak, ale dość przejrzysta, chodzi o 10 zł od "łebka" podczas
        zwiedzania grobów wawelskich, bo tyle jak narazie trzeba zapłacić za
        wejście. Doprowadzając Naród do szaleństwa na punkcie
        śmierci "bohatera" i wybranego miejsca pochówku na Wawelu łatwo
        policzyć wpływającą teraz i w przyszłości kasę.
      • Gość: Podkarpatka Re: Jestem na NIE, Wy też się wpiszcie IP: *.static.xcore.pl 18.04.10, 09:00
        Też jestem na NIE!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka