Dodaj do ulubionych

podkład AA Oceanic

IP: *.gurnet.myslenice.pl.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:44
jaki są Wasze opionie na temat podkładu matującego AA Oceanic?
Obserwuj wątek
    • Gość: eliza Re: podkład AA Oceanic IP: *.gurnet.myslenice.pl.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 08:09
      czy zasdna z Was go nie używa?
    • arwenika Re: podkład AA Oceanic 24.02.04, 09:36
      A czy w ogole taki jest?!
      • Gość: madzia Re: podkład AA Oceanic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 10:06
        Jest taki.
        Oto link:
        www.oceanic.pl/kosmetyki/makeup/index.php?action=podklady
        ale nigdy nie widziałam tego w sklepie.

madzia
        • Gość: em Re: podkład AA Oceanic IP: *.kp.pl 24.02.04, 10:28
          on nie jest matujący tylko rozświetlający i opalizujący, nie pudrowy, nie
          natłuszcza, na pewno też nie matuje, daje poświatę w zależności od odcienia,
          milutki, bez rewelacji i nie dla tych, którzy chcą efektu pudrowego,
          aksamitnego matu
          • Gość: justa Re: podkład AA Oceanic IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 11:30
            są 2 rodzaje tych podkładów, jeden jest matujący, a drugi rozświetlający.
            • Gość: em Re: podkład AA Oceanic IP: *.kp.pl 24.02.04, 12:20
              oczywiście, że dwa, pisałam o tym pierwszym na zdjęciu z rozpędu :)
      • setorika Re: podkład AA Oceanic 20.03.04, 10:25
        No własnie przez przypadek natknęłam sie na niego w aptece, więc chyba tam
        trzeba szukać.
    • asiek_asiekowaty Re: podkład AA Oceanic 24.02.04, 10:23
      Super podkład! Kupiłam go wczoraj. To nowość i jeszcze nie wszędzie jest, ale w
      takich większych drogeriach na pewno, cena ok. 15 zł. Łatwo się rozprowadza,
      dobrze kryje, ładnie matuje - naprawdę byłam bardzo mile zaskoczona, że po
      takiej cenie można dostać tak dobry podkład. Z resztą to bardzo dobra firma,
      nawet dla wrażliwej cery podkład będzie odpowiedni. Jedyny minus - kolory. Są
      bardzo ciemne, ja wzięłam najjaśniejszy, a i tak jest lekko ciemniejszy od
      mojej skróry (choć mam raczej przeciętny kolor i przeważnie wybieram kolory z
      jaśniejszych, ale nigdy pierwszy). Podkład dostępny w Krakowie w drogerii
      Filrit i A'propos na pewno.
    • Gość: Beata Re: podkład AA Oceanic IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.02.04, 11:02
      Ja go nie używałam jeszcze, ale mam na liście zakupów. Dostal b. dobrą
      punktację na stronce www.wizaz.pl. W każdym razie więcej punktów niż tak u
      zachwalany Fluid Vipery:)))
      • Gość: marta Re: podkład AA Oceanic IP: *.chello.pl 03.03.04, 12:53
        a moim zadaniem ten podkład jest beznadziejny....kupilam,rozswietlajacy, odcien
        piaskowy.Nie kryje prawie wogole(mam delikatnie rozszerzone naczynka)nie zlewa
        sie z kolorem skory wogole,tworza sie plamy.Mam skore sucha...a po trzech
        godzinach..swiecilam sie jak wysmarowana smalcem(niemialo to wiele wspolnego z
        rozswietleniem)A po polowie dnia podklad niebyl na swoim miejscu...w okolicach
        brwi i nosa..jakby calkowicie wsiakl,a nie jest mozliwe zebym go sama starla.Ja
        osobiscie sie zawiodlam,,,,ale to moje zdanie...moze ten podklad niejest akurat
        dlamnie.pozdrawiam
      • Gość: yubiri Re: podkład AA Oceanic IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 03.03.04, 15:27
        Mam pytanie do Was dziewczyny, bo mam wlaśnie skóre tłustą i ten podkład byłby
        dobry dla mnie , tylko czy on nie wysysza bo kiedys stosowałam podkład do
        tłustej cery i tak jakoś dziwnie wyglądał?
        • Gość: aga Re: podkład AA Oceanic IP: *.chello.pl 03.03.04, 19:20
          Ja go kupiłam kilka dni temu z uwagi na niską cenę, a skończył mi się mój
          ulubiony który dostanę dopiero za dwa tygodnie. Tak więc nie spodziewałam się
          niczego specjalnego, ale AA w wersji matującej jest naprawdę niezły, matuje na
          mniej więcej 6-7 godzin(tłustą skórę)dość dobrze kryje. Jedyną wadą jak dla
          mnie jest konsystencja, taka lejąca i jakby mokra. Na początku aplikacji wydaje
          się że jest on kremowy, ale zamienia się i jest właśnie taki lejąco-mokry, acha
          i szybko zasycha więc trzeba spieszyć się z rozsmarowywaniem. Ale jak na cenę
          15,80 jest naprawdę świetny. Acha wybrałam nr02 piaskowy(w sztucznym świetle) i
          okazał się strasznie ciemny więc musiałam wymienić na 01. Uważajcie przy
          wyborze koloru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka