magazyn1 26.02.04, 18:48 Co sie tam wyprawia? Czytajac "na zywo" na "O" jest tam "Sodomia i Gomoria?" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 7 Re: O:O w GrodzisQ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.02.04, 18:51 sedzia nie ma jaj, ledwie jedna czerwona kartka, powinny byc przynajmniej dwie.. wydaje mi sie, ze bordeaux skonczy w jeszcze bardziej okrojonym skladzie? troche szkoda niewykorzystanych sytuacji, rasiak psuje, az szkoda patrzec. czy ktos mi moze powiedziec, czemu czerwona kartke pokazal sedzia liniowy? albo ja mam problemy z widzeniem? jak sie bili to glowny sie gdzies schowal, a wszystkim zajal sie boczny Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: O:O w GrodzisQ? 26.02.04, 18:53 Bordeaux to aroganckie chamidla, które myslaly, że Groclin padnie przed nimi ze strachu na kolana. Powinni w drugiej polowie dostac w zabi tylek. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: O:O w GrodzisQ? 26.02.04, 18:58 Siur.ze pewnie i tak bedzie! Sedzia kanarki doic? Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Jak kibice nie zlinczuję 26.02.04, 19:34 sędziego głównego po tym meczu, to będzie miał chłopak szczęście.. _______________________________________________ Prawda leży zazwyczaj pośrodku. Najczęściej bez nagrobka. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Co jest na Rany Manitou?! 26.02.04, 19:38 Lincz linczem ale strzelcow to mamy kalekich! Juz mie normalnie i pomalutq krew zaczyna zalewac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Co jest na Rany Manitou?! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 19:52 ale jaja - najgorsze jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Ja tam nie wiem, 26.02.04, 19:53 bo nie ogladam ;) Widziałem tylko dziesięciominutowy fragment i wystarczył mi, żeby zacząć ubolewać nad losem sędziego. Bo Polak jak głodny (goli), to zły. Bardzo zły. _______________________________________________ Prawda leży zazwyczaj pośrodku. Najczęściej bez nagrobka. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Czyje rito? 26.02.04, 20:03 Najgorsze jest co czy ktore? Wpadniesz na Prokocim czy nie?!Jak nie to i ja niet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czyje IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 20:43 Groclin przegrał rzutem na taśmę - nie Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Ladny mi rzut... 26.02.04, 20:47 ...nie w te strone sie rzucily,matoly! Na Prokocim skikaj!Ale mi to natentychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Bede beczal... 26.02.04, 19:59 ...ostatnich 2 minut nie czytam!! Pod koniec spotkania to srednio rozgarniety trener wpuszcza obronce na boisko a nie napastnika.A ten ci chopaczyna po raz pierwszy w takim meczu z kolezanko Tremo na plecach musi gonic i jak napisali na Onecie(na zywo) stracil glowe a pozni i pilke!! Szkoda ze my tak po klozecie O:O. W rewanzu bedzie gites! Sikor(k)a ma grac od poczatq,po przyprawieniu glowki! A takie "drwale" z Oslo zremisowaly z Njukastlem 1:1. Cracovia Pany! Pa chopaki,jestem taki podboozowany ze lece z Bomblem do parQ odreagowac "klozet"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Bede beczal... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.02.04, 20:08 sikora to nieporozumienie, mial sytuacje sam na sam, a nie oddal nawet straszlu. zreszta rasiak tez. tam brakuje napastnikow, ale tez widac bardzo wyraznie brak sobolewskiego (koziol i wieszczycki na srodki pomocy- litosci!!!) i zajaca (przez co mila musial grac na lewej stronie).. ogolnie- w tym skladzie nie ma duzych szans na awans.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: O:O w GrodzisQ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.02.04, 19:55 kurfaaaa, jak to mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Qerfaaa,no jak? 26.02.04, 20:00 7 zrob no akcje.Moze to jakas poltyczna sprawka i kto za tym stoi albo i sie chowa? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: O:1 w GrodzisQ? 26.02.04, 20:02 no cóż, narazie nasza czolowa druzyna jest za cieniutka na ogony z ligi francuskiej. Poziwiom - uwidim w rewanżu. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: O:1 w GrodzisQ? 26.02.04, 20:04 Kiedy wpadlo? Krzychut co a Wasciom? Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: O:1 w GrodzisQ? 26.02.04, 20:15 7!Czyli co?Jestesmy po za burtom? Tydzien i Dyskobalia w niebycie,tak? A moze wpadna w taka "pilkarskom zlosc" ze w Bordo rozpiernicza "zabojadow". Ciekawe jakie teksty wyartykulujom z otworow gebowych po szalonej pracy w komorkach mozgowych nasi uczestnicy Batalii... Zal mi ci Ich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: O:1 w GrodzisQ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.02.04, 20:21 chcialbym sie mylic, ale maja ledwie tydzien na poprawienie.. wlasciwie wszystkiego! poza moze obrona, atak jest nieskuteczny i schematyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.Bombell Re: Seven... IP: *.proxy.aol.com 27.02.04, 18:54 ...Ty nie chciej sie mylic tylko sie MYL! Manitou mi przekazal lastnajt,ze rewanza wygramy 2:1. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś