peteen 05.03.04, 16:28 50 lat skończyła dziś godzilla, najwspanialszy z japońskich potworów filmowych... pamiętacie jeszcze stare filmy o potworach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: jeszcze jedne urodziny... 05.03.04, 16:33 ze starych to pamietam chyba tylko aliena 1, to juz 25 lat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: jeszcze jedne urodziny... 05.03.04, 16:36 eee tam, to nie ma nic wsplnego z filmami o potworach, jako to: gappa, rodan - ptak śmierci, gidora, mechagodzilla... - to były filmy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jeszcze jedne urodziny... 05.03.04, 16:38 z takich starych to w ogole niewiele ogladalem, chyba tylko `dzien, w ktorym stanela ziemia`, ale to nie fantasy tylko sf, no ogolnie mowiac dla mnie to prehistoria!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: jeszcze jedne urodziny... 05.03.04, 16:43 wiele tracisz... klasyka, taki ishiro honda, ten miał talent do robienia filmów o potworach (albo figurki z gumy, albo człowiek w przebraniu)... :c) jesli kiedykolwiek trafisz na japoński film o potworachc - ogladaj koniecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: jeszcze jedne urodziny... 05.03.04, 16:38 peteen napisał: > eee tam, to nie ma nic wsplnego z filmami o potworach, jako to: > gappa, rodan - ptak śmierci, gidora, mechagodzilla... - to były filmy !!! Opowiedz nam coś o tych filmach ! please ! nie daj sie prosić, please ... dla mnie to prahistoria... Ja w maju bedę mieć dopiero 18 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: jeszcze jedne urodziny... IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 06.03.04, 08:30 Saninie ! To widac, ze jeszcze nie masz 18-ki, jak piszesz o gieldzie. Ale jestes przebojowy i mysle, ze dojdziesz do duzych sukcesow w zyciu. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_bart_nick Re: jeszcze jedne urodziny... 05.03.04, 17:05 pamiętam np. "Powrót Mechagodzilli" i "Godzilla kontra Mechagodzilla", a przy okazji pamiętam też twarde krzesła w kinie Tęcza na ul. Praskiej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Wawrzek Re: jeszcze jedne urodziny... IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 17:28 ...faktycznie bylo tego a to tylko czesc. A stolki nie tylko twarde byly w Teczy ale i w innych kinach i skrzypialy,ze hej... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina4 Re: jeszcze jedne urodziny... 05.03.04, 19:04 No to wreszcie nie będę jedynym dinozaurem-pięćdziesięciolatkiem na krakforum. O Godzillo, ty jedna mnie na pewno zrozumiesz... :) r4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi witam peteen!!!! dawno się nie widzieliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 19:24 ....podobno byłeś w Warszawie!!! prawda to???? w interesach????? jak tam Twój światopogląd????? ...dalej rozwijasz się jako szowinista???? No i pozdrów córeczkę......... i podziękuj (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś). Defacto w wątku o Tarnowie, to ona, mimo tak młodego wieku uratowała Twój honor, podsuwając Ci jedyne trafne stwierdzenie jakie wtedy nabazgrałeś!!!! Oczywiscie, tradycyjnie bez pozdrowień!!! ( w sumie zapomniałem, że na pozdrawianie Ciebie trzeba i tak zasłużyć) ale Twoją niewątpliwie mądrą i bystrą córeczkę pozdrawiam serdecznie!!!! P.S. Tylko nie pisz mi znowu, że przynoszę wstyd swojemu miastu!!! proszę!! Odpowiedz Link Zgłoś