Gość: wodzu Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 09:19 HMM RYCERZ ZNACZY MA ZAKUTA LEB ...........TO CHYBA NIEZBYT DOBRY PRZYKLAD DLA PRZYSZLEGO PREZYDENTA, NO CHYBA ZE MA TO COS ZNACZYC........... Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... 26.05.10, 09:24 To nie związkowcy ,to sługusy kaczora z tym dupolizusem przewodniczącym na czele. A tą datę to palanty powinni wyryć sobie na czole na znak nieuleczalnej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... IP: *.acn.waw.pl 26.05.10, 09:31 "S" powinna pomagać powodzianom, a nie podgrzewać nastroje zmęczonych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 2 tys. nierobów,żyjących na koszt robotników.. 26.05.10, 09:38 ze średnią pensją 15 tys na miesiąc, dobre,samochody,domy, itd.. Do tego, te qurwy, dzielą Polaków, jak kiedyś Bierut, a teraz Rydzyk.. Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Ja się raduję, 26.05.10, 09:35 bo Bóg już odmienił los części narodu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Kurski przyznał, że PIS,to kłamcy !!!! 26.05.10, 09:40 wyborcza.pl/1,75248,7936012,Jacek_Kurski_przeprasza.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skk Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 09:39 jak z upiornego filmu, tyle nienawiści, tyle zjadliwości; a poza tym co mają związku zawodowe do polityki. NIC! Właśnie wypisałam się ze związku zaw., nie można akceptowa politykierstwa śniadka Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Dlaczego ci ludzie pozwalają sobie 26.05.10, 09:44 wciskać taką ciemnotę pisoidalnemu J. Śniadkowi i jemu podobnym? Odpowiedz Link Zgłoś
mzastaw Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... 26.05.10, 09:45 Szanowny Panie Śniadek! Z polityką i to na dodatek, taka a nie inną, jak opisana w artykule, daleko nie zajedziesz. Wśród działaczy obecnej Soldarności nie ma za grosz, tej z lat 80-90 ubiegłego wieku. Naprawdę szkoda tego symbolu "SOLIDARNOŚĆ", zawłaszczonego przez Was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral To już wiem co tak wczoraj śmierdziało... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 09:46 "Zaproszenie na uroczystości dostał Jarosław Kaczyński, jednak z powodu spraw rodzinnych nie mógł przyjechać do Krakowa. Reprezentował go minister w kancelarii prezydenta Andrzej Duda" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Dziwisz zrobił cyrk a nie nabożeństwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 09:48 "Na zakończenie nabożeństwa Janusz Śniadek, przewodniczący "Solidarności", przekonywał, że organizacji, którą reprezentuje zawsze bliskie były i będą wartości reprezentowane przez zmarłego prezydenta" Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Dziwisz i 'ciemny naród" jak mawia Kurski..! 26.05.10, 10:02 img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/f8/f5/4bf28d6d530f5_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zenkosuzuki Gdzie portret Kaczyńskiego z żoną? 26.05.10, 09:48 artyści do dzieła;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: protestuję Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.10, 09:53 mój ojciec poległ w Katyniu i szlag mnie trafia jak taki śniadek, jego zpisiały związek i podobni wykorzystują pamięć tamtych tragicznych wydarzeń do swoich parszywych politycznych gierek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz złapami Re: Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk słu IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.10, 09:57 precz z łapmi od pomników katyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nędzne kreatury Re: Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk słu IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.10, 10:00 nędzne kreatury zawłaszczają pamięć o tragicznych wydarzeniach takich jak Katyń, Powstanie Warszawskie, ta ostatnia katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk słu 26.05.10, 13:01 Gość portalu: protestuję napisał(a): > mój ojciec poległ w Katyniu i szlag mnie trafia jak taki śniadek, > jego zpisiały związek i podobni wykorzystują pamięć tamtych > tragicznych wydarzeń do swoich parszywych politycznych gierek "Nie ma takiego nieszczęścia ludzkiego, z którego ktoś nie próbowałby czerpać korzyści" (Talmud) Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Dziwisz,dobry pan,pozwoli sie pocałować nawet w d. 26.05.10, 10:04 img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/f8/f5/4bf28d6d530f5_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tojamyszka Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... 26.05.10, 10:09 Kaczyński ryczerz Baraka Obamy . Tusk sługa i przyjaciel braci Rosjan . Jak to dobrze, ze na chwile zamknie sie byc moze Radio Maryja . I ja także jestem przyjacielem Rosjan , od zawsze i nie bylam jakąś zwolenniczka partii , nie byłam zwolenniczka komunizmu , ale zawsze szanowałam i chyliłam glowe przed zwyklymi Rosjanami . Oni przede mna takze , bo czuli szczera nie klamana przyjaźń . I do tego jestem katoliczką . Chyba nie dostane rozgrzeszenia , szczegolnie u internautów . Czy cokolwiek może czlowieka nauczyć ? W obliczu smierci , wielkiej katastrofy narodowej jakos nie widzialam szczegolnego wsp;olczucia amerykanow a ich prezydenta w szczegolnosci . To nasi chlopcy za ich wojne polegaja kazdego dnia na roznych frontach . Nie mowcie mi , ze to takze i nasza wojna , bo jak do tej pory to na wojnie z Irakiem ropa raczej poplynela za ocean a nie do Europy , ktora męznie stawila swoje ramie. Amerykanie wiedza , ze jesli w ich wojnach pomoga europejczycy , a do tego takie chojraki jak Polacy to po co beda mieli terrorysci szukac trudnych celow w Ameryce . Wystarczy pif paf np. w Polsce Ale my dalej na kleczkach do Ameryki . A wiecie czewmu , bo Radio Maryja , TV Trwam ze wschodu nie dostanie dotacji . Mimo , ze Rosja jest bardzo bogatym krajem , bogatszym od Ameryki , to spoleczeństwo juz jest biedniutkie . Podobnie zreszto jak w Polsce czy innych krajach nowej wspolnoty europejskiej . Zatem skoro to amerykanie zapelniaja kase Ojca Rydzyka , wierni z Niemiec takze , to na nich nie wypada pyszczec a wypada na Rosjan . Dlatego tak wiele nie tolerancji , podsycania antyrosyjskich nastrojow . Gdyby tak zamknac glos Ojca Rydzyka i pozwolic myslec choc przez chwile to moze by ... dotarlo , ze z sasiadami dobrze zyc w przyjazni , szczegolnie gdy sasied mimo ze go sie szczypie jak przychodzi problem otula nas jak najlepsza matka i nie odwzajemnia szczypanek . Popatrzcie jak zachowali sie Rosjanie po wypadku , popatrzecie jak zachowali sie Rosjanie w obliczu powodzi i porownajcie to z zachowaniem Baraka Obamy . I czego Wy dupki do tej durnowatej Ameryki latacie ? Ja tam byłam to Wam powiem . W TV wyglada pieknie i bogato , ale jak sie wyjdzie na szaro burej plycie lotniska to rzeczywistosc jest juz zupelnie inna . U nas tez sa piekne miejsca do fotografowania . A domy maja ladne , bo im bardziej stare tym wiecej ozdob , by nie wbylo widac jaka nedza . Mowią wolnośc . Tak wolnosc jak wrocisz po 12 godzinach z pracy do domu , nikt Cie nie zatrzyma po drodze , zamknioesz za soba drzwi i zmeczony polozysz sie spac by rano o 6-ej znow wstac do roboty ... To jest ta Twoja wolnosc . Nie wypijesz piwa w samochodzie na parkingu nawet wlasny , by zona nie widziala , pasazer takze nie moze , bo dyskoteka szybciutko Cie namierzy . Jak juz namierza to lepiej byc cicho i zadnych dyskusji . Bo jakby co to ... trzy miesiace pokory , a potem i tak ze stawiales sie wladzy . Jak masz prace masz prawo do jedzernia , mieszkania , bo masz za co zaplacic , ale jak tracisz prace to najlepiej znikaj do Polski , bo nikt Ci , nawet rodzina nie pomoze . I to jest wlasnie wolny kraj . " Szapa i kanapa " Twoje jedyne prawo wolnosci . Nie wierzysz , pojedz , zobacz. zapytaj ile lez na prawde wylał kazdy Polak ktory pojechal po dobrobyt a zastal to co zastał czyli sroga proze zycia . Pokochajmy zatem Rosjan , oni rozumieja i znaja nasza biede i my jak nikt rozumiemy ich . Wybaczylismy Niemcom , bo mowimy , ze to hitlerowcy byli źli . A dlaczego nie mozem,y wybaczyc Rosjanom , przeciez to Stalinowcy byli źli , a nie dzisiejsi przywiodcy , ktorzy wyciagaja do nas reke jak may problem i nie odmnawiaja pomocy . Chyba Pan wiedcział co robi , jak na czas pogrzebu nie dopuścił by Barak Obama przyjechal do Polski . Dzieki Ci Boze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wan-chan Re: Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk słu IP: *.171.105.74.static.crowley.pl 26.05.10, 12:09 Myszka, jesteś wielka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni99 Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 10:10 to wstyd nawet czytać, nie mówiąc już o wicowaniu SOLIDARUCHÓW. Pan Wałęsa już dawno mówił, że ta organizacja powinna odejść do lamusa. Jest to wroga Narodowi Polskiemu organizacja która nie widzi nic poza głupotą. Jak można pluć na Rosję i następnie jeździć samochodami na ich benzynie czy ropie, lub gotować obiad ich gazem !?!?! wstydu nie macie solidaruchy polytykerzy !! Opluwać można wszystkich i wszystko i w amoku ciemnoty i głupoty zapatrywać się na Waszych sojuszników zza wielkiej wody, tylko nas Narodu na to nie stać !!! Wprowadziliście nowego konia trojańskiego w postaci wojsk Amerykańskich, ciekawi mnie kto ich wyprowadzi - chyba "nowy Wałęsa" ale to będzie trudniejsze niż z wojskami rosyjskimi ! Także złóżcie swoje sztandary bo je ochlapiecie jeszcze bardziej niż są !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tht44 Kaczyński na kocie IP: 87.105.182.* 26.05.10, 10:19 Ta... Kaczyński na koniu ....chyba kurde na osiodłanym kocie bojowym z dzidą Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz "patrzaj,Wicia wirzchem jedzie" ;"na kocie" ? 26.05.10, 11:19 Gość portalu: tht44 napisał(a): > Ta... Kaczyński na koniu ....chyba kurde na osiodłanym kocie bojowym > z dzidą Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... 26.05.10, 10:26 Natomiast Śniadek idiota niezłomny. Tyle, że zagrożony przez pana Dudę! Współczujemy temu człowieczkowi! Z czego ten będzie nieborak żył? Odpowiedz Link Zgłoś
jurzgdanska Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... 26.05.10, 10:34 Na ten temat poczytajcie w blogu p.t. Planeta ludzi i ... jerzykrukon2010.blog.onet.pl oraz jerzykrukon2010nowy.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... 26.05.10, 10:35 Slusznie dziennikarz napisal "po nawiedzeniu krypty". Bo to byl zlot nawiedzonych... Odpowiedz Link Zgłoś
berserc Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... 26.05.10, 10:52 Nie da się przedstawić Kaczyńskiego jako rycerza!! Błagam, tego najbujniejsza wyobraźnie nie przełknie!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurzgdanska Re: Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk słu 26.05.10, 11:06 Jako karykatura rycerza w sam raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... IP: *.legnica.vectranet.pl 26.05.10, 11:08 broncie nas przed pis i nasze dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Solidarność kleru z prostym ludem, jest widoczna ! 26.05.10, 11:17 img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/f8/f5/4bf28d6d530f5_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Taki z Kaczyńskiego rycerz IP: 77.79.206.* 26.05.10, 11:13 jak księciunio z krótkimi nóżkami i wielkim ego w Shreku I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 11:15 Ludzie prawdziwej solidarności wyemigrowaliu .Ci pyskacze obecni to sługusy wszystkich .Nie Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karl Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... IP: 93.122.75.* 26.05.10, 11:26 Oszolomy i tyle....prymitywne, zasciankowe Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Polacy,Rodacy , Wypisujmy sie z "'sekty "S" !!! 26.05.10, 11:34 To już nie jest nasz związek zawodowy, "S" to Mekka, kołtunstwa, kilku tysiecy "działaczy" którzy, żyją w luksusach za nasze pieniądze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-k Wiec Solidarności: Kaczyński rycerz, Tusk sługa... IP: 109.243.159.* 26.05.10, 11:32 pisowskie SZAMBO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Dosyć rewizjonizmu i podsycania nienawiści IP: 77.252.175.* 26.05.10, 11:44 Mam nadzieję ,że już niedługo pisiaki odejdą w zapomnienie i skończa się czasy podziału i nienawiści do wszystkigo co nowe i prawdziwe. Tak samo jak pomoc rosyjska dla powodzian tak zaskakuje pisiaków ,że gotowi sobie nasr... na głowę aby nie zmienić zdania. Przerasta ich sytuacja polityczna i społeczna w rosji. Ale ludzie juz nie chcą nienawiści i podziałów. Chcemy nowego świeższego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Dosyć rewizjonizmu i podsycania nienawiści 26.05.10, 12:32 To podsycanie nienawiści będzie trwać bez końca. Media muszą z czegoś żyć. A tylko skandal sprzedaje się tak dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś