Gość: oogway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 15:05 Pozdro dla Pana który trzyma 9 tys zł w domu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ajw a jak z jego cisnieniem ????? IP: *.vc.shawcable.net 02.06.10, 18:31 nikt nie podaje czy mial dobre czy zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość :[ IP: 195.150.165.* 03.06.10, 11:14 Idioci się nie rodzą, idiotów sieją po to aby inni idioci mogli na nich żerować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Zamykać drzwi IP: *.236.spine.pl 02.06.10, 18:46 A ja mam taki odruch już wyrobiony, że jeżeli kogokolwiek wpuszczam za próg mieszkania, to zamykając drzwi wejściowe, zawsze przekręcam gałeczkę od górnego zamka. Czyli nikt więcej wejść do mieszkania nie może, poza osobą, którą wpuściłam. Obojętne, czy jest to sąsiad, czy listonosz z przesyłką , czy ktokolwiek inny przychodzący do mnie w jakiejś sprawie. Ludzie starsi są , niestety, zbyt roztargnieni i ufni. No cóż, też będziemy, może , mieć tyle lat kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary butz Re: Zamykać drzwi IP: *.n4u.abpl.pl 02.06.10, 22:43 A ja poprostu mówie wyp.... każdemu, którego pyska nie rozpoznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Re: Zamykać drzwi 03.06.10, 10:20 A ja jestem bardziej uprzejmy. Mowie ''bierz go'', ale to nie do intruza tylko do rottweilera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobyła Re: Zamykać drzwi IP: *.chello.pl 02.06.10, 22:48 Oogway napisał: Pozdro dla Pana który trzyma 9 tys zł w domu... A co to paru groszy w domu mieć nie wypada? Większe sumy zawsze mam w domciu, Już mi ta „szybka” gotówka zaprocentowała, I to nie jeden raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Zamykać drzwi IP: 109.243.72.* 03.06.10, 09:54 Na przykład kuple z meliny przyszli i powiedzieli-jest okazja tanio kupić 100 skrzynek wiśniówki, będzie zapas na miesiąc!I kupiłeś, a teraz szczęśliwy jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vffff Oszukany "na powódź". Stracił całe oszczędności IP: *.komputerlan.pl 02.06.10, 22:41 ku... zabić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pIsMAK Wierzył Kaczyńskiemu ,nie założył konta IP: *.euronet.net.pl 03.06.10, 09:26 łups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Oszukany "na powódź". Stracił całe oszczędności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 11:25 Ludzie jak was słucham ,to widzę dlaczego ten kraj spada na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninorr Oszukany "na powódź". Stracił całe oszczędności IP: *.messagelabs.net 03.06.10, 17:37 nie moge juz sluchac tych opowiesci bo mi sie robi niedobrze jak mozna byc tak naiwnym i wpuscic obca osobe do domu? ilez to bylo histori ( na wnuczka itd) ilez mozna ? ZALOSC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: Oszukany "na powódź". Stracił całe oszczędnoś IP: *.236.spine.pl 03.06.10, 19:44 Pożyjemy, zobaczymy, jak ty będziesz miał 80 lat. Widać, nie znałeś nikogo w tym wieku, więc nie masz pojęcia co się dzieje z człowiekiem mającym tyle lat. No nic, poczekamy do twojej starości. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Te admin twoja mac jak usuwasz posty 03.06.10, 18:40 to zostaw slad cenzury - a nie jak Stalin. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Oszukany "na powódź". Stracił całe oszczędnoś 08.06.10, 17:01 Gość portalu: oogway napisał(a): > Pozdro dla Pana który trzyma 9 tys zł w domu... Ten pan ma 80 lat! Bardzo możliwe, że nie tylko nie potrafiłby posłużyć się kartą ale nie doszedłby do bankomatu (schody, daleko, brak ławek po drodze). To obrzydliwe, że są sępy żerujące na ludzkiej krzywdzie i tych, którzy chcą pomagać. Uważam, że takie oszustwa powinny być traktowane z najwyższą surowością. Odpowiedz Link Zgłoś