Gość: luqazs IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 19:16 Witam, z jakiej okazji i skad byly puszczane dzis sztuczne ognie? pozdro600 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AF Re: Sztuczne ognie IP: *.bsipl.com.pl 08.03.04, 20:55 gdzies w okolicach lea/armii krajowej tylk tez nie mam pojecia z jakiej okazji??? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Sztuczne ognie 08.03.04, 21:35 Były puszczane obok biurowca Galileo (mam nań widok z okna) i tez się zastanawiam, co za okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luqazs Re: Sztuczne ognie IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 21:58 No wlasnie tez mi sie sie wydawalo ze gdzies w tej okolicy. Moze ktos tak swietowal dzien kobiet:))) > Były puszczane obok biurowca Galileo (mam nań widok z okna) No to mieszkamy po sasiedzku:) Ja przecznice dalej:)) pozdro600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaa Re: Sztuczne ognie IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 09.03.04, 13:31 no więc fakt ze z ul armii krajowej. nie jestem pewna ale w hotelu novotel była wystawa i aukcja obrazów i różnych rękodzieł wyrabianych prezz ludzi niepełnosprawnych umysłowo w róznym stopniu i to hcyba na zakońceznie tej imprezy był pokaz ogni. Odpowiedz Link Zgłoś