Gość: zdziwiony IP: *.182.165.42.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.06.10, 21:31 Rany, ale gdzie ten karambol????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drogówka w rowie debilu!!!! IP: *.zax.pl 13.06.10, 23:08 w rowie był karambol...! Że ludzie bez muzgu zabierajom sie za czytanie wiadomości... ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz 19-letni motocyklista zginął w karambolu IP: *.acn.waw.pl 13.06.10, 23:48 abstrahujac od tego 'karambolu'.... "Młody motocyklista jechał z kolegą na nie zarejestrowanym motocyklem mz." - no juz nie mam sily, rozumiem literowki - ale jezyk polska to chyba trudna jezyk dla chinczykow, ktorych chyba zatrudniacie do pisania tych mizernych tekstow! Kto to w ogole pisze? Chopy z ulycy? To chyba nie sajt obywatelski tylko znana, poczytna Gazeta... wiec kogo Wy zatrudniacie? Stali oni kolo jakiejs szkoly chociaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca 19-letni motocyklista zginął w karambolu IP: *.chello.pl 13.06.10, 23:53 i dobrze - jednego debila mniej. " patrz w lusterka - moze trafisz jakiegos dawcę :DDD " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: 19-letni motocyklista zginął w karambolu IP: 77.236.16.* 14.06.10, 05:54 jest szansa że nawet 2 debili mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: 19-letni motocyklista zginął w karambolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 17:53 Co do tych powyższych komentarzy to są beznadziejne wypowiedzi zdesperowanych patafianów. Weźcie się puknijcie w główke. Od razu widać zero pomyślunku...nie znaliście tego gościa a już jakieś walnięte komentarze o dawcach narządów... Po prostu żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: 19-letni motocyklista zginął w karambolu IP: 77.236.16.* 15.06.10, 20:34 ależ dlaczego obywatelu K kogoś kto myśli od ciebie inaczej od razu uważasz za coś niższego gatunku /patafian, puknijcie się w głowę, zero "przemyślunku", walnięte komentarze/.... jeszcze raz, powoli: osobnik na niesprawnym pojeździe /bez dowodu rejestracyjnego/ zabija się na tymże pojeździe...tracąc "panowanie" czyli prawdopodobnie nie dostosował też prędkości do warunków jazdy /tak delikatnie to określając/... czyli ten wypadek spowodował, zginął, dobrze że nie zabrali ze sobą do Piekła kogoś postronnego, i dobrze że zginęli bo już nie będą mieli okazji kogoś zabić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka 19-letni motocyklista zginął w karambolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 08:50 Ja do tej pory nie mogę w to uwierzyć! Chwile przed wypadkiem jeszcze się z nimi widziałam a teraz co?! Nie ma go! Emil spoczywaj w pokoju!Na zawsze w mej pamięci [*] Odpowiedz Link Zgłoś