Gość: kami IP: *.chello.pl 19.06.10, 10:11 Świetna szkoła- dzieciaki naprawdę dopilnowane. Syn z przyjemnością chodzi do szkoły. Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Brudno w szkole IP: *.elektro.agh.edu.pl 17.10.11, 09:48 Zwłaszcza toalety, w większości z nich strasznie śmierdzi, obsikane muszle to standard, sprzątane są chyba tylko raz dziennie. Dywan na świetlicy zawiera więcej brudu niż tkaniny. Po miesiącu przyszła NOWA Pani do świetlicy i nawet zorganizowała dzieciom zabawę. Jak nie było nowej Pani to świetlica jest przepełnioną przechowalnią dla dzieci. Parkiet jak jest myty to jednym wiaderkiem wody pani sprzątaczka obleci całe piętro. Nie mówiąc o tym, że szkoła jest koszmarnie niedofinansowana. Działa już 22 lata, 22 lata pracuje w niej dyrektorka która zapomniała, że trzeba robić remonty. Ściany nie są już białe, ale ciemnoszare ze smugami kurzu, brudne. Dwudziestoletnie meble i drzwi się rozlatują. W szatni śmierdzi. Jestem zadowolony z pracy nauczycieli którzy naprawdę się poświęcają. Ale Pani Dyrektor chociaż jest miłą osobą nie potrafi zadbać o utrzymanie szkoły. Kolejna sprawą są płatności za stołówkę. Jakiś archaiczny sposób płacenia, co miesiąc muszę stać w kolejce do pani, która przyjmuje kasę i wydaje bloczki. Inne szkoły czy przedszkola podległe temu samemu centrum edukacji już dawno wprowadziły przelewy i karty chipowe. Jeżeli dziecko nie wykorzysta obiadów np we wrześniu czy marcu to obiady przechodzą na następny miesiąc. Jednak jeżeli nie wykorzysta ich w grudniu lub czerwcu to przepadają. Nie da się inaczej? Jak dziecko kończyło edukację, żłobkową to nadpłacona kasa przechodziła do przedszkola. W przedszkolu nadpłacona kasa jest zawsze przekazywana na następny miesiąc/ rok. Da się. Panie tłumaczą się "rozliczeniami". W innych szkołach jakoś nie jest to problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobiasz Re: Brudno w szkole IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 02:04 W pełni zgadzam się z poprzednikiem, daje się wyraźnie odczuć ewidentny brak gospodarza w tej szkole!! PANI DYREKTOR CHYBA JUŻ JEST ZMĘCZONA, WIĘC MOŻE BY TAK USTĄPIĆ MIEJSCA INNYM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Brudno w szkole IP: 192.166.203.* 13.02.12, 08:39 ja bardzo chętnie przejełabym obowiązki dyr od ,,starej ,,pani dyr ....widzę jak dużo można fajnych rzeczy zrobić w tej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skosem wkrótce konkursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 08:31 sprawdź, czy dla tej szkoły konkurs będzie i pisz koncepcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Brudno w szkole IP: *.gemini.net.pl 25.02.12, 15:35 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Dywan na świetlicy zawiera więc > ej brudu niż tkaniny. A dywan pod świetlicą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Re: Szkoła Podstawowa nr 151 im. Uniwersytetu Jag IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.12, 14:09 Ta szkoła to żenada jak cały nasz system oświaty, a pani dyr. to jak krasnoludek, wszyscy o nim mówią lecz nikt go nie widział, zresztą co będę pisał każdy może wejść i zobaczyć ten syf, w końcu każdy tam może wejść, nikt sie tym zbytnio nie interesuje, kto po szkole chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODZIC Re: Szkoła Podstawowa nr 151 im. Uniwersytetu Jag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 09:08 NAPRAWDĘ MAKABRYCZNIE I SPRZĄTACZKI RZĄDZĄ ....CO TO MA BYĆ ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic12 plus dla tej szkoły! IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 19:48 Bardzo dużo remontów ostatnio było w tej szkole, wszystko na plus! Odświeżona aula, zmiana posadzki w sali gimnastycznej, remont toalet, wymiana okien, ocieplenie budynku- szkoła nabrała ładnych kolorów, aż miło tam przychodzić. A do tego osobne dzwonki i przerwy dla szkoły podstawowej i gimnazjum- bardzo fajny pomysł! Dzieci są naprawdę dopilnowane i nauczycielki bardzo miłe, serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic bardzo zadowolony IP: *.multi-play.net.pl 19.11.14, 20:13 Moje dziecko chodzi już piaty rok do sp 151 i czytając te opinie nie mogę uwierzyć że Państwo piszą o szkole o której ja myślę, super szkoła, szukając dla córki szkoły w okolicy, byliśmy z mężem w kilku i tylko w SP 151 pani woźna zapytała w jakiej sprawie, w 3 pozostałych weszliśmy niepostrzeżenie-zgroza, poziom nauczania naprawdę ok, nauczyciele super, mnóstwo zajęć dodatkowych, konkursy-dzięki nim moje dziecko pisząc jakikolwiek test czy próbne egzaminy w ogóle się nie stresuje, wycieczki etc., stołówka już działa na innych zasadach, dziecko może w dniu obiadu zapłacić i zjeść obiad z jadłospisu lub np. tortillę czy też frytki-super. Szkoła po remoncie, ocieplona, pomalowana, łazienki sukcesywnie remontowane, w roku szkolnym 2013/2014 zdobyła tytuł Szkoła Odkrywców Talentów. Jeśli szukają Państwo szkoły CUD - szkoła prywatna pozostaje, polska mentalność: wymagania duże wobec szkoły i jeszcze wszystko za darmo powinno być - bo się należy........................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: bardzo zadowolony IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.14, 13:15 Tak, ma Pani rację, zgadzam się, że to jest super szkoła! Moje drugie dziecko uczęszcza do tej szkoły i musze powiedzieć, że Świetlica teraz bardzo dobrze funkcjonuje, dzieci są dopilnowane a do szkoły nie może wchodzić kto chce! Mnóstwo nauczycieli porozstawianych na dyżurach pilnujących dzieci, widać ich na każdym kroku. Duży wybór kół przedmiotowych rozwijających zdolności ucznia. To nie prawda, że jest brudno w szkole. Panie sprzątające uwijają się jak mrówki, sprzątając aule szkolną oraz toalety po każdej przerwie lekcyjnej. Naprawdę warto zapisać tutaj swoje dziecko! Gorąco polecam Szkołę Podstawową nr 151! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Sp 151 IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 25.08.15, 23:15 Ja po prostu lubię to miejsce. Tam są naprawdę dobrzy ludzie i już. Odpowiedz Link Zgłoś