Gość: Mariusz IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 14.03.04, 20:33 Czy mógłby mi ktoś doradzić, gdzie najlepiej zapisać się na kurs nauki gry na gitarze. Tak, żeby nie było zbyt drogo, ale zarazem skutecznie :-) Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mtq Re: Kurs gry na gitarze 14.03.04, 21:15 Szkoła muzyczna - płacisz tylko za komitet rodzicielski. Np. na Pilotów, na Basztowej, w Nowej Hucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Kurs gry na gitarze IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 15.03.04, 17:37 Tylko niestety z tego mogą skorzystać dzieci do 16 roku życia, a ja już wyrosłem z bydlęcego wieku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Kurs gry na gitarze 15.03.04, 23:37 A dużo ponad wyrosłeś?? Jak studiujesz np to jeszcze nie wszystko stracone :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Kurs gry na gitarze IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 17.03.04, 17:21 Jestem studentem, więc według tego co mówisz miałbym jeszcze szansę :-) Mógłbyś mi podać dokładne adresy do tych szkół muzycznych (nie jestem z Krakowa, a w necie nigdzie nie mogłem ich znaleźć). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Kurs gry na gitarze 17.03.04, 21:41 No to jako student to masz szansę (ale niekoniecznie ;-) Szkoły I stopnia są np. na: Basztowej 7 i Pilotów 51 Szkoły II stopnia na Basztowej 9 albo os. Na Skarpie (nie mam pojęcia jaki jest dokładny adres). Tyle że do II stopnia to trzeba coś umieć, a do I stopnia możesz być za stary ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosienka Re: Kurs gry na gitarze IP: *.warlock.pl 14.03.04, 21:33 Moja siostra nieźle wymiata na gitarze ,do tego ma 17 lat i rzuca sie na każdego faceta więc z przyjemniością cie zapewnie podszkoli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kurs gry na gitarze IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 15.03.04, 17:40 Kusząca propozycja :) Odpowiedz Link Zgłoś