gosia.43 04.07.10, 20:02 Gratulacje - dla Pana Bronisława Komorowskiego ! Brawo !!! gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 04.07.10, 20:07 i bardzo dobrze, wraca normalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 04.07.10, 20:10 :D jak pisał poeta: widzisz, żyjemy, choć śmierć była blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 04.07.10, 20:16 Serdeczne gratulacje :D Odpowiedz Link Zgłoś
nikix Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 04.07.10, 20:55 I bardzo dobrze :) Trochę spokoju nam się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
wynick Re:Z gratulacjami poczekajmy 04.07.10, 21:43 do jutra. Sam wodzuś Kaczyński był z sondaży chyba bardziej zadowolony niż Komorowski. Kamień spadł mu z serca. Gdyby wygrał musiałby się pożegnać z marzeniami o premierowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 polski narod jeszcze sie nigdy nie pomylil 05.07.10, 00:22 Narod, czyli Jaruzelski, Kwasniewski, Walesa, Kiszczak, Miller, Michnik, Maleszka, gen. Dukaczewski, nie moze sie mylic Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: polski narod jeszcze sie nigdy nie pomylil 06.07.10, 00:31 gosia wypije z nimi szampana , towarzystwo doborowe, ludzie honoru radze zaprosic ich do starego krakowa na szewską Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 05.07.10, 00:34 gosia.43 napisała: > Gratulacje - dla Pana Bronisława Komorowskiego ! Brawo !!! > gosia > Chyba za wcześnie na gratulacje,mam bardzo złe przeczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 05.07.10, 01:18 hm. wypiłem już dzisiaj zdrowie marszałka, a tu się okazuje, że jutro mogę się obudzić znowu w iv rp. aż się boję iść spać.. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 05.07.10, 01:25 Ja też. O 2.10 następna informacja.Czekam.. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 05.07.10, 01:41 ja już nie czekam, nie chce mieć koszmarów :x Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 05.07.10, 07:03 Słabej wiary jesteście , żeście tak powątpiewali :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Gratulacje dla Komorowskiego 05.07.10, 07:26 Gratuluję, chociaż sam świadomie nie brałem udziału w wyborach. Nie chciałem żadnego z nich popierać mając świadomość, że na pewno któryś z nim będzie prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Gratulacje dla Komorowskiego 05.07.10, 07:36 Aż strach pomyślec - co byłoby - gdyby więcej osób miało takę postwę ?! Wszak moherowe berety czujne i zwarte nad podziw ;) Był moment w nocy - kiedy to własnie Kaczyński prowadził - po zliczeniu głosów głównie Wsi .. gosia Nie rozumiem tego - jak może być komuś obojętne kto bedzie Naszym Prezydentem - nawet jeżeli się stawiało na kogoś trzeciego w pierwszej turze. g Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Gratulacje dla Komorowskiego 05.07.10, 08:05 Ja nie rozumiem, jak może być komuś obojętne, że to mógłby być Jarkacz. A swoją drogą czy ludzie pogłupieli? Strasznie dużo ich na niego głosowało. O Zweikartoffeln spółka z o.o. zapomnieli czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Gratulacje dla Komorowskiego 05.07.10, 08:20 No cóż - księża "swoje zrobili " a smoleńska tragedia ciagle wspomaga Jarusia... gosia Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Gratulacje dla Komorowskiego 05.07.10, 21:53 gosia.43 napisała: > Nie rozumiem tego - jak może być komuś obojętne kto bedzie Naszym > Prezydentem - nawet jeżeli się stawiało na kogoś trzeciego w > pierwszej turze. Gdyby w sejmie rządził PIS to pewnie zabrałbym ze sobą zaświadczenie o prawie do głosowania i zastanawiałbym się, czy z niego skorzystać, czy nie. I zastanów się, czy zwycięstwo Komorowskiego jest naprawdę dobre dla PO? Już teraz milczą o wielkości długu Polski, a dług sobie dalej rośnie. Na kogo teraz zwalą winę za to? Kto rzetelnie zajmie się chociażby tym tematem? A staranie o utrzymanie poparcie kosztuje, a wybory parlamentarne coraz to bliżej. Kaczyński nawiązał do Gierka zapewne w celu zdobycia części głosów. PO będzie milczało o długu zapewne w celu utrzymania poparcia. I gdzie jest tu miejsce na uczciwe i rzetelne działanie? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Gratulacje dla Komorowskiego 06.07.10, 14:00 Jeszcze nie zaczął na dobre prezydentować a tu proszę - już wnioski co z tego będzie ;) Eeee - to jest do kitu ( że się tak wyrażę ) postawa . gosia Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Gratulacje dla Komorowskiego 06.07.10, 22:14 gosia.43 napisała: > Jeszcze nie zaczął na dobre prezydentować a tu proszę - już wnioski > co z tego będzie ;) > Eeee - to jest do kitu ( że się tak wyrażę ) postawa . > gosia Ciekawe co szybciej rośnie, dług Polski, czy nasze zdolności spłacania tego długu? A Komorowski jakoś mi nie wygląda na polityka, który będzie próbował samodzielnie działać wbrew "interesom" PO. Za rok z haczykiem wybory parlamentarne i to może być kolejny haczyk do wzrostu długu. Pomysł zmniejszenie składki do OFE spowoduje mniejszy dopływ pieniędzy na giełdę, do gospodarki, a to jest pomysł, aby tymczasowo ratować finanse, zamiast podejmować istotne decyzje. Ten pomysł prawnie na pewno zmniejszy emerytury z II filaru. Odpowiedz Link Zgłoś
aztlan HURRA!!! 05.07.10, 08:15 A teraz zmiana ordynacji wyborczej,system dwupartyjny, głosują elektorzy a nie podatny na manipulacje naród. I będzie pięknie jak w....( tutaj wpisz do woli) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: HURRA!!! 05.07.10, 08:37 Jestem dumna z Krakowa , który głosował mądrze ! Zaskoczona natomiast samą Nową Hutą - skąd tam tyle beretów ? :) krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8100257,Wybory_prezydenckie__Malopolska_i_wyspy___.html gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: HURRA!!! 05.07.10, 08:46 To Ty nie wiesz? Gazeta ciągle przecież pisze, że Nowa Huta to siedlisko wszelkiego zła i zabobonu. Nawet burze tam są i dzrewa się łamią ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 05.07.10, 09:07 Jaka ulga :) Chociaż jestem w szoku, że mamy w Polsce tyle milionów ciemnego ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
totus.tytus skąd tyle ciemnego ludu? 05.07.10, 09:19 ano proste: jeszcze nie wszyscy wyjechali do Chicago czy Kanady. Jeszcze sporo Durali zostało tutaj. Podział jest również widoczny w odniesieniu do tzw. "Polonii": Chicago i Jackowo to w dużej mierze stara, zakociała emigracja, głęboko wierząca (nie wiadomo czy bardziej jeszcze w boga czy już w dolary?), głęboko przekonana, że w Ojczyźnie nadal rządzi komuna z PZPR, Sowieci siedzą po lasach, ostatnie Plenum KC zakończyło swoje obrady kilkoma ważnymi uchwałami, cukier i mięso są na kartki, a pomarańcze i dżinsy są do kupienia tylko w Pewexie. Bariera mentalności jest przerażająca. Ci ludzie w ogóle nie powinni mieć prawa głosu w jakichkolwiek wyborach poza lokalnymi u siebie (jeśli oczywiście mają obywatelstwo USA i prawo głosu). To skandal, żeby ludzie płacący podatki obcemu rządowi (chyba nie pracują na czarno?) mogli decydować o sprawach Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
nrtp Re: skąd tyle ciemnego ludu? 05.07.10, 11:50 dokładnie, nie wiem czemu ludzie od lat (10-20) mają prawo głosu ... Odpowiedz Link Zgłoś
nrtp Re: skąd tyle ciemnego ludu? 05.07.10, 11:50 od lat mieszkający poza granicami ... Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: skąd tyle ciemnego ludu? 06.07.10, 00:03 prawo glosu odebralbym tez moherowcom. Tylko ludzie p[rzez wielkie L powinni byc dopuszczani do urny wyborczej, na strazy ktorej powinien stac mysliwy z dubeltowka. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 05.07.10, 12:04 zbigniew74 napisał: mamy w Polsce tyle milionów ciemnego ludu zgoda, ta k rwa buduje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 05.07.10, 14:12 Ja do gratulacji się nie przyłącze ale zobaczymy kto będzie górą na wyborach parlamentarnych a te są zdecydowanie ważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 05.07.10, 14:49 W parlamentarnych też spuszczę w kanał Jarusia, bo go nie lubię :P Odpowiedz Link Zgłoś
kotgrzmot Re: Komorowski - Prezydentem !!!!!!! 05.07.10, 20:33 Wompir, nie bydź soombonuras, moż kryw i jesce jezdeś zeźlon?))) Jarulko nie lykcywoż,trzo nom zgoda norodowo, przeca żeśma godoli;))) Dalsze bydziem bitkowoć, jus mniem siem ogun zmynczył;))) Jo bym chcioł chwilo spokoja, okrągłygo stoła dyć bez pokyrowych godek, usko-nos-cycoki;))Nosza baba z Luna polezie do połoca, pewniockiem bycie dziołoła joko gosiok-prosowy, ostowi nos do wiotra?;))) Gosiok, mosz wilkie wkłoda w Bryniowygo sukcesa, trza powidzić bez tygo-tom, jo bym powidzioł, co z kroja byłoś pirwszom musom dynto elykto;))) Zycem sukcesa dlo nosza Ojczyzno, ino ze zgudo i z sacukim do syckich peopli;))) -- Macham ogonkiem, bez specjalnego powodu-) Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 schetyna marszalkiem 06.07.10, 00:45 Ciekawe gdzie będzie urzędował? Na cmentarzu, na lotnisku, a może w Pędzącym Króliku? Odpowiedz Link Zgłoś