Gość: jzs IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 15.07.10, 14:00 JZS Wiselka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dex Kibic Wisły czy Cracovi ? IP: *.171.225.14.dsl.crowley.pl 15.07.10, 14:01 ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Ciężko okaleczony maczetą 17-latek trafił do sz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 14:10 a tak niedawno, wrecz wczoraj czytalam, ze Krakow to bezpieczny jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany Ciężko okaleczony maczetą 17-latek trafił do sz... IP: 83.238.13.* 15.07.10, 14:36 Bo zwykły wpier.dul to już za mało. Ciekawe co dalej. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzeboob To rycerz byl IP: 81.219.145.* 15.07.10, 14:52 z okazji walki pod Gurnwaldem 600 lat temu chlopcy chcieli zainscenizowac. Wszak krakow to miasto krolewskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Kiepska Ciężko okaleczony maczetą 17-latek trafił do sz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 14:58 Pewno znowu sie jakies kibole miedzy soba napierd*. Oczywiscie zaden nie bedzie chcial wspolpracowac z psiarnia. W takim przypadku powinni sie leczyc za swoje albo wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Ni chybi rycerz spod Grunwaldu 15.07.10, 15:01 A tak powaznie - fajnie sie bydlo ostatnimi czasy zabawia w Krakowie. Dzieki takim wiadomosciom moja tesknota za tym miastem jest zdecydowanie mniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czi przypomnijmy wczorjaszy wywiad z komendantem miejs IP: 67.159.45.* 15.07.10, 15:48 krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8135323,Niebezpieczne_miasto_Krakow__W_Lizbonie_tez_zaczepiaja.html ciekawe czy dalej będzie twierdził ze w Krakowie jest bezpiecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: przypomnijmy wczorjaszy wywiad z komendantem IP: 109.243.3.* 15.07.10, 17:17 W podanym przez internautę linku pierwsze pytanie: Jarosław Sidorowicz: Czuje się Pan bezpiecznie w centrum Krakowa? Insp. Wacław Orlicki, komendant miejski policji w Krakowie: - Oczywiście, że tak, czemu nie? Sonda obok artykułu: Czy czujesz się w Krakowie bezpiecznie? 96% Nie (12744) 4% Tak (467) Liczba oddanych głosów: 13211 Kiedy wreszcie w tym bandyckim kraju będę mógł legalnie kupić broń, bo bandyci posiadają ją już dawno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: no i co z tego? kogo jakiś kibol obchodzi :) IP: 77.236.16.* 15.07.10, 15:52 ulica Podbipięty - i wszystko jasne... /przynajmniej dla tej mniejszości co czytała "Ogniem i mieczem"/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Wolicie Roze Thun od Ziobry to macie............. IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.10, 16:40 W Krakowie jest potrzebna polityka twardej reki i zera tolerancji, ale GW oczywiscie woli wspierac Roze Thun i jej podobnych niz popierac "securitate" i "stasi". Wiec macie na co zaslugujecie. Bawcie sie ladnie w waszej lewicowo liberalnej utopii gdzie policjant to ten zly a rozwydzona mlodziez relatywizujaca jakiekolwiek autorytety, to postep cywilizacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 oszołomstwo IP: 67.159.45.* 15.07.10, 16:58 gość portalu: Polak napisał(a): > Wiec macie na co zaslugujecie. Bawcie sie ladnie w waszej lewicowo liberalnej > utopii gdzie policjant to ten zly a rozwydzona mlodziez relatywizujaca > jakiekolwiek autorytety, to postep cywilizacyjny. ale bredzisz człowieku - pokaż mi najpierw te "autorytety", wymien choć jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Ciężko okaleczony maczetą 17-latek trafił do sz... IP: 89.191.147.* 15.07.10, 16:44 Od dawna wiadomo bylo,ze wladze miasta razem z policja nie panuja nad sytuacja w miescie,ale ostatnie wydarzenia z tymi maczetami kompletnie mnie przerazaja.Dziki zachod i bitwa pod Grunwaldem przy Krakowie to pikuś.Strach pomyslec o ilu wydarzeniach nie wiadomo,stawiam teze ze na jaw wychodzi moze co 10 zdarzenie z maczetami.Gdzie jest prezydent?Gdzie komendant policji?Gdzie sa te sztaby ds.kibicow ktore non stop naradzaja sie w fotelach i inkasuja pieniadze za pierdzenie w stołki?Na razie hołota tnie sie nozami miedzy soba,ale niedlugo dostanie ktos przypadkowy i sie wykrwawi i wtedy dopiero bedzie krzyk.Najgorsze jest,ze policja z wladzami miasta nie maja totalnie zadnego pomyslu co robic w sprawie bezpieczenstwa w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajschylos Re: Nowa Huta IP: *.chello.pl 15.07.10, 23:28 Ostatnio był "Grunwald" na ul.Palacha czyli Azory, a "rycerzy" rannych tego dnia znaleziono przypadkiem w samochodzie(kolizja)na Grota-Roweckiego Ruczaj jak wracali z bitwy,wcześniej zabity obok Poczty Głównej czyli Śródmieście. Prosty człowiek proste myślenie i wszystko jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kminek Re: A na ruczaju samuraje IP: 162.27.161.* 16.07.10, 09:22 Po prostu samuraj z Ruczaju sie zgubil w miescie i trafil przypadkiem do Huty. Sorry ale jednak kilka przypadków w roku w tym seria po kilka/nascie osob na Ruczaju a jeden przypadek na pol roku w hucie pokazuje tak naprawde gdzie jest bardziej niebezpiecznie. Na ruczaju zamykaja nawet place zabaw zeby samuraje nie zadziagly dzieci. Strach sie bać na ruczaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosiu Re: Ciężko okaleczony maczetą 17-latek trafił do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 21:02 Nie pierwszy i nie ostatni taki przypadek bo pełno bydła chodzi po ulicach. Nic tylko strzelać. Szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Ciężko okaleczony maczetą 17-latek trafił do IP: *.chello.pl 16.07.10, 01:40 chory kraj. zakladajac ze gosc sie z tego wylize, zapewne nie bedzie chcial skladac zadnych zeznan.i w ten sposob my wszyscy zaplacimy za uratowanie kretyna, ktory padl ofiara porachunkow miedzy rownymi sobie, czyli kretynami. zaplacimy, i nie daj Boze ktos postronny padnie kiedys ofiara walk debili. jesli typ nie pusci pary z geby, zamknac go albo obciazyc pelnymi kosztami leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widziałem Ciężko okaleczony maczetą 17-latek trafił do sz... IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.10, 02:45 byłem kiedyś w sklepie "militarnym" po wiatrówkę i byłem świadkiem takiej sytuacji w trakcie przygotowywania zestawu dla mnie przez sprzedawcę do lady podszedł młody chłopak nie łysy ale krótko ostrzyzony i nie wielki ale raczej niski i zapytał sprzedawcy demonstrując cios od dołu : jak zajebię tak z całej siły to ostrze się nie złoży?? na co zaskoczony sprzedawca odpowiedział : nie gwarantuje to nożyk za 35 zł sam pan wie... młody człowiek odłożył scyzoryk na półkę a na ladę dwie maczety na oko 50 cm w ładnych futerałach i mówi : dobra to tą czarną biorę a nad to drugą się jeszcze zastanowię i pokaż pan jakieś konkretne składane noże...... wtedy przyszło mi do głowy że teraz to juz nie zęby stracić można ale nogę albo rękę jak gorzej pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
jazzman1979 Ciężko okaleczony maczetą 17-latek trafił do sz... 16.07.10, 07:26 mnie zmiażdżyły napisy na ścianach w Krakowie : "Je8ać żydów siekierami" i "Je8ac Wisłę maczetami" , czy jakoś tak, u mnie w Łodzi z kibolami jest źle ale nie aż tak ... Odpowiedz Link Zgłoś