szto_tawariszczi 22.07.10, 12:20 dawniej to się medale dostawało.... itp.... łza w oku się kręci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_straszne Czytamy Twoje posty 22.07.10, 14:58 i marzymy o tym, że nas ominęło. ------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jak świętujecie 22 lipca ??? 22.07.10, 15:51 wpieprzam wyroby E. Wedel, dawny Cadbury... Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Jak świętujecie 22 lipca ??? 22.07.10, 16:14 Ja natomiast zastanawiam sie czy tez z tej okazji "szto_towariszczi" nie wypuscili z kaltki.Medalista...w pysk! A czekoladke owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
totus.tytus Как правило 22.07.10, 18:11 ja zadaję to fundamentalne pytanie: что Товарищи? a krótka, rewolucyjnie zwięzła odpowiedź jest od pewnego czasu w stopce. I to całe świętowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany-obrazliwy-nick amnestia była 22.07.10, 20:10 szto_tawariszczi napisał: > dawniej to się medale dostawało.... Za Komorowskiego też będzie amnestia? Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: amnestia była 23.07.10, 07:57 22 lipca, tradycyjnie zacząłem od mszy świętej. Gdy dzwony kościelne w południe przypomniały o modlitwie, padłem na kolana i poprosiłem Pana o szczególne potraktowanie na tamtym świecie, bohatera narodowego Jankowskiego, oraz o wstawiennictwo w sprawie pomówionego idola młodzieży z podkarpacia, znanego dziennikarza, motocyklisty, pasterza.policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91460,8161557,Ksiadz_ podejrzany_o_molestowanie_dluzej_w_areszcie.html?bo=1 Modliłem sie też o zwrot zagarniętego przez komunistów majątku kościelnego, oraz priorytetowych dotacji i odszkodowań dla Kościoła Katolickiego. O remonty starych kamienic się nie modliłem, bo co mnie obchodzą warunki życia jakiejś patologi. W pierwszym rzędzie trzeba zapewnić środki na naprawę krzywd duszpasterzom, wszyscy pamiętamy jak za komuny, prześladowani, buszowali po śmietmikach za jedzeniem. Nic się w Polsce nie zmieniło, ten chwilowy dobrobyt zapewniły nam olbrzymie pożyczki, które doprowadzą kraj do ruiny. Dobrze ,ze stocznie upadły, bo pewnie nastąpiłaby powtórka ze strajków,nowe żądania socjalne i upadek rządu. Rządzili już komuniści, socjaliścvi, ludowcy, kaczyśtowscy narodowi socjaliści, teraz liberałowie, strach się bać jak pomyślę o rządach ortodoksów religijnych którym moherowe czapeczki uciskają główki. Nie jestem pewien, czy Krzyżactwo pod Grunwaldem przegrało bitwę czy wojnę ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_straszne No tak 23.07.10, 09:52 Są kłopoty, są. Nie wszystkiego uczyli w Szczytnie. Trzeba było aspirować do Legionowa. Miałoby się teraz godną posadę w banku albo dużą firmę ochroniarską, koledzy nie pozwoliliby zginąć. Odpowiedz Link Zgłoś
aztlan baraszkujemy z kim popadnie 23.07.10, 09:32 w międzyczasie. Niestety za to medali nie dają. Ani nawet orderów. Odpowiedz Link Zgłoś