leofritz 18.03.04, 17:10 Kawa i papierosy... Alkohol i kobiety... Alkohol i śpiew... Kobiety i śpiew.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kat.ia net, a w szczególności fora tudzież forumy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 17:13 Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: net, a w szczególności fora tudzież forumy 18.03.04, 17:15 a czemuż to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: net, a w szczególności fora tudzież forumy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 17:38 a, no bo się juz wdepnie w toto, to trudno wyliźć, a obowiązki odłogiem leżą :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Rzeczy miłe i niezdrowe.... 18.03.04, 17:34 leofritz napisał: > Kawa i papierosy... Niby to podkreślają, ale do konca uwierzyć trudno.Ale to jedynie rzeczy podobno niezdrowe, o tym czy one miłe...no zależy pewnie od punktu spojrzenia. według mnie nieszczególnie. > Alkohol i kobiety... Świat już nie byłby światem jeśli pozbawić go i jednego i drugiego. Umiar zalecany w pierwszym przypadku i to wyłącznie jeśli idzie o określone napoje, natomiast KOBIETY...ani to rzecz, jednak jeśli zdarzy sie niezdrowa do dobrego tonu nalezy ograniczyć kontakty... > Alkohol i śpiew... Rany boskie, toż popatrz i wstecz i w przyszłość... > Kobiety i śpiew.... Rany boskie... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Re: Rzeczy miłe i niezdrowe.... 18.03.04, 17:39 trudny2002 napisał: > > Alkohol i śpiew... > Rany boskie, toż popatrz i wstecz i w przyszłość... > > Kobiety i śpiew.... > Rany boskie... czy "rany boskie" to oburzenie na zestawienie kobiet i śpiewu, czy też na niezdrowość w/w. ;)~ uśmiech i merdanie ogonem... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Leo...rany boskie... 18.03.04, 17:42 Oglądam malarstwo włoskie, Rany boskie! Jak nudno... Jak nudno! Rany boskie... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz To ładne! 18.03.04, 17:45 Teraz to juz nie mogę zmyć uśmiechu z twarzy! Chciałoby sie wyjść, a tu dziś w pracy do późnej nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: To ładne! 18.03.04, 17:48 Mnie też cieszy że noce idą coraz krótsze. Wogóle to wszak jasnym , że gentelman przed zmrokiem nie pija. Stąd pewnie tak zimę lubimy... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz w zimie.. 18.03.04, 17:53 W zimie to nawet należy, inaczej człek zamarznąć może... Jednak noce gorące mają o wiele więcej zalet, niż dłuższe nawet ale noce zimowe..hmm...choć już sam nie wiem...w zimne noce można wszak również mieć wiele powodów do ogrzania...L. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Zeby było jasno 18.03.04, 17:58 Leo , nie wiązałbym temperatury, a juz szczególnie nocą, z porami roku. No ale przecież mogę tkwić w jakim błędzie...No to powiem, ze nawet lubię w nim tkwic. Błędy moga być takie wyjatkowe. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
leofritz Słusznie.. 18.03.04, 18:01 temperatura nocy nie jest zależna od pory roku...L. Odpowiedz Link Zgłoś