Dodaj do ulubionych

jak lepper wygra wybory

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 12:22
to ja się zrzeknę obywatelstwa polskiego.

Wiem, że to wątek niezbyt mądry, ale coraz trudniej mi to zdzierżyć
Obserwuj wątek
    • sabbina Re: jak lepper wygra wybory 19.03.04, 12:30
      zrobisz co zechcesz twoja sprawa,
      ja zamierzam zarobić duuużo kasy,
      w piątek przed wyborczy na maksa kupuje shorty,
      w poniedziałek po wyborach będzie szok, jak Leper wygra,
      giełda padnie, a ja spokojnie zrealizuję sobie zyski sprzedająć shorty !

Zresztą to co się dziś dzieje na giełdzie (zamieszanie z millerem to
      spowodowało), jest dobrym zwiastunem moich prognoz...:)))
    • Gość: Kor 13. Re: jak lepper wygra wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 12:32
      Zrzeknij się,będzie mniej takich którzy popierali tych co doprowadzili do
      obecnego burdelu. Po zrzeczeniach i emigracji takich "patriotów" łatwiej będzie
      można Polskę doprowadzić do ładu. Nie ryzykujemy niczym,gorzej już być nie
      może, ukraść już nie ma co, więc bez takich jak ty, może być tylko lepiej.
      Lepper nawet przy dużym wysiłku bardziej nie zaszkodzi, może tylko zmienić na
      lepsze i dlatego ludzie wiedząc to dają Mu mandat zaufania.
      • Gość: kat.ia Re: jak lepper wygra wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 12:35
        Zrzeknij się,będzie mniej takich którzy popierali tych co doprowadzili do
        obecnego burdelu. Po zrzeczeniach i emigracji takich "patriotów" łatwiej będzie
        można Polskę doprowadzić do ładu. Nie ryzykujemy niczym,gorzej już być nie
        może, ukraść już nie ma co, więc bez takich jak ty, może być tylko lepiej.
        Lepper nawet przy dużym wysiłku bardziej nie zaszkodzi, może tylko zmienić na
        lepsze i dlatego ludzie wiedząc to dają Mu mandat zaufania.

O rany boskie, mam doczynienia z prawdziwym lepperystą.

A Ty wiesz przynajmniej od kogo Twój lepper, co to Polske naprawi, kasę bierze?

O matko. Idę się utopić
      • wolta Re: jak lepper wygra wybory 19.03.04, 12:41
        Jasne.Wiosna się zaczyna, hormony trochę za bardzo zabuzowały i możesz czuć się
        lekko zamroczony.
      • garg_ul Re: jak lepper wygra wybory 21.03.04, 09:26
        > Zrzeknij się,będzie mniej takich którzy popierali tych co doprowadzili do
        > obecnego burdelu. Po zrzeczeniach i emigracji takich "patriotów" łatwiej
        będzie
        >
        > można Polskę doprowadzić do ładu.

Rzeczywiście, Samoobrona znana jest z tego, że należą do niej najuczciwsi
        ludzie w państwie. W dupę sobie będziesz mógł wsadzić swój ład, jak ci do
        reszty wszystko ukradną. Tylko wtedy nie będziesz miał za co emigrować na
        Zachód - tylko Białoruś ci zostanie.
    • wolta Re: jak lepper wygra wybory 19.03.04, 12:36

A ja ciągle jeszcze wierzę,że nie wygra. Ciągle jeszcze...
      Gość portalu: kat.ia napisał(a):

> to ja się zrzeknę obywatelstwa polskiego.
      >
      > Wiem, że to wątek niezbyt mądry, ale coraz trudniej mi to zdzierżyć
      • m.in Re: jak lepper wygra wybory 19.03.04, 20:49
        bo nie wygra
        • wolta Re: jak lepper wygra wybory 19.03.04, 21:02
          mów mi tak jeszcze...tak bardzo chciałabym w to wierzyć!!!
    • Gość: ewa Re: jak lepper wygra wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 23:05
      luuuuudzie !!!!! to jakiś horror , on nie może wygrać - wyemigruję - no może na
      Słowację
    • longwehicle Re: jak lepper wygra wybory 19.03.04, 23:56
      Jedyną receptą na lepperofobię ,jest całkowite jej olewanie.Temat jest
      podsycany przez jego popleczników,popłoch w narodzie to sztuczny strach
      wywoływany przez ludzi szkolonych przez ludzi z gru i stasi!!!-niestety!!.Ta
      świnia dla uzyskania krótkotrwałych korzyści sprzedała swą duszę -jeśli takową
      oczywiście posiada.Ludzie pomińmy tą pokrakę ,nieudacznika całkowitym
      milczeniem ,omijajmy go jako "rzeczywiste śmierdzące gówno"-to jest broń na
      tego kacyka i jego postkomunistycznych wielbicieli.Powodzenia ,ta wojna będzie
      wygrana!!!
      • Gość: ewa Re: jak lepper wygra wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 01:34
        ale nie mów żeby olewać - wiesz ilu za nim pójdzie???? nasze społeczeństwo jest
        tak ogłupiałe że stanie za nim. Zapomniałeś o Tymińskim?
    • Gość: wizę masz z góry Zrzekaj sie i wyjeżdzaj. Aby prędko. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 02:22
      Nareszcie zrzekną się obywatelstwa polskiego Ci co głosując jak niemoty od
      kilkunastu lat powodują stały i pernamentny kryzys w Polsce oraz istnienie
      państwa korupcyjnego.
      Zrzekaj sie i wyjeżdzaj będzie normalnie. Tam gdzie ywjedziesz (chyba, że na
      Białoruś) Twój głos nie zamąci w głowie.
    • Gość: kat.ia Re: jak lepper wygra wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 18:53
      A miałam nadzieję, że choć na tym forum nie ma zwolenników tego chłopka.
      Czas umierać
      • magazyn1 Re: Ten chlopek... 20.03.04, 19:00
        ...wezmie was wszystkich za twarz i zrobi wreszcie i do konca porzadek w tym
        burdelu!Amen!
        • Gość: kat.ia Re: Ten chlopek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 19:13
          jasne, jest do tego odpowiednio wyszkolony.

"Was" też weźmie, nie martw się
          • Gość: rita Re: Ten chlopek...i dobrze IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 19:53
            jeśli Lepper wygra osiągniemy dno i wreszcie będziemy mogli się odbić, a tak to
            brniemy w dół i brniemy i coraz niżej lecimy, trzeba kiedyś powiedzieć - dość !
            • krzychut Re: Ten chlopek...i dobrze 20.03.04, 20:25
              Tja, osiągniemy z tym chamem dno, tylko że to dno się urwie.
              • Gość: rita Re: Ten chlopek...i dobrze IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 20:52
                no to od czego mamy sie odbić ?
                • Gość: pan Wawrzek Re: Urwane dno...? IP: *.proxy.aol.com 20.03.04, 21:42
                  Nizej to juz tylko Pieklo i Rokita z Zerem!
                  • Gość: Maria Re: Urwane dno...? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 20.03.04, 21:49
                    Przeciez Prokurator sie zgodzil, ze Lepper bedzie mogl przebywac w Smoczej
                    Jamie.No wy nic nie wiecie? No tez cos!
                    • Gość: pan Wawrzek Re: Smocza Jama. IP: *.proxy.aol.com 20.03.04, 22:10
                      Z przecieqw wiadomo,ze przeznaczona jest dla aktualnych poslow i senatorow.
                      Zagoni sie talatajstwo tam i zabetonuje na dole i na gorze!
                  • Gość: jacek2 Re: Urwane dno...? IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 21.03.04, 07:34
                    Prawdziwe pieklo bedzie z Lepperem i Giertychem!
        • garg_ul Re: Ten chlopek... 21.03.04, 09:29
          > ...wezmie was wszystkich za twarz i zrobi wreszcie i do konca porzadek w tym
          > burdelu!Amen!

Ty się magazyn nie ciesz, bo zgadnij do kogo wszyscy wtedy pojedziemy :)))
          • m.in Re: Ten chlopek... 21.03.04, 11:38
            zamienimy chicago w 40 milionową polską wioskę :)
            • Gość: 7 Re: Ten chlopek... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.03.04, 11:54
              dlatego amerykanie, przewidujac sukces leppera, nie chca zniesc wiz, hehe....
              • Gość: kat.ia Re: Ten chlopek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 09:51
                hehe, dobre 7, dobre :)))
                • skks Re: Ten chlopek... 22.03.04, 10:10
                  zniosą, zniosą!!
                  Lepper to załatwi - On wie jak a jak nie to zablokuje albo powie prawdę na cały
                  świat!
                  • Gość: kat.ia Re: Ten chlopek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 10:15
                    tak, i winnego wskaże. Wiadomo kogo ;)
                    • skks Re: Ten chlopek... 22.03.04, 10:16
                      Ale będzie wesoło!
                      • Gość: kat.ia zabijcie mnie, ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 10:34
                        musze powiedzić, że demokracja to jednak niebezpieczny ustrój

Zresztą mnie już nie o politykie chodzi, ino o ten wstyd na całą Europę, że u
                        nas takie buroki som.
                        Ja nie wiem jakie ten Lepper ma korzenie, skąd się toto wzięło, co to za fizis,
                        co to w ogóle jest. O matko jedyna...
                        O sile rażenia jego argumentów nie wspomnę
                        Co za gupi naród
                    • garg_ul Re: Ten chlopek... 22.03.04, 17:29
                      Właśnie, że nie wiadomo. Wczoraj Leppieja widziałem na własne oczy, jak mówił,
                      że Leszek już nie musi odchodzić. Przynajmniej nie musi ten, co zwykle musiał :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka