Gość: Kaxx IP: *.bielsko.msk.pl 21.03.04, 20:31 Planuje wybrac sie do jakiejs agencji towarzyskiej w Krakowie. Ktore miejsce polecacie? I ewent. ktora z lasek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Poleccie mi agencje tow. 22.03.04, 11:06 Towarzysze polecają agencję przy Alejach w Krakowie, a centrala przy Rozbrat w Warszawie. Zwij jak chcesz, ale tradycyjnie to można powiedzieć ...nie z tej ziemi. satysfakcja gwarantowana , a i wnukom będziesz miał co opowiadać. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaxx Re: Poleccie mi agencje tow. IP: *.bielsko.msk.pl 22.03.04, 21:48 Przy Alejach ? Prosze o dokladniejsze namiary, bo nie za dobrze znam krakow. Jakas nazwa ? Numer? moze stronka internetowa? A jest tam jakas szczegolnie godna polecenia niewiasta ? :> ..no i jakie ceny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Poleccie mi agencje tow. 23.03.04, 08:05 Taaaa. Cennika nie pamietam, ale serwis fotograficzny proponuje nawet prasa codzienna.Laski? Laski , to raczej Ty nie zapomnij, a dbaj aby była biała, wówczas łatwiej o pomoc przy przejściach. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
piter_vel_pior Re: Poleccie mi agencje tow. 23.03.04, 23:39 czyżby delegacja z bielska?? hehehe IP: *.bielsko.msk.pl forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=11524868 ps Trudny jesteś jak zwykle rewelacyjny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 Osobiście polecam Ci 24.03.04, 13:58 agencję przy ul. Floriańska 24. Jak wejdziesz do bramy po lewej stronie są domofony, poznasz, będzie info, numer, chyba 7,.ale sam zobaczysz, na ! piętrze, pełna kultura, czysto, bezpiecznie, zwykle jest około 7- dziewcząt, młode zgrabne itp. Najpierw szefowi musisz powiedziec o jaki masaż ci chodzi, on wtedy wpła te panienki, które umieją tak masować, oglądasz, dziękujesz, wychodzodza, no a ty wskazujesz którą wybrałeś, potem ręcznik, prysznic i do dzieła ! oczywiście jest obfity wybór drinków itp. Ceny - nie duże od 100 - 250 zł, za godzinkę, cenię to miejsce, bo jest czysto, kulturalnie, duzy wybór, ładne i młode dziewczęta, (czasami nawet za młode 17-stki...) Uwaga są terminy np. piatek, sobota wieczór gdzie jest strasznie tłoczno, ale w tygodniu..., luz, odradzam tylko poniedziałek, zwykle panienki są "wyprute" po weekendzie ! jakieś pytania ? - pisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaxx Re: Osobiście polecam Ci IP: *.bielsko.msk.pl 24.03.04, 18:06 Dzieki za rady. Od czego uzalezniona jest cena (100-250)? Przedzial jest to dosc duzy. Aha i w jakich godzinach jest otwarte ? Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 Re: Osobiście polecam Ci 24.03.04, 19:43 Cena jest uzalezniona od rodzaju usługi, najtańszy ora..., najdroższy ana..., reszta pośrodku, no i zależy czy solo, czy w duecie..., otwarte od 11,00 rano do ..."ostatniego gościa"..., Odpowiedz Link Zgłoś