Dodaj do ulubionych

Placze za palestyne i zaciskam piesci

IP: *.proxyweb.net 23.03.04, 00:35
Zydzi,
mam was dosc!!! Nie pierwszy to raz
prowadzicie Swiat do wojny.A ja zyje na tym Swiecie i mam rodzine.
i bede bronil siebie i swojej rodziny.
bede od dzisiaj was niszczyl.
WSZEDZIE! W DZIEN I W NOCY. O KAZDEJ PORZE I W KAZDYM
MIEJSCU. W KAZDY SPOSOB . JESTESCIE PRZEKLECI!!!SMIERC IDZIE ZA WAMI OD
POKOLEN!!I SMIERCI wam zycze jak nikomu pzredtem.
Obserwuj wątek
    • Gość: 7 Re: Placze za palestyne i zaciskam piesci IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.03.04, 00:44
      noo, na miejscu Zydow to bym cie zabil.. smiechem
    • fader_podgrzybek Re: Placze za palestyne i zaciskam piesci 23.03.04, 01:45
      jakby nie patrzec- zabito "papieza" palestynczykow.

serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,53321,1980838.html?x=2
    • longwehicle Re: Placze za palestyne i zaciskam piesci 23.03.04, 05:10
      Witaj!.Mam propozycję,abyś płakał za luzdi mktórzy umierają w hospicjach
      porzuceni przez bliskich,za biedaków ,którzy nie mają co do gara włożyć.Srał
      pies na tamtych,niech się wyzabijają!!.Dla nas obca jest ich "święta
      wojna"",Jedni i drudzy byli uciskani, niech załatwiają to między
      sobą !.Najlepiej dla nowożytnego świata gdyby wzajemnie wycięli się w pień!!!
      • Gość: RobRoy Re: Placze za palestyne i zaciskam piesci IP: *.proxyweb.net 23.03.04, 05:16
        Lampe Alfred, pseudonimy Marek, Nowak (1900-1943), polski działacz
        komunistyczny, publicysta. W 1918 wstąpił do Poalej Syjon. Od 1921 członek
        Komunistycznej Partii Polski, pozostawał w ścisłych władzach partii od 1927.

Aresztowany w 1933 i więziony do 1939. Po klęsce wrześniowej działał we Lwowie
        zajętym przez Armię Czerwoną, współredagując pismo komunistów polskich Nowe
        Widnokręgi.

Następnie wyjechał do ZSRR, gdzie w ścisłej współpracy z władzami radzieckimi
        prowadził działania zmierzające do utworzenia partii komunistycznej w
        okupowanej Polsce.

Współorganizator I Dywizji im. T. Kościuszki ( Armia Polska w ZSRR.

dawlismy sobie robic wode z mozgu pzrez cale lata.
        a oni sie smali z nas. teraz przyszedl czas na arabow.
        potem wroca po nas.
        • Gość: H56 Brawo Żydzi !!! teraz czas na Arafata i resztę tej IP: *.comnet.krakow.pl 23.03.04, 06:17
          arabskiej dziczy. Naród żydowski od wieków poniewierany tylko za to ,że nie
          chce przyjąć wiary papieża. Co prawda na siłę utworzył państwo, ale na swych
          dawnych terenach. Wszystko było dobrze gdy Palestyne okupowali Anglicy.
          Uderzcie sie w piersi i powiedzcie co Wam konkretnie Izraelici zrobili złego.
          Macie za złe im to ,że potrafią się lepiej zorganizować, są bardziej zaradni,
          trzeba brać z nich przykład a nie zazdrościć, pomstować i życzyć śmierci. Jak
          można się cieszyć z czyjegoś nieszczęścia. Przypomina mi to radość arabów po
          nalotach 11 września. Argument Lampego jest tak mocny, że zwala z nóg, tak samo
          moga powiedzieć Rosjanie ,że Polacy podesłali im Dzierżyńskiego.Należy również
          pamiętać ,ze w Polsce elektorat lewicowy jest jednak znacznie większy od
          prawicowego. Są ludzie którzy pamiętają dobrobyt kapitalistyczny z przed 1939r.
          Kraków to nie cała Polska, i nie wszyscy Żydzi to komuniści.
          • Gość: RobRoy Re: Brawo Żydzi !!! teraz czas na Arafata i reszt IP: *.proxyweb.net 23.03.04, 06:22
            Roman Werfel w ksiazce "ONI" mowi, ze Szechter w przedwojennym Lwowie byl
            wielkim czlowiekiem. Jan Marszalek w ksiazce "Jurczyk kontra Walesa" stwierdza,
            na podstawie rozmow z przedwojennymi oficerami polskiego wywiadu, ze Szechter
            poczatkowo nalezal do austriackiej siatki terrorystycznej A.K.Barola (ps.
            Wladyslaw Sawko), ktora przejeli pozniej bolszewicy: W czasie wojny polsko-
            bolszewickiej Barol wraz z cala siecia agentur antypolskich dzialajacych na
            tylach wroga i w samym sercu bialopolakow nie ogranicza sie tylko do zbierania
            informacji o charakterze szpiegowskim, ale tworzy we Lwowie i okolicach
            czerwona partyzantke.

Ozjasz Szechter- tato Adama Michnika
            • hm_tak Protokoły? Rowerzyści? 26.03.04, 23:31
              Pasjonujące. Niestety w tej Kanadzie strasznie macie w kwestiach żydowskich
              nas... do głowy. A w tych kręgach dziedziczy się po matce. Nie słyszałem też,
              żeby poglądy były dziedziczne. A jeśli jesteś uważny - w co nie wątpię - to
              pocałunek dla Millera był niewątpliwie pocałunkiem śmierci. I co? Opłaciło się?
              Biedni Emigranci - nie możecie pojąć,że natężenie antysemityzmu w stylu Pana
              Moskala nikogo w Starym Kraju nie interesuje, poza może popłuczynami po
              Dmowskim i Gertychu - z czego za darmo mamy niekiedy sporo rozrywki.
    • brakfonii Re: Placze za palestyne i zaciskam piesci 23.03.04, 06:45
      Płacz za Polskę i zaciskaj pięści!!.Tutaj jest Sajgon!!-Zostaliśmy sprzedani i
      sponiewierani,nie będzie trzeba bomb i uzi,unia nas wykończy.tamci niech się
      wybiją w "pień" ,nie będzie terroru i krucjat religijnych.Słyszałeś dzisiejsze
      wiadomości...właśnie staniemy się obywatelami europy -piątej kategorii!!!.To my
      powinniśmy zając się produkcją bomb,mam tylko jedną wątpliwość ,czy na ziemi
      jest tyle materiału wybuchowego-tyle mamy celów!!!.
    • marceliszpak Re: Placze za palestyne i zaciskam piesci 23.03.04, 09:21
      pieprzysz okropnie. zadne tego typu generalizacja jest do dupy. to tak jakby
      stwierdzic ze po 11 wrzesnia trzeba wystrzelac wszystkich arabow bo dyba na
      nasze zycie. zamachu dokonal szaron - prxeslanek jego nie jestem w stanie
      przeniknac i uwazam ze ten zamach tylko pogorszy i tak juz trudna sytuace na
      bliskim wschodzie.

resumujac - mam ochote wyslac wszystkich zaslepionych nienawiscia do okreslonej
      grupy etnicznej czy tez spolecznej na jakas bezludna wyspe. niech tam sie
      nienawidza do wolia reszcie ludzkosci daja zyc normalnie.

takze wez sie facet wypaluj i nie sadz takich andronow bo nie znasz tych
      wszystkich zydow ktorych tak bardzo chcesz zabic !!!!!
    • peteen a jaka jest róznica między żydem a palestyńczykiem 23.03.04, 09:30
      bardzo prosze o dokładny opis...
      • Gość: RobRoy Re: a jaka jest róznica między żydem a palestyńcz IP: *.proxyweb.net 23.03.04, 18:13
        roznice: wykszalcenie, poziom zasobow materialnych i wiara.
        wspolnosci: polozenie geograficzne'

to z grubsza,tylko.
        • peteen czyli tak jak między mną... 23.03.04, 18:18
          a moim kolegą z białegostoku: ma tylko średnie wykształcenie, własną dużą firmę
          i duckę kasy, a przy okazji jest grekokatolikiem...
          aha, położenie mamy wspólne
          ale chyba mu dokopię...
          • Gość: RobRoy Re: czyli tak jak między mną... IP: *.proxyweb.net 23.03.04, 19:35
            Bialystok to dla Krakowa zagranica.
            Przed wojna moja rodzina mieszkala na Dietla w 5 pokojach.
            Zyli zgodnie i z godnoscia.

Po wojnie miasto nakazlo wprowadzic się do mieszkanie mojej rodziny ,jeszcze
            trzem innym obcym rodzinom. Laczyla nas tylko religia i geografia .Kuchnia
            lazienka i przedpokoj-wspolne. Wszystko inne nas dzielilo. Nasza autonomia
            sracila godnosc.
            • peteen ja myślę robuś... 24.03.04, 08:45
              że ty sam dla siebie jesteś zagranicą...
              • skks Re: ja myślę robuś... 24.03.04, 09:55
                I to dość daleką!!!
                mam kumpla co zajmuje sie zawodowo zaleczaniem schizek!
                Robuś, czy wszedzie widzisz żydów? To jest schizofrenia urojeniowa, niestety
                ciężka do zaleczenia:(
                • Gość: RobRoy Re: ja myślę robuś... IP: *.proxyweb.net 26.03.04, 03:21
                  "Robuś, czy wszedzie widzisz żydów? To jest schizofrenia urojeniowa, niestety
                  > ciężka do zaleczenia:("

Ciezkie:( Oj Ciezkie. Mam ich na codzien, a w sobote rowniez -ortodoksyjnych
                  z pejsami w czarnych kapeluszach a spod czarnych marynarek wystajace chalaty i
                  sznury.Co za kraj?
    • venus99 Re: Placze za palestyne i zaciskam piesci 26.03.04, 16:06
      przecież psychiatra jest bezpłatny,dlaczego sie nie leczysz?
      • Gość: RobRoy Re: a dookola sami przyjaciele IP: *.proxyweb.net 26.03.04, 20:17

venus99 napisala:
        przecież psychiatra jest bezpłatny,dlaczego sie nie leczysz?

Tutaj platny i to dosyc wysoko.:(((Na dodatek nie jestem ubezpieczony.I jestem
        tu jedynym katolikiem.I jedynym Polakiem tez.
        • lostdog Re: a dookola sami przyjaciele 27.03.04, 00:39
          ech, śmiać mi się chce z niektórych tu obecnych... robroy, zażyj sobie lepiej
          coś na uspokojenie, tak będzie lepiej dla wszystkich. czy to mądre obwiniać
          cały naród za decyzje jednego rządu? jeśli tak, wypowiadam wojnę wszystkim
          polakom...
        • venus99 Re: a dookola sami przyjaciele 27.03.04, 20:25
          opowiedz sąsiadom to wszystko co napisałeś.uleczą lepiej od psychiatry.
    • Gość: anna robuś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 00:39
      Jakieś problemy psychiczne, jakiś nagły napad frustracji ????? ciśnienie się
      zmieniło , czy co ?
      Zabić cie chłopie smiechem to mało powiedziane,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka