Dodaj do ulubionych

KOMIS z logiki

IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:40
Jak mozna wywnioskować z tematu spotkała mnie niebywała przyjemnośc
doświadczenia tej formy egzama:-) tyle ze ja nie mam pojęcia jak to ma
wygladać i czego można sie spodziewać, więc błagam o wszelka
rade !!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: malcolm Re: KOMIS z logiki IP: 217.99.155.* 02.04.04, 00:08
      Sami dobrzy studenci na tym forum...
      Ktoś tu pisał,że w zeszłym roku wszyscy zdali.I ktoś pisał,że "doświadczył"
      komisa właśnie.
      To jest w sumie fajna katedra i na pewno nie będą robić chamstwa.

Spójrz na to pozytywnie:spędzisz czas w towarzystwie dr.Czai!

Teraz w ogóle o tym nie myśl POWODZENIA
      • Gość: mamrysia Re: KOMIS z logiki IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 10:18
        komisa udło mi sie zdać;-) w sumie to nie wiadomo czy się cieszyć czy nie!!! Bo
        jak pomysle o nastepnej sesji to życ sie nie chce!!!!!!! Dr Czai nie było, ale
        indeksy wydawał na prof Studnicki:-) Ale co mnie wnerwia to jeden fakt ze prawo
        stacjonarne miało trudniejsze zadania niz zaoczni- ja tego nie kumam!!!!!!
        Pozdrowionka
        • Gość: ikka Re: KOMIS z logiki IP: *.multisoft.com.pl / *.multisoft.com.pl 06.04.04, 22:06
          czego nie kumasz??? stacjonarni zawsze maja trudniej... wystarczy spojrzec na
          tych zaocznych... przeciez oni z normalnymi egzaminami by sobie nie
          poradzili... i jeszcze zajmuja miejsca na wykladach i cwiczeniach...
          • Gość: Kinia Re: KOMIS z logiki IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 07.04.04, 12:59
            ciąg się frajerze :)
          • Gość: arielka102 Re: KOMIS z logiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 10:09
            Oni maja mniej godzin zajec wiec i materiału zdążą mniej przerobic wiec czemu
            sie dziwisz??????
    • Gość: Arielka102 Re: KOMIS z logiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 10:14
      Jeśli chodzi o logike to egzaminem komisyjnym niepowinnas sie martwic
      Jest on o niebo łatwiejszy niz te do ktorych podchodziłas w normalnych
      terminach sesji.
      Serio jest łatwiejszy gdyz ma forme pisemno ustna.
      Jesli część pisemna pojdzie Ci dobrze masz zdany komis i mozesz iśc go oblkewac.
      Jesli w częsc pisemnej sie niepopiszesz to masz jeszce szanse poratowac na
      ustnym dopytywaniu.
      Beda cie wtedy pytac o zadania ktore robiłas na czesci pisemnej a tak jak ktos
      wczesniej słusznie zauwazyl to fajna katedra wiec i odpowiedzi beda sie starali
      podsówac.
      Powodzenia pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka