niedosniona 13.09.10, 16:46 ... z dojazdem do domu, z fajną atmosferą na zajęciach i profesjonalnym podejściem do sprawy jednocześnie - to jestem :) Szczegóły na priv lub w linku w stopce. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdumionyedek Re: Gdyby potrzebny był logopeda... 13.09.10, 18:30 male pytanko czy to jest w ramach NFZ? bo przeciez placimy skladki i sluzba zdrowia jest bezplatna Odpowiedz Link Zgłoś
niedosniona Re: Gdyby potrzebny był logopeda... 13.09.10, 20:56 Jasne... Służba zdrowia może, ale nie każdy logopeda pracuje w służbie zdrowia. Trochę to skomplikowane, bo posiadamy wiedzę o fizjologii i anatomii człowieka (bez tego z terapią ani rusz), ale tylko niektórzy z nas pracują w służbie zdrowia. Zresztą jak powiadają w pewnym krakowskim szpitalu: "Na logopedów jest strasznie duże zapotrzebowanie.... Tylko etatów brak." I ja też z tego powodu cierpię. Nie tylko pacjenci, choć oni bardziej. Pozdrawiam z wiarą w lepsze jutro, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
likus1 Re: Gdyby potrzebny był logopeda... 14.09.10, 21:30 zdumionyedek napisał: > male pytanko > czy to jest w ramach NFZ? > bo przeciez placimy skladki i sluzba zdrowia jest bezplatna Ja też jak Ty offtop: A co masz problemy z wymowy? Jeśli chcesz na NFZ, to się zapisz do jakieś przychodni, a nie pisz głupot. Nikt Cię nie obliguje do korzystanie z płatnej służby zdrowia, zawsze możesz korzystać z NFZ, to tylko twój wybór. p.s. Używaj polskich fontów. Odpowiedz Link Zgłoś
zdumionyedek Re: Gdyby potrzebny był logopeda... 15.09.10, 09:10 mozesz mnie oswiecic w ktorym miejscu napisalem glupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
asiah10 Re: Gdyby potrzebny był logopeda... 16.09.10, 21:17 A ile kosztuja takie zajęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
niedosniona Re: Gdyby potrzebny był logopeda... 17.09.10, 13:37 odpowiedziałam na @ gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
marektatojakuba Re: Gdyby potrzebny był logopeda... 09.10.10, 23:26 Ma Pani może doświadczenie w pracy z dziećmi z zaburzeniami ze spektrum autyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
niedosniona Re: Gdyby potrzebny był logopeda... 10.10.10, 12:35 Oczywiście, że mam.. W tej chwili pracuję z dwójką dzieci autystycznych i z jednym chłopcem z zespołem Aspergera. Oprócz tego prowadzę dogologoterapię z chłopcem ze spectrum autyzmu. Jeśli potrzebuje Pan więcej informacji zapraszam do korespondencji prywatnej: logopeda.w.krakowie@gmail.com Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Zgłoś
niedosniona Re: Gdyby potrzebny był logopeda... 05.01.11, 15:57 A od Nowego Roku - oprócz wizyt domowych - zapraszam także do gabinetów: na Woli Duchackiej i w samym centrum Krakowa - przy Radziwiłłowskiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedosniona Re: Gdyby potrzebny był logopeda... 28.08.11, 12:42 Odświeżam wątek, są jeszcze wolne terminy na wrzesień. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś