Dodaj do ulubionych

SLD-SDPL: krakowska lewica się waha

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 21:16
Niech towarzysze beneficjenci PRL-u, aparat administracyjny,wszyscy z
namaszczenia SLD -niech sie trzymaja Sojuszu -to ich zwiazek zawodowy.Niech
sie nie pchaja do Socjaldemokracji -juz jedna partie spaprali -wara im od
socjaldemokracji-powinien byc zakaz przyjmowania takich ludzi,chyba ze tylko
na czlonków -bez pelnienia funkcji.Niech sie lepiej trzymaja Sojuszu i bronia
swoich 5 procent.To dotyczhy tez poslow typu Chrzanowski, Jaeschke.Zwlaszcza
ten profesorek Jaeschke -niech on sie lepiej uczelni trzyma -co on zrobil dla
lewicy w Krakowie co ???
Obserwuj wątek
    • Gość: zlypan [...] IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.03.04, 22:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: inwestoe Re:no tak przeciez nikt nie jest wrózka!!! IP: *.76.classcom.pl 29.03.04, 00:51
    • Gość: student Re:Ja wiem co zrobil !! IP: *.76.classcom.pl 29.03.04, 00:56
      Uzasadnial zakaz wstepu mlodych do kandydowania do europarlamentu!!!!!!
      Taka jest postawa SLD wobec mlodych !!!!! BMW Bierny , Mierny ale Wierny!!!
      W łeb sobie można strzelić !!!
    • Gość: Zoran Gdyby zyl Urbanczyk ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.03.04, 01:32
      Z pewnoscia on przeszedlby do SDPL. A tak, to kto? Moze Cieslak? Kadry
      malopolskiego SLD najlepsze co moga zrobic dla nowej partii, to zostac u siebie
      i - jak np. Filkowa - opluwac Borowskiego. Popieram koncepcje Eksperta, ze w
      Socjaldemokracji powinien zostac wprowadzony zakaz przyjmowania tego odpadow z
      SLD.
      • Gość: ek@ Re: Gdyby zyl Urbanczyk ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 12:43
        A czy przypadkiem SDPL to nie są też odpady SdRP i SLD. Zanim coś napiszecie to
        się zastanówcie. Choć przyznaję że z opiniami na temat krakowskich polityków
        SLD to się w większości zgadzam. A A ndrzej Urbańczyk? Zapewne szukałby dla
        siebie miejsca w Brukseli. Nie na darmo w wieku 50 lat nauczył się angielskiego
    • Gość: Czarny Re: SLD-SDPL: krakowska lewica się waha IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.03.04, 07:45
      Urbańczyk stał by przy Borowskim
    • garden7 Re: SLD-SDPL: krakowska lewica się waha 29.03.04, 12:02
      Popieram Eksperta. Nasze społeczeństwo spychane przez rządzących w coraz
      głębsze obszary nędzy potrzebuje partii, która reprezentowałaby interesy
      biednych, bo jest ponad 90 procent w naszym kraju i stale ich przybywa. Dlatego
      SLD uzyskało tak wysokie poparcie w ostatnich wyborach, ale dopuściło się
      haniebnej zdrady interesów swoich wyborców. Stała się w krótkim czasie partią
      złodziei, mangnatów i oligarchów, grabiącą reszki majątku narodowego.
      Zanim pójdą w zapomnienie, czego im życzę, należałoby ich rozliczyć z tego
      grabienia. A oni jeszcze chcą sobie zapewnić z naszych podatków dożywotnie
      emerytury. SKANDAL !!!
      Jeśli nowa partia Borowskiego zacznie przejmować odpady z SLD lub UP /a
      niedługo będą się pchali do niej drzwami i oknami/ skreśli się w oczach
      ewentualnych wyborców już na wejściu. Społeczeństwo nie jest ani takie ślepe
      ani takie głupie jak się wydaje tym burakom z SLD i innym podobnym.
      Wtedy zostanie na lewicy tylko Leper. I to już będzie koniec Polski.
    • Gość: peter Re: SLD-SDPL: krakowska lewica się waha IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.03.04, 12:29
      Jestem tego samego zdania co Ekspert. Starzy wyjadacze z SLD patrza teraz gzie
      lepiej bedzie sie ulokować (p. wypowiedź P.Jaeschke:"Oczywiście, że sondaże są
      kuszące....") lub P.Łagosza, który nagle zebrał sie na dwage i w Dz.Polskim w
      sobotę skrytykował Millera za jego wodzowski styl. Panowie (i Panie)zostańcie
      tam gdzie jesteście a może znikniecie z powierzchni razem ze skorumpowanym SLD.
      Wam juz dziekujemy
    • Gość: ariari Re: SLD-SDPL: krakowska lewica się waha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 16:48
      popieram eksperta,tudziez i innych. Miejmy tylko nadzieje, ze nowa partia
      Borowskiego nie pojdzie starym, slepym torem. Do tego potzrebni sa ludzie, a
      szczegolnie ludzie mlodzi,ze swiezymi pomsylami. Wezmy ster w swoje rece,
      pokierujmy nim sensownie, z glowa, zeby zaprawic zepsute. Ja mam 19 lat, mam
      nadzieje, ze znajdzie sie wielu podobnych do mnie i starszuch i mlodszych,
      jeszcze z nikim nie zwiazanychm dla ktorcyh lewica, Polska i Europa, a co
      najwazniejsze-walka z malo popularnymi jak np bieda, nedoksztalcenie- beda
      priprytetami.
      Jedyne co nam pozostaje, to zaczac aktywnie dzialac w nowej partii na rzecz
      Polski i Polaków!
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka