Dodaj do ulubionych

TBS południe??????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 09:34
czy zaczynają już budowę na ul. Okulickiego??????, bo ocena punktowa ich
wniosków jest najmniejsza - do przyznania kredytu zajmują chyba 380 miejsce
czyli ostatnie!!!!!!www.umirm.gov.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: jano Re: TBS południe?????? IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 30.03.04, 21:56
      tylko pytanie czy na tej liscie jest Okulickiego?
    • Gość: TomVoo Re: TBS południe?????? IP: 149.156.34.* 01.04.04, 14:18
      Ocena punktowa która widziałasz dotyczy kredytów na następny rok, a kredyt na
      Okulickiego został już przyznany (poszukaj w archiwum UMiRM punktacji za 2003
      rok - TBS Południe było najwyżej punktowane w Krakowie). Większym problemem
      jest to, że miasto cofnęło TBSowi pozwolenie na budowę i rozpoczęcie tej
      inwestycji na pewno się opóżni.
      Obecnie TBS Południe już nie ma ochoty budować TBSów więc inwestycja na
      Okulckiego i Wysłouchów są ostatnimi w historii tej firmy (o czym z resztą
      świadczy punktacja na liście którą widziałaś).
      Pozdrawiam i życzę cierpliwości - ja też czekam na mieszkanie na Okulickiego
      • Gość: jano Re: TBS południe?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 22:35
        a z jakiego powodu cofnieto pozwolenie na budowe i ile to opozni jej rozpoczecie
        w TBSie powtarzaja ze rozpoczynaja na wiosne -ja tez czekam na Okulickiego
        • Gość: TomVoo Re: TBS południe?????? IP: *.visp.energis.pl 01.04.04, 22:41
          Pracownik TBS Południe, którego spotkałem na wystawie budownictwa (w Hali
          Sokoła) powiedział mi, że wszyscy w firmie liczą na rozpoczęcie budowy na
          przełomie kwietnia i maja. A z jakiego powodu cofnięto pozwolenie? - można się
          tylko domyslać - o tym co się wyprawia w wydziale architektury było ostatnimi
          czasy dość głośno.

Pozdrawiam i życzę Tobie i sobie dużo cierpliwości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka