Gość: Krestoffer IP: 195.85.196.* 11.10.10, 09:43 To jest chore. Jak w takim tłumie można mówić o spacerze i wypoczynku? Do bardziej jakaś procesja albo pochód (manifestacja). Życzę lepszych pomysłów na spedzanie wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Takich tłumów kopiec Kościuszki dawno nie widział IP: *.absystems.pl 11.10.10, 10:06 kopiec krakusa - w lepszym miejscu i ciekawszy widok - i za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mnr Takich tłumów kopiec Kościuszki dawno nie widział IP: *.multi-play.net.pl 11.10.10, 12:18 To nie jest spacer żeby sobie tylko połazić i odpocząć tylko żeby się dowiedzieć o Mieście czegoś ciekawego. Pewnie zaraz napisze jeden z drugim że zawsze można "na wikipedi" znaleźć ale można też pójść posłuchać bardzo ciekawych opowieści Pana Myślika i dowiedzieć się jak kiedyś wyglądały Błonia, po co przekopano Rudawę lub gdzie można było postrzelać z łuku w razie niepogody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Takich tłumów kopiec Kościuszki dawno nie wid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 13:08 Czy Pan "przewodnik" Konrad Myślik posiada uprawnienia do oprowadzania wycieczek po mieście? Czy Straż Miejska to sprawdziła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika "Przewodnik" Myślik... IP: 76.73.16.* 11.10.10, 13:27 ... nie przkazuje wiedzy tylko się wymądrza. Nie zamierzam więcej uczestniczyć w spacerach z udziałem tego pana. Nie szanuje słuchacza i uważa, że wszyscy są głupsi od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie wiem No to koniec. IP: 91.198.177.* 11.10.10, 17:26 Pani Moniko, jak Pani idol przecierpi tę stratę. Gdybym nim był, to bym się chyba utopił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Re: No to koniec. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.10, 11:17 Monika wypowiedziała się merytorycznie. W przeciwieństwie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie wiem Pani Monika IP: *.wzks.uj.edu.pl 12.10.10, 13:19 ... nie wypowiedziała się merytorycznie, tylko personalnie zaatakowała prowadzącego. W jej bzdurce nie ma ani jednego konkretu. A jeśli jest - to go wskaż. (skoro już jesteśmy na "ty"... (c:) Oczywiście lepiej dla Ciebie będzie, jeśli byleś/byłaś na spacerze. Odrobina wiedzy o wydarzeniu nie zawadzi. Jeśli zaś znasz wydarzenie ze słyszenia, to nie bij piany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik __ DRAMAT __ IP: *.chello.pl 11.10.10, 16:46 gorzej niż w centrum handlowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morwitan Takich tłumów kopiec Kościuszki dawno nie widział IP: *.182.64.207.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.10.10, 19:24 Zwykłe czepialstwo. Ludzie przychodzą, bo chcą. Wolą spędzić czas na świeżym powietrzu, zobaczyć czego wcześniej nie dostrzegali i pogłębić wiedzę o naszym mieście. Frekwencja tylko świadczy o celowości "spacerowników". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Wielka mi niespodzianka, wejscie na Kopiec... IP: *.betanet.pl 12.10.10, 09:46 Kosciuszki za darmo... przeciez 9 zl to zadna kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betanet.pl do światowca IP: *.wzks.uj.edu.pl 12.10.10, 13:21 Naprawdę sadzisz, chodzi o wysokość kwoty? O biedny, biedny... Uwaga - trudne słówko: gest uprzejmości. Odpowiedz Link Zgłoś