Dodaj do ulubionych

Takich tłumów kopiec Kościuszki dawno nie widział

IP: 195.85.196.* 11.10.10, 09:43
To jest chore. Jak w takim tłumie można mówić o spacerze i wypoczynku? Do bardziej jakaś procesja albo pochód (manifestacja). Życzę lepszych pomysłów na spedzanie wolnego czasu.
Obserwuj wątek
    • Gość: M Takich tłumów kopiec Kościuszki dawno nie widział IP: *.absystems.pl 11.10.10, 10:06
      kopiec krakusa - w lepszym miejscu i ciekawszy widok - i za darmo
    • Gość: Mnr Takich tłumów kopiec Kościuszki dawno nie widział IP: *.multi-play.net.pl 11.10.10, 12:18
      To nie jest spacer żeby sobie tylko połazić i odpocząć tylko żeby się dowiedzieć o Mieście czegoś ciekawego.
      Pewnie zaraz napisze jeden z drugim że zawsze można "na wikipedi" znaleźć ale można też pójść posłuchać bardzo ciekawych opowieści Pana Myślika i dowiedzieć się jak kiedyś wyglądały Błonia, po co przekopano Rudawę lub gdzie można było postrzelać z łuku w razie niepogody.
    • Gość: he he Re: Takich tłumów kopiec Kościuszki dawno nie wid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 13:08
      Czy Pan "przewodnik" Konrad Myślik posiada uprawnienia do oprowadzania wycieczek po mieście? Czy Straż Miejska to sprawdziła?
    • Gość: Monika "Przewodnik" Myślik... IP: 76.73.16.* 11.10.10, 13:27
      ... nie przkazuje wiedzy tylko się wymądrza. Nie zamierzam więcej uczestniczyć w spacerach z udziałem tego pana. Nie szanuje słuchacza i uważa, że wszyscy są głupsi od niego.
      • Gość: Nie wiem No to koniec. IP: 91.198.177.* 11.10.10, 17:26
        Pani Moniko, jak Pani idol przecierpi tę stratę. Gdybym nim był, to bym się chyba utopił...
        • Gość: jasne Re: No to koniec. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.10, 11:17
          Monika wypowiedziała się merytorycznie. W przeciwieństwie do Ciebie.
          • Gość: Nie wiem Pani Monika IP: *.wzks.uj.edu.pl 12.10.10, 13:19
            ... nie wypowiedziała się merytorycznie, tylko personalnie zaatakowała prowadzącego. W jej bzdurce nie ma ani jednego konkretu.
            A jeśli jest - to go wskaż. (skoro już jesteśmy na "ty"... (c:)

Oczywiście lepiej dla Ciebie będzie, jeśli byleś/byłaś na spacerze. Odrobina wiedzy o wydarzeniu nie zawadzi.
            Jeśli zaś znasz wydarzenie ze słyszenia, to nie bij piany.
    • Gość: czytelnik __ DRAMAT __ IP: *.chello.pl 11.10.10, 16:46
      gorzej niż w centrum handlowym...
    • Gość: morwitan Takich tłumów kopiec Kościuszki dawno nie widział IP: *.182.64.207.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.10.10, 19:24
      Zwykłe czepialstwo. Ludzie przychodzą, bo chcą. Wolą spędzić czas na świeżym powietrzu, zobaczyć czego wcześniej nie dostrzegali i pogłębić wiedzę o naszym mieście. Frekwencja tylko świadczy o celowości "spacerowników".
      • Gość: :) Wielka mi niespodzianka, wejscie na Kopiec... IP: *.betanet.pl 12.10.10, 09:46
        Kosciuszki za darmo... przeciez 9 zl to zadna kasa.
        • Gość: betanet.pl do światowca IP: *.wzks.uj.edu.pl 12.10.10, 13:21
          Naprawdę sadzisz, chodzi o wysokość kwoty?
          O biedny, biedny...
          Uwaga - trudne słówko: gest uprzejmości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka