Dodaj do ulubionych

Gołębie w sieci

IP: *.comnet.krakow.pl 03.04.04, 17:31
No i dobrze tym jeb... gołębiom. Jest ich stanowczo za dużo. Nic pożytecznego
nie robią tylko srają wszędzie. Brawa dla PKP
Obserwuj wątek
    • Gość: mp i bardzo dobże !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 17:34
      niech zdychają głupie ptaki !! cały kraków przez nie śmierdzi !!
    • Gość: AiiiiAiaia Re: Gołębie w sieci IP: *.comnet.krakow.pl 03.04.04, 17:37
      Zgadzam się z przedmówcami (nawet jak są analfabetami jak mp :). Swoją drogą to
      pan fotograf Wojciech Matusik to by sobie żonę w łóżku pofotografował a nie
      biegał po dworcu i robił zdjęcia "biednym" gołębiom.
    • Gość: staruszka sieciowa Babcia IP: *.comnet.krakow.pl 03.04.04, 17:41
      A ja to pamiętam jak za czasów PRL tyle gołębi nie było. A teraz to się nie da
      przejść. Dobrze, że przynajmniej te skośnookie jedzą je lub sprzedają naszym
      rodakom jako kurczaki!!
    • Gość: mp Re: Gołębie w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 17:44
      "niehumanitarne" ?? przecierz to ptaki!! nikt tam ludzi nie zamyka, chociarz
      niektórych to by się przydało, poza tym to same tam wleciały i należy sięim
      odrobina cierpienia. można by było więcej tych gołębi tam zagonić. eh..
      marzenia.
    • Gość: kolo z Bronowic Gołębie a Fordy Fokusy IP: *.comnet.krakow.pl 03.04.04, 17:46
      A ja mam w swoim Fordzie Fokusie 200KM i 7s do setki. I żaden gołąb mnie nie dogoni. Nawet jego kupa!!
    • Gość: qrwa Latarnie IP: *.comnet.krakow.pl 03.04.04, 17:49
      A ja to często wieczorami stoję na ulicy Pawiej i tak sobie czekam, i nie raz mi się zdarzyło jak mi taki gołąb narobił na ubranie lub na włosy!!!!!!!!!! I co Ja mam klientowi powiedzieć??
      • Gość: jozek Re: Latarnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.04.04, 21:54
        Golebie do gazu!!!!!!!!!!!
      • Gość: jozek Re: Latarnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.04.04, 21:55
        Qurwa ubierz sobie kondona na glowe to ci juz zaden ptak na nia nie nasra
    • Gość: Na szafot z nimi Re: Gołębie w sieci IP: *.ernet.net.pl 04.04.04, 13:43
      Mam nadzieję że założą takie siatki w całym Krakowie... mam już dosyć tych
      małych zasrańców... nic tylko srają i pętają się pod nogami.
    • Gość: zartie Re: Gołębie w sieci IP: *.55.udn.pl 04.04.04, 18:04
      Jasne, wybijcie je wszystkie. Latem ubiegłego roku byłem w Niemczech w okolicy
      Frankurtu - tam już tego problemu się pozbyli: nic im nie lata, nie sra ...
    • Gość: DJ Prymityw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 21:28
      Czytając to wszystko jedno mi przychodzi do głowy: jedyni którzy się interesują
      losem gołebi to prymitywy i ubodzy w słownictwo ludzie, którzy wogóle nie chcą
      mieć z gołębiami nic wspólnego. Śmieszne
    • Gość: mmm Re: Gołębie w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 22:11
      Ludzi też jest stanowczo za dużo i obiektywnie rzecz biorąc zasraliśmy całą
      planetę. Jasne... nie można powiedzieć, że ludzie nic nie robią. Robią, ale
      głównie szukają nowych sposobów żeby efektowniej i na większą skale zasrać
      wszystko dookoła. Nie wydaje mi się żeby "qmaq" uznał za słuszne zagłodzenie
      go. Prawda kochanie? :>
    • madlen_k Re: Gołębie w sieci 05.04.04, 11:49
      Życzę z całego serca autorom powyższych opinii aby doświadczyli podobnego bólu
      i przerażenia, co te biedne ptaki.

I oby jak najszybciej zaczęto tępić - równie drastycznymi metodami - was i
      podobną wam kołtunerię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka