Gość: qmaq IP: *.comnet.krakow.pl 03.04.04, 17:31 No i dobrze tym jeb... gołębiom. Jest ich stanowczo za dużo. Nic pożytecznego nie robią tylko srają wszędzie. Brawa dla PKP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mp i bardzo dobże !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 17:34 niech zdychają głupie ptaki !! cały kraków przez nie śmierdzi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiiiiAiaia Re: Gołębie w sieci IP: *.comnet.krakow.pl 03.04.04, 17:37 Zgadzam się z przedmówcami (nawet jak są analfabetami jak mp :). Swoją drogą to pan fotograf Wojciech Matusik to by sobie żonę w łóżku pofotografował a nie biegał po dworcu i robił zdjęcia "biednym" gołębiom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruszka sieciowa Babcia IP: *.comnet.krakow.pl 03.04.04, 17:41 A ja to pamiętam jak za czasów PRL tyle gołębi nie było. A teraz to się nie da przejść. Dobrze, że przynajmniej te skośnookie jedzą je lub sprzedają naszym rodakom jako kurczaki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Gołębie w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 17:44 "niehumanitarne" ?? przecierz to ptaki!! nikt tam ludzi nie zamyka, chociarz niektórych to by się przydało, poza tym to same tam wleciały i należy sięim odrobina cierpienia. można by było więcej tych gołębi tam zagonić. eh.. marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo z Bronowic Gołębie a Fordy Fokusy IP: *.comnet.krakow.pl 03.04.04, 17:46 A ja mam w swoim Fordzie Fokusie 200KM i 7s do setki. I żaden gołąb mnie nie dogoni. Nawet jego kupa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrwa Latarnie IP: *.comnet.krakow.pl 03.04.04, 17:49 A ja to często wieczorami stoję na ulicy Pawiej i tak sobie czekam, i nie raz mi się zdarzyło jak mi taki gołąb narobił na ubranie lub na włosy!!!!!!!!!! I co Ja mam klientowi powiedzieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Re: Latarnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.04.04, 21:54 Golebie do gazu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Re: Latarnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.04.04, 21:55 Qurwa ubierz sobie kondona na glowe to ci juz zaden ptak na nia nie nasra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na szafot z nimi Re: Gołębie w sieci IP: *.ernet.net.pl 04.04.04, 13:43 Mam nadzieję że założą takie siatki w całym Krakowie... mam już dosyć tych małych zasrańców... nic tylko srają i pętają się pod nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zartie Re: Gołębie w sieci IP: *.55.udn.pl 04.04.04, 18:04 Jasne, wybijcie je wszystkie. Latem ubiegłego roku byłem w Niemczech w okolicy Frankurtu - tam już tego problemu się pozbyli: nic im nie lata, nie sra ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Prymityw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 21:28 Czytając to wszystko jedno mi przychodzi do głowy: jedyni którzy się interesują losem gołebi to prymitywy i ubodzy w słownictwo ludzie, którzy wogóle nie chcą mieć z gołębiami nic wspólnego. Śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Gołębie w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 22:11 Ludzi też jest stanowczo za dużo i obiektywnie rzecz biorąc zasraliśmy całą planetę. Jasne... nie można powiedzieć, że ludzie nic nie robią. Robią, ale głównie szukają nowych sposobów żeby efektowniej i na większą skale zasrać wszystko dookoła. Nie wydaje mi się żeby "qmaq" uznał za słuszne zagłodzenie go. Prawda kochanie? :> Odpowiedz Link Zgłoś
madlen_k Re: Gołębie w sieci 05.04.04, 11:49 Życzę z całego serca autorom powyższych opinii aby doświadczyli podobnego bólu i przerażenia, co te biedne ptaki. I oby jak najszybciej zaczęto tępić - równie drastycznymi metodami - was i podobną wam kołtunerię. Odpowiedz Link Zgłoś