Gość: sisi.pl IP: *.crowley.pl 07.04.04, 18:17 hehehe.........ja chodzę do gm 37.......do najlepszego gimnazjum w Krakowie......mówię Wam...na serio dobra szkoła...miła atmosfera.........fajni nauczyciele.....SUPER !!!...polecam...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.eu.org 07.04.04, 18:18 A gdzie gimnazjum nr1, nr2 ? Przecież one są SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABBAII Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 14:51 nie ma jedynki i nie ma dwójki, bo olały takie rankingi! w dwójce w tym roku 5 laureatów z matmy, 7 finalistów z fizyki... i podobnie w jedynce - dajta se ludzie spokój z dziadostwem promowanym, jedyna szkoła warta uwagi, to 16! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.zim.citynet.pl / 80.51.253.* 30.04.04, 20:10 Chodzę do szesnastki i jestem bardzo zadowolona. Są nieźli nauczyciele i fajna atmosfera. Nie ma chamstwa ani hooligaństwa. Poziom wysoki, mamy paru olimpijczykooff i dużo super zdolnych ludzi. jeśli ktoś narzeka to pewnie podpadł jakiemuś nauczycielowi albo się nie uczy i zgrywa cierpiętnika (znam pare takich przypadków; ludzie ci mają też tendencję do krytykowania sposobu nauczania w szkole :-). Jednym słowem - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimn 1 do dziewczyny z 16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:56 nie mam nic do 16, całkiem fajny gim, ale skoro nie wiesz, to może nie osądzałabyś naszego gimnazjum zbyt pochopnie, jakbyś nie zauważyła to nasze gimnazjum nie ma PIĘCIU laureatów tylko DWUDZIESTU DWÓCH nie wspominając jużo finalistach, których ma ponad 70 ... nie można krytykować i zniechęcać do naszego gimnazjum, skoro się nie zna prawdy... =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.chello.pl 01.11.08, 21:23 Jestem w 3 klasie i naprawdę moge polecić to gimnazjum. Atmosfera jest niesamowita. Przy moim składzie nauczycielskim nie martwię się o egzamin końcowy: ) Wystarczy coś z siebie dać, przyłożyć się od razu i macie gwarantowany sukces. Oczywiście co innego lenistwo ( ja się także niestety kłaniam). Jest też kilka jednostek, których tam nie powinno być ale niestety-miały rejon. No i są pewni nauczyciele, ale to jednostki ze 2 może, których nie polecam. Jeśli się wybierzecie nie będziecie żałować, a na pewno w 3 klasie dopiero poczujecie co tracicie odchodząc z tej szkoły. Niektórych nauczycieli nie da się zapomnieć <kręci się jej łezka w oku> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.chello.pl 01.11.08, 21:25 chodziło mi o 16 oczywiście (sorki, ze nie napisałam, jeszcze ktoś pomyśli, że o innym pisałam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:02 Chodzę do 2 i poprostu nie cierpie tej szkoly! Wystepuje tu tzw. "wyścig szczurów"... Atmosfera jest okropna, na przerwach ludzie tylko ryją i stresują się nastepnymi lekcjami. Nie ma nieprzygotowań ani brakow zadan. Ale olimpijczyków mamy sporo, to prawda. Żałuje że nie poszłam do 16 lub 1 ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 15:31 hej a do której klasy chodzisz? może się znamy? niestety muszę przyznać Ci rację w niektórch punktach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amatorka Kochma gimkadwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 20:04 cudowna amtosferka, swietna kadra, luzik, lajcik - uczenie, oj... tak, niestety trzeb ,leniichy i panieny w różowych nieszczęściach... sio czyli żegnamy. Ja wiem, że z książką wam nie do twarzy. Bardzo wam dziękuję, że to piszecie - gimek dwa jest nie dla leniwych prymitywnych bab. Sio głupotą z tej szkoły. ;-) Dzięki za pisik. IIIB się kłania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: 62.121.135.* 18.03.09, 17:12 a co sądzicie o gim 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Huta Rulez :) Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.compower.pl 07.04.04, 22:49 1. Gimnazjum nr 37 z oddziałami integracyjnymi, os. Złotego Wieku 36 199.83 5. Gimnazjum nr 39 im. Józefa Dietla, os. Oświecenia 30 179.98 13. Gimnazjum nr 36, os. Dywizjonu 303 bl.66 168.12 16. Gimnazjum nr 48, os. Kolorowe 29 162.76 Odpowiedz Link Zgłoś
ziemniakk Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna 06.05.04, 23:38 Gość portalu: Nowa Huta Rulez :) napisał(a): > > 13. Gimnazjum nr 36, os. Dywizjonu 303 bl.66 168.12 > os. dywizjonu to nie nowa huta, tylko czyzyny :P dzielnica obok :P sprawdz na planie krakowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 13:37 os. Kolorowe ---> dzielnica Bienczyce os. Złotego Wieku ---> dzielnica Mistrzejowice os. Dywizjonów ---> dzielnica Czyżyny PS. Dzielnica Nowa Huta obejmue starą część Nowej Huty. Już dawnio obowiązuje inny podział na dzielnice w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
myshaque Gimnazjum 37 is the best!!! 08.04.04, 15:19 Chodze do tej szkoly juz od wielu lat!!przezylem w niej cala podstawowke kiedy jeszcze tam byla i teraz chodze tu do gimnazjum!!jestem dumny ze moje gimnazjum sie doczekalo takiego wyroznienia!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryszak Re: Gimnazjum 37 is the best!!! IP: *.autocom.pl 10.04.04, 13:08 Chodzę do Szkoły numer 15. Według mnie to super szkoła. Miła atmosfera i przyjaźni nauczyciele. Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryszak Re: Gimnazjum 15 is the best!!! IP: *.autocom.pl 10.04.04, 13:09 naprawde polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: Gimnazjum 37 is the best!!! IP: *.net4you.krakow.pl 10.04.04, 14:24 wyglada na to, ze Nowa Huta to najlepsza edukacja w Krakowie gdyby nie to ze ucze jej efekty (O ZGROZO!!!!) zadnej kultury, wiedzy , umiejetnosci 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzontek Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.crowley.pl 14.04.04, 22:44 qrde jeżeli g.37 jest pierwsze,to jak wygląda ostatnie gimnazjum?;-) Złoty Wiek wierny Wiśle Kraków memento mori-pasiaki i gumiory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quattro Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.crowley.pl 16.04.04, 20:29 Przez trzy lata wydawało mi się, że pokutuje w gimnazjum nr 37 bo i tam nie brakuje ludzi nie inteligentnych (nie przypuszczałam, że trafie do przereklamowanego liceum, które obecnie popadło w niełaske miasta). Teraz gdy szkołę tę skończyłam i porównuje moje umiejętności z umiejętnościami innych widze ogromną różnice poziomów. Miałam kilku naprawde świetnych napuczycieli no i wspaniałą panią dyrektor czuwającą nad moralami społecznosci uczniowskiej. jeżeli masz jakieś ambicjie to to gimnazjum pozwoli ci rozwinąć swoje zainteresowania. Duża uwagę poświęca się olimpijczyką, jest sporo wycieczek. Nie wszystko było różowe,wręcz odwrotnie, ale doceniam je po fakcie. Nie ma gimnazjum idealnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyAFXIGC Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 06:14 w naszej szkole uwage się poświęca - olimpijczykom, zwłaszcza - om, dlatego kiedy przychoza dzieci z takich dziwnych szkół siedzą cicho, dobrze, że nie rozbijają juz głów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: 172.20.6.* 11.05.04, 13:32 ekhm... ciekawe w którym roczniku było dużo wycieczek, gdy tam chodziłam to miałam na krzyż moze dwie albo trzy. Chyba, ze chodziłeś do którejś z najlepszych klas (złożonych z uczniów którsy na koniec podstawówki mieli paski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.pc-help.com.pl 08.10.05, 21:14 pasek na koniec podstawówki... phi, tez mi wyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:10 dla niektórych wyczyn a dla niektórych nie - tak czy inaczej w piewrszym roku działalności "cudownego" gm 37 została przeprowadzona segregacja uczniów według średniej. Stworzono klasy na bardzo wysokim poziomie, gdzie byli wyłącznie uczniowie, którzy skończyli szkołę podstawową ze świadectwem z paskiem. Jednocześnie tworzono też klasy bardzo słabe, gdzie po pierwszym roku nie zdała połowa uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.local.pl / *.lama.net.pl 23.04.04, 21:36 Gim. 25 the best!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Gim 25 IP: *.local.pl / *.lama.net.pl 23.04.04, 21:37 25 najlepsza!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABBAII Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 05:45 Żenada - nie ma najlepszych krakowskich gimanzjów. Weźie się za to i poustawiajcie wreszcie towarzystwo po kątach. Szestnastka dośc dobra, piszę 'dość" - sa lepsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica gimn nr1 Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:15 co jest!! a gdzie nasza najpopularniejsza szkola! czyli gimnazjum nr 1 w Krakowie?? bo to ono jest najlepsze w Krakowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABBAII Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 17:27 w tym toku nosicie teczki za trzema lepszymi państwówkami, kiepściutko na konkursach, kiepściutko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABBAII Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 03:50 - Wasza najlepsza szkoła, to ściagacze i oszuści, wy powtarzacie zabawę, mam nadzieję, że jeszcze się upomni wymira sprawiedliwości o oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila NAM NIE POTRZEBA TYTUŁU!!! i TAK JESTEŚMY NAJ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 10:02 Absolutnie zgadzam się z koleżanką. Ja również uczęszczam do "jedynki" i wśród dyrekcji i nauczycieli innych szkół panuje przekonanie, że to nasza szkoła jest najlepszą w Krakowie. Nawet bez tego tytułu. Liczy się to jak uczą i jaka atmosfera panuje w murach szkolnych. U nas panuje atmosfera zrozumienia i wspólnoty. Gimnazjum nr 1 kształtuje młodych ludzi na patriotów dzięki wspaniałym nauczycielom historii, języka polskiego i WOS-u. Nauczyciele innych przedmiotów zostają z uczniami po lekcjach, aby wyjaśnić, ewentualnie przerobic dodatkowy materiał. Nasi nauczyciele angażują szkołę w różnorakie akcje i konkursy. Bardzo często organizowane są wyjścia do filharmoni, kina, teatru. NIE MA LEPSZEGO GIMNAZJUM!!! Nawet bez tego tytułu każdy nauczyciel i dyrektor szkoły podtawowej poleci gorąco GIMNAZJUM NR 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Wójtowicz Re: NAM NIE POTRZEBA TYTUŁU!!! i TAK JESTEŚMY NAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:54 Posłuhaj mnie moje dziecko!!1jestes w głebokim dolku psychicznym twierdzac ze podtekstem oceny twego gimnazjum jest poanujaca atmosfera społeczna o nsilajacych sie warunkach psychologiczbych stwierdzajacych fakt iz twoje gimnazjum jest po prostu klasyfikowane na nizszych warstfach spoleczbych!!! po twojemu bedzie to po prosty tak: twoje gimnazjum jest do duupy i ty razem z nim mala zdziro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: NAM NIE POTRZEBA TYTUŁU!!! i TAK JESTEŚMY NAJ IP: *.autocom.pl 29.11.05, 22:52 Jesteś z młodzieży Wszechpolskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 13:27 to jewst chyba jakieś nieporozumienie.... może i 37 przoduje w nauce, ale jakiemi metodami... uczniów którzy nie dają sobie rady, są słabi wrzucają do klas integracyjnych, gdzie uczniowie są przepuszczani bez niczego, tylko za to, ze zjawiają się w szkole. Poza tym, gdy uczen chociaz troche nie jest zdyscyplinowany i nie uczy sie "tak jak powinien" mimo tego ze ejst z rejonu, jest wyrzucany ze szkoly. Dlatego wlasnie uczniowie slabsi z rejonu sami wybieraja inne szkoly. Co do atmosfery i fajnych nauczycielei, to chyba nie mielsicie lekcji z Chłopek... Rankingi szkoł gimnazjalnym nie powinny być oceniane jedynie za poziom nauczania, ale i atmosfere jaka panuje w szkole.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 16:29 Nie sztuka przebrać uczniów i mieć wyniki. Proszę spróbować popracować z młodzieżą z tzw.osiedla. Taki ranking jest krzywdzący dla gimnazjów rejonowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunny Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.net.autocom.pl 15.07.04, 17:02 ale chyba każde gimnazjum jest rejonowe! oprocz pijarów itp. w 16 doliczylam sie 17 olimpijczyków... kochana szkolka - szkoda mi bylo ja zostawiac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.04, 19:28 Ja swoje wiem - Gim. PIJARÓW jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.autocom.pl 15.12.04, 22:38 Te rankingi , to bzdura - co wy tam badacie , nigdy prawdy nie wiecie - racja była , że w rankingu nie brała szkoła .Bo9 nasz abuda jest super napewno najlepsza to 30 - 30 zapamietaj 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.net.autocom.pl 17.12.04, 20:09 A właśnie takie gadanie "szkoła nr... jest the best". To jest ponieżej poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoczek Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:36 właśnie powiedzcie mi jaką trzeba mieć średnią do pijarów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ranking gimnazjów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:32 Wejdź na stronę internetową szkoły - dowiesz się więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.chello.pl 16.03.05, 21:35 Jestem po gimnazjum 11 i bardzo plecam. Moja siostra też tam się będzie uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.chello.pl 22.04.05, 02:25 A kto wygrał olimpiadę historyczną? Matylda Studenny z mojego gimnazjum 11 a Tomek Tomczok z niemieckiego Moja siora tam idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomik Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:23 ja chodzę do 16 i wcale nie jest takie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:11 mówię naprawdę obiektywnie, gimnazjum nr 1 jest genialne.. wyniki w nauce olimpach itd znakomite, atmosferka super,nauczyciele najlepsi jakich znam, może oprócz pani Cieśli... będę tą szkołę wspominać naprawdę wspaniale !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjum nr 1 Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:41 nie mam pojęcia, czy nasze gimnazjum nr 1 startowało w tym "konkursie", ale przekonuje wszystkich, że szkoła jest genialna!! warunki super, szkoła świeżo odnowiona, położenie najbardziej malownicze w Kraku :D, laureatów i finalistów więcej, niż podano (dyrektor zabiegany, więc się pomylił), atmosfera najlepsza na świecie, nauczyciele nieopisani- dużo uczą,mówią z humorem, trzymają rygor, jednak nikt się ich nie boi i wszyscy chętnie łażą nawet na taką fizykę czy coś. polecam tą szkołą KAŻDEMU!!!!! jeżeli jacyś rodzice przeglądają moją wypowiedź, to naprawdę proszę wysłać swoje dziecko tutaj! nie można pożałować. brak stresu, porządek w szkole, przyjazne stosunki między gronem pedago a uczniami, nawet najgorszym(z rejonu) zaczyna się chcieć uczyć! naprawdę, gorąco polecam, najlepsza szkoła w Kraku! mimo, że są tu naprawdę świetne wyniki w nauce i olimpiadach, każdy się to dobrze czuje, nikt nie jest zestresowany. chyba o to chodzi, prawda?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmaryn Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:04 gim. dwa nie startowało w rankingu i słusznie, pare innych bardzo dobrych szkół także, ranking był źel skonstruowany, dyrektor sie pomylił także na zebraniu z rodzicami i podał za dużo - macie 14 finlaistów, co daje Wam 5 miejsce w województwie (odsyłam do strony kuratorium, opr. dot. konkursów za rok 2004/2005), zostały takze zawyzone wasze wyniki z testów, zdecydowanie macie 6 pozycje w Krakowie Pijarzy I, g-16 i g-2 - drugie, g-12 - kolejne, Św. rodzina, itp. Zostały także zastoswane inne tricki, o ktorych parasa pisze - dobrze, ze wtym roku nie będziecie powtarzać egzaminów za ściąganie. szkoła jest fajna, to prawda - ale z zretelnością... to sa problemy. Trzeba tez dodać, że sie uczycie do nocy, nie każdemu to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba nie żartuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:07 przecież - jak mówią, ze są doskonali - to mówią, nie? Nie ma szkoły idealnje, na szczęście. Nie ma i nie będzie. Każdy musi trafić na swój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciceron Re: nie żartuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 19:35 na spotkaniu dyrektorów szkół wręczano dyplomy najlepszym gimnazjom w Małopolskce, wśród gimanzjów były tylko krakowskie - państwowe 2, 15 i 16! same kościelne i oczywiście pijarzy + prywatne, ale nie pomne jakie, z Michałowskiego i "Dona".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: nie żartuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 10:11 Czy dyplom otzrymali rowniez Salezjanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anqua Ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 10:09 Czy mogłbys mi napisac link do strony kuratora z tym wlasnie rankingiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 08:05 taaa są niezatapialni. Sfałszują egzamin - nic sie nie dzieje, powpisują niepradwziwe dane do elektronicznego systemu naboru - nic się nie dzieje. Ot. a GW dalej będzie pisała, że szkoła najlepsza. To po prostu nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.chello.pl 01.09.05, 18:36 Ja chodze do gimnazjum nr 44 w Krakowie wszyscy mówią że to najgorsze gimn a to nieprawda jest fajnie wcale nikt nie bieże narkotyków i ogólnie jest cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczer Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:27 nie bierze narkotyków - wierze, ale troche ortografii też by warto prześledzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama z jkg !!!! Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.com 08.10.05, 12:43 chciałam powiedzieć,ze zapisałam syna do G.39 ale niestety jest szykanowany przez kolegów za miejsce zamieszkania ... pseudokibice :(( Musze go wypisać :(( Kiedy to się skończy ? !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: 212.160.142.* 25.08.16, 11:47 Niestety ja mam również fatalną opinię ne temat gimnazjum nr 39. Moje dziecko również było szykanowane. To nie jest szkoła dla wrażliwych dzieci. Okolica to siedlisko pseudokibiców i standardy są przenoszone do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama z jkg !!!! Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.com 08.10.05, 12:46 moze ktoś powie kiedy skończy sie to kretyńskie "bycie za Wisłą lub Cracovią" skoro to nas nieinteresuje !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak bedzie Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: 81.168.198.* / *.elblag.dialog.net.pl 08.10.05, 21:26 jak takie mamusie przestana siedziec na forach internetowych i zaczna pilnować dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.ghnet.pl 23.10.05, 19:03 powiem w prost chodze dopiero od prawie 2 miesięcydo gim.17 w krakowie i jest poprostu cool super nauczyciele super dyrekcja super atmosfera i uczniowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczenica gm nr.16 Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.arkrakow.edu.pl 28.10.05, 16:29 a ja uważam że najlepszym gimnazjum jest nr.16!polecam wszystkim jeszcze niezdecydowanym!!!!mila atmosfera nauczyciele koledzy-i to nie wszystko!!! przekonacie sie jak tu przyjdziecie!chciaz chodze tutaj 3miesiace moge stwierdzic ze dokonalam dobrego wyboru ktorego nie bede zalowac i wy tez niebedziecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tramtram a ja lubie moją szkołę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 20:13 tylko trójka na Wąskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:54 lubie moją szkołę i fajow2ska dyrektorkę, bardzo lubie moja wychowawczynie od wf. p. Dorotkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EL Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.aster.pl 11.01.06, 17:28 Jakby ktoś z was chciał iśc W WARSZAWIE DO GIMNZAJUM NR 143 IM IGNACEGO JANA PADEREWSKIEGO TO ODRADZAM! DYREKTORKA JEST DO NICZEGO, NAUCZYCIELE (WIĘKSZOŚC) TEZ... NIE RADZĘ, TA SZKOŁA WOGÓLE NIE SPRZYJA UCZNIOM! SYF! JAK DOBRZE, ŻE JUŻ JĄ KOŃCZĘ! Odpowiedz Link Zgłoś