Dodaj do ulubionych

Knajpy na Kurdwanowie

IP: *.mysiar.net / 81.186.233.* 13.04.04, 18:24
Czy jest na Kurdwanowie (ew. gdzies w poblizu) knajpa w ktorej bedzie mozna obejrzec mecz Wisla-Legia? Bylbym bardzo wdzieczny za info.
Obserwuj wątek
    • tomcrac Re: Knajpy na Kurdwanowie 13.04.04, 18:44
      jest, nie znam ulicy, ale idac od hipernovy na nowe osiedle na kurdwanowie (to obok kosciola), chyba druga poprzeczna ulica, jest tam mala speluna, obok kiosk, tam zawsze sa mecze wisly.
      • Gość: Mike Re: Knajpy na Kurdwanowie IP: *.mysiar.net / 81.186.233.* 13.04.04, 19:04
        • tomcrac Re: Knajpy na Kurdwanowie 13.04.04, 19:07
          prawda? :)
        • Gość: Mike Cholerny enter;-) IP: *.mysiar.net / 81.186.233.* 13.04.04, 19:09
          > jest, nie znam ulicy, ale idac od hipernovy na nowe osiedle na kurdwanowie

Tzn. idac przez kosciol i po schodach w dol? Czy moze masz na mysli ulice odchodaca od tego przedostatniego przystanku przed petla? Bo nie calkiem zalapalem.
          • grucha5 Odradzam tą knajpę 14.04.04, 23:45
            Chyba mówicie tu o knajpie na Turniejowej po na rogu bloku . Byłem tam kiedyś
            na meczu jak Wisła grała jeszcze z Lazio . Knajpa jest raczej podła - strasznie
            mała telewizor też malutki i chyba obsługa trochę dopisuje do rachunku bo
            wypiliśmy z kumplem po 4 piany a policzono nam za 10 . Dlatego byłem tam
            pierwszy i ostatni raz i wam też nie polecam
          • tomcrac Re: Cholerny enter;-) 15.04.04, 06:37
            na rogu turniejowej i wyslouchow, to jest taka speluna ala lata 90te, ale na meczyk najblizej.
            • Gość: Mike Re: Cholerny enter;-) IP: *.mysiar.net / 81.186.233.* 18.04.04, 13:29
              Sorry ze dopiero teraz odpowiadam ale mialem problemy z netem. Tej knajpy nie znalazlem chociaz obszedlem tamta okolice w tei wewte, ale miedzy blokami znalazlem inna o wdziecznej nazwie KAWIARNIA EWA, gdzie sa az dwa telewizory;-) i tam spokojnie (chociaz na stojaco) obejrzalem meczyk. Mimo wszystko dzieki.

A mistrzem bedzie KTO? WISLA!!!!!
              • Gość: tomCrac Re: Cholerny enter;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 15:35
                a bylo cos takiego:

'druuuga saaala odpowiada?' :)))
                jezeli tak, to bylismy w tej samej knajpie
                • kimmjiki Re: Cholerny enter;-) 18.04.04, 18:18
                  Bylo, bylo. Tyle ze ja nie bylem W knajpie tylko PRZY knajpie, bo do srodka nie udalo mi sie wejsc;-). Ale w sumie przez okno tez dobrze bylo widac, wiec nie narzekam. A za tydzien Groclin - tez trzeba bedzie to zobaczyc.
        • Gość: dzikie węże Re: Knajpy na Kurdwanowie IP: 213.25.22.* 21.05.04, 21:06
          Knajpka zajebista , super zadymiona atmosfera , barmaniki jedna z duzymi
          siekackami i uszami wiekszymi od słonia , druga jakby słonca nie widziała co
          najmniej dwa lata . Atmosfera świetnie dopisuje - do rachunku (im wiecej
          wypijesz tym lepiej )
          • Gość: frajer Re: Knajpy na Kurdwanowie IP: *.centrume.krakow.pl 31.05.04, 16:17
            Byłem tam dwa razy, strasznie dopisują do rachunkow, a knajpa podla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka