Gość: Mike IP: *.mysiar.net / 81.186.233.* 13.04.04, 18:24 Czy jest na Kurdwanowie (ew. gdzies w poblizu) knajpa w ktorej bedzie mozna obejrzec mecz Wisla-Legia? Bylbym bardzo wdzieczny za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomcrac Re: Knajpy na Kurdwanowie 13.04.04, 18:44 jest, nie znam ulicy, ale idac od hipernovy na nowe osiedle na kurdwanowie (to obok kosciola), chyba druga poprzeczna ulica, jest tam mala speluna, obok kiosk, tam zawsze sa mecze wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Knajpy na Kurdwanowie IP: *.mysiar.net / 81.186.233.* 13.04.04, 19:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Cholerny enter;-) IP: *.mysiar.net / 81.186.233.* 13.04.04, 19:09 > jest, nie znam ulicy, ale idac od hipernovy na nowe osiedle na kurdwanowie Tzn. idac przez kosciol i po schodach w dol? Czy moze masz na mysli ulice odchodaca od tego przedostatniego przystanku przed petla? Bo nie calkiem zalapalem. Odpowiedz Link Zgłoś
grucha5 Odradzam tą knajpę 14.04.04, 23:45 Chyba mówicie tu o knajpie na Turniejowej po na rogu bloku . Byłem tam kiedyś na meczu jak Wisła grała jeszcze z Lazio . Knajpa jest raczej podła - strasznie mała telewizor też malutki i chyba obsługa trochę dopisuje do rachunku bo wypiliśmy z kumplem po 4 piany a policzono nam za 10 . Dlatego byłem tam pierwszy i ostatni raz i wam też nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Cholerny enter;-) 15.04.04, 06:37 na rogu turniejowej i wyslouchow, to jest taka speluna ala lata 90te, ale na meczyk najblizej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Cholerny enter;-) IP: *.mysiar.net / 81.186.233.* 18.04.04, 13:29 Sorry ze dopiero teraz odpowiadam ale mialem problemy z netem. Tej knajpy nie znalazlem chociaz obszedlem tamta okolice w tei wewte, ale miedzy blokami znalazlem inna o wdziecznej nazwie KAWIARNIA EWA, gdzie sa az dwa telewizory;-) i tam spokojnie (chociaz na stojaco) obejrzalem meczyk. Mimo wszystko dzieki. A mistrzem bedzie KTO? WISLA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Cholerny enter;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 15:35 a bylo cos takiego: 'druuuga saaala odpowiada?' :))) jezeli tak, to bylismy w tej samej knajpie Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: Cholerny enter;-) 18.04.04, 18:18 Bylo, bylo. Tyle ze ja nie bylem W knajpie tylko PRZY knajpie, bo do srodka nie udalo mi sie wejsc;-). Ale w sumie przez okno tez dobrze bylo widac, wiec nie narzekam. A za tydzien Groclin - tez trzeba bedzie to zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikie węże Re: Knajpy na Kurdwanowie IP: 213.25.22.* 21.05.04, 21:06 Knajpka zajebista , super zadymiona atmosfera , barmaniki jedna z duzymi siekackami i uszami wiekszymi od słonia , druga jakby słonca nie widziała co najmniej dwa lata . Atmosfera świetnie dopisuje - do rachunku (im wiecej wypijesz tym lepiej ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Re: Knajpy na Kurdwanowie IP: *.centrume.krakow.pl 31.05.04, 16:17 Byłem tam dwa razy, strasznie dopisują do rachunkow, a knajpa podla Odpowiedz Link Zgłoś