Dodaj do ulubionych

Otwarcie wybiegu dla lwów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:40
GRATULUJE !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 2 Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.c152.petrotel.pl 22.11.04, 07:34
      Ja też. Ma Plock prawdziwego gospodarza. Niweliński na prezydenta.
    • Gość: plocki Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:03
      naraszcie !! szkoda mi bylo tych lwow,mialy okropne warunki, nie lepiej ma
      niedzwiedz - malutka,brudna klatka teraz trzymam kciuki za niego
      • felice Re: Otwarcie wybiegu dla lwów 22.11.04, 08:17
        Ja rowniez, ta klatak niedźwiedzia jest mizerna. Moze ZOO powinno sie postarac
        o towarzysza dla naszego Misia :) i wybudowac rowniez dla nich piekny wybieg.
        Sądze, ze te śliczne zwierzęta rownież cudownie bedą sie prezentowac na takim
        wybiegu, ale najwazniejsze same bylyby zadowolone w pelni :)
    • Gość: zwierz! Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.class147.petrotel.pl 22.11.04, 09:39
      A, pamiętacie ciężki los słonicy, która miała wybieg dwakroki do przodi i krok
      w bok. Umarło biedactwo i juz dalej sie nie męczy...Ale ciągle pamietam jej
      tortury! To dlatego cieszę sie jak dziecko, że lwom, do których należy przecież
      szeroka i daleka przestrzeń Serengeti poprawi im ten niewolniczy byt. To jest
      lepsze niż strzelanie z KBKS-u... jak było onegdaj...
      Wielkie Dzięki Panie Dyrektorze! Wielkie dzięki!
      Ps. Myślę, że darowane dla ZOO duża palma i wielki sekulent rosną i są jeszcze
      większe. Na chwałę naszego pięknego Ogrodu.
    • Gość: pawel tarnow Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 22.11.04, 12:41
    • Gość: Goś Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:46
      GRATULACJE dla calego zaispolu z Naszego jakze juz pieknego zoo
    • Gość: anula Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:10
      Stwierdzam,że z roku na rok coraz więcej się dzieje w Naszym i tak już pięknym
      i ciekawym Ogrodzie Zoologicznym!!GRATULACJE!!!!!!
    • Gość: Anula Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:13
      GRATULACJE!!!!Naprawdę było warto!Oby misiowi się udało!!
    • Gość: Zebra Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:23
      Brawo dla szefa ZOO. Od kilku lat co kilka tygodni w Zoo pojawia się coś
      nowego. Osoby które nie były w zoo parę lat przecierają oczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka