Gość: k6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:40 GRATULUJE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 2 Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.c152.petrotel.pl 22.11.04, 07:34 Ja też. Ma Plock prawdziwego gospodarza. Niweliński na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocki Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:03 naraszcie !! szkoda mi bylo tych lwow,mialy okropne warunki, nie lepiej ma niedzwiedz - malutka,brudna klatka teraz trzymam kciuki za niego Odpowiedz Link Zgłoś
felice Re: Otwarcie wybiegu dla lwów 22.11.04, 08:17 Ja rowniez, ta klatak niedźwiedzia jest mizerna. Moze ZOO powinno sie postarac o towarzysza dla naszego Misia :) i wybudowac rowniez dla nich piekny wybieg. Sądze, ze te śliczne zwierzęta rownież cudownie bedą sie prezentowac na takim wybiegu, ale najwazniejsze same bylyby zadowolone w pelni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierz! Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.class147.petrotel.pl 22.11.04, 09:39 A, pamiętacie ciężki los słonicy, która miała wybieg dwakroki do przodi i krok w bok. Umarło biedactwo i juz dalej sie nie męczy...Ale ciągle pamietam jej tortury! To dlatego cieszę sie jak dziecko, że lwom, do których należy przecież szeroka i daleka przestrzeń Serengeti poprawi im ten niewolniczy byt. To jest lepsze niż strzelanie z KBKS-u... jak było onegdaj... Wielkie Dzięki Panie Dyrektorze! Wielkie dzięki! Ps. Myślę, że darowane dla ZOO duża palma i wielki sekulent rosną i są jeszcze większe. Na chwałę naszego pięknego Ogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel tarnow Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 22.11.04, 12:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goś Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:46 GRATULACJE dla calego zaispolu z Naszego jakze juz pieknego zoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:10 Stwierdzam,że z roku na rok coraz więcej się dzieje w Naszym i tak już pięknym i ciekawym Ogrodzie Zoologicznym!!GRATULACJE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:13 GRATULACJE!!!!Naprawdę było warto!Oby misiowi się udało!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zebra Re: Otwarcie wybiegu dla lwów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:23 Brawo dla szefa ZOO. Od kilku lat co kilka tygodni w Zoo pojawia się coś nowego. Osoby które nie były w zoo parę lat przecierają oczy. Odpowiedz Link Zgłoś