mtq 21.04.04, 21:35 Śniło mi się, że bilety na Deep Purple na Legii były po 30zł :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: będziesz... 22.04.04, 11:38 ale wiecie ze John Lord przeszedl na emeryture i juz nie koncertuje? wiec z pierwotnego skladu ostalo sie jeszcze dwoch -przepraszam za wyrazenie- czlonkow... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: będziesz... 22.04.04, 11:41 a nie trzech aby ? gillan, paice i glover ? zresztą, chciałbym kiedys nażywo posłuchac sarabandy lorda z dobrą orkiestrą... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: będziesz... 22.04.04, 11:47 no moze i trzech... Ale sluchanie purpli po 40' to juz nie to!...(to tak jak seks z zona po 20 latach malzenstwa...) Ale majac 15 lat moczylem sie sluchajac "child in time" Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: będziesz... 22.04.04, 15:29 Niestety. Tylko dwóch. Gillan i Paice. Używanie nazwy Deep Purple przez tę "supergrupę", pozbawioną dwóch głównych autorów muzyki, jest co najmniej niestosowne. To chyba zresztą nie pierwszy przypadek w ich karierze, że z właściwego składu - tego z "In Rock" zostaje dwóch gości. Na "Come Taste The Band", był tylko Lord (Jon, nie John dla ścisłości) i Paice bodajże. Potem się co prawda podnieśli, ale drugi raz chyba im już to nie grozi. pozdrowienia bot Odpowiedz Link Zgłoś
peteen znaczy się... 22.04.04, 16:02 glover już na oddziale geriatrycznym ? a tu, w wawie, jeszcze kraftwerk, yes, krawiec, jethro tull w poznaniu... gdzież muzycznie miasto nasze, gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: znaczy się... 22.04.04, 16:24 peteen napisał: > yes 120-260 zł, hehe :-)) > jethro tull w poznaniu... To by było fajne :-) > gdzież muzycznie miasto nasze, gdzie... My mamy Marillion w maju :-) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen marillion bez fisha,,, 22.04.04, 16:34 jak ocean bez sztokfisza... ps. mam autograf kolegi h. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: marillion bez fisha,,, 22.04.04, 19:31 No ale jest :-) A ja mam autografy p. Piekarczyka i p. Machela na CD i na plakacie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś